6 cărţi noi despre spiritualitate şi dezvoltare personală – Târgul ofertelor de Paşte 2023

Dacă eşti pe Blogul meu, atunci înseamnă că îţi place să citeşti cărţi de spiritualitate şi dezvoltare personală. Mă bucur dacă este aşa! Citeşte mai departe, pentru că am o veste minunată pentru tine, cititorule!

Cum şi eu sunt un cititor avid de literatură motivaţională, verific periodic stocurile librăriilor online pentru a identifica cele mai avantajoase oferte la cărţi. Astfel că astăzi am ales pentru tine Top 6 cărţi noi de spiritualitate şi dezvoltare personală, cu ocazia Târgului ofertelor de Paşte pe librăria online.

Târgul ofertelor de Paşte 2023 vine cu următoarele avantaje pentru tine:

  • Transport prin curier rapid la 4,99 lei, de la 14,99 lei;
  • Reduceri de până la -85% la diferite categorii de cărţi;
  • Oferte fulger;
  • TRANSPORT GRATUIT la multe cărţi;
  • Cărţi din domenii diverse precum: ficţiune, dragoste, Thriller, mister, acţiune, Fantasy, SF, Horror, dezvoltare personală, Spiritualitate, Religie, Nutriţie, Sănătate, Biografii, Memorie, Istorie şi multe altele.

Descoperă Târgul ofertelor de Paşte şi răsfoieşte cărţile apăsând pe banner-ul de mai jos, care te va duce spre librăria online:

Top cărţi noi despre spiritualitate

Top cărţi noi despre spiritualitate - oferta de Paşte

Top 6 cărţi noi de spiritualitate şi dezvoltare personală

Am ales pentru tine 6 titluri despre care am auzit că sunt interesante şi pe care le-am pus pe lista cărţilor ce urmează a fi citite de mine.

Iată care sunt acestea:

Tainele vindecării sufletului (de Sfântul Nectarie)

Top cărţi noi de spiritualitate

Carte "Tainele vindecării sufletului" de Sfântul Nectarie

"O carte-călăuză care îi vorbește inimii tale despre cea mai mare bucurie: Bucuria regăsirii Lui Dumnezeu.

Într-o lume în care valorile sunt răsturnate, cuvintele Sfântului Nectarie ne îndeamnă să ne îndepărtăm de sclipirea înșelătoare a bogățiilor lumii pentru a ne reașeza viața pe fundamentele credinței, ale nădejdii și ale dragostei.

Descoperă o carte plină de lumină despre puterea pocăinței și a iubirii de Dumnezeu! 

La fiecare comandă a cărţii primeşti un BONUS în format pdf: 8 zile de rugăciune cu Sfântul Nectarie - Rugăciuni culese de Părintele Necula."

Nu există nu se poate! (de Andreea Marin)

Top cărţi spirituale noi

Cartea "Nu există nu se poate"

"O carte care nu îți dă voie să renunți la visurile tale.

Găsește inspirația de care ai nevoie pentru a-ți croi propriul drum spre împlinire! Andreea Marin a inclus în acest volum adevărate bijuterii, destine perfect șlefuite care îți vorbesc simplu despre puterea extraordinară a curajului și a credinței și te îndeamnă să transformi imposibilul într-un vis împlinit." 

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună


Pachet Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula Vol I + II + Vol III ( de Parintele Necula)

Pachet cărţi Biblia pentru copii

Pachet cărţi Biblia pentru copii

"Povestea Mântuitorului de la Naștere la Înviere

Cum le vorbim copiilor despre Bucuria Învierii? Despre patimile Lui Iisus și despre iubirea care L-a purtat dincolo de Moarte? Despre adevărata semnificație a Crăciunului, a Bobotezei, a Paștelui sau a Înălțării?

Copiii nu pot citi Biblia adulților, însă ei pot înțelege lecțiile despre iubire, iertare și speranță pe care aceasta le transmite. Iar, cu ajutorul explicațiilor și a îndrumării Părintelui Constantin Necula, ei descoperă pas cu pas cea mai frumoasă dintre povești, Povestea care este de fapt Veste."

Calea vindecarii. Pacea dintre inimă și minte ( de Constantin Dulcan şi Florentina Fântânaru)

Cărţi noi de spiritualitate

Cartea Calea Vindecării

"Descoperă puterea incredibilă a gândurilor tale și fă primii pași pe calea vindecării, ghidat de răspunsurile oferite de Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, medicul care de mai bine de 40 de ani explorează conexiunea dintre știință și spiritualitate."

"Orice moment când gândim, orice emoție și orice sentiment sunt o pledoarie pentru viață, sănătate, fericire, bucurie sau, dimpotrivă, pentru boală și, în final, moarte. – Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan"

Pachet Bullyingul nu este amuzant (de Amanda F DoeringMelissa Higgins)

cărţi despre spiritualitate şi dezvoltare personală

Pachet cărţi despre Bullying

Dacă ai fost vreodată victima bullyingului, nu ai uitat acele momente niciodată. Ți s-a spus că ești prea mare, prea mic sau urât. Știi că ești vulnerabil, iar cineva este pregătit să profite de slăbiciunile tale.

Cu siguranță nu îți dorești să experimenteze și copiii tăi aceste sentimente. Comandă cele patru povești ilustrate și ajută-i pe cei mici să recunoască și să răspundă la diversele tipuri de bullying!

Colectia Atrage Ajutorul Divin (de Theona Balan)

cărţi despre religie şi spiritualitate

Cărţi Atrage ajutorul divin

"Trei volume care fac parte din Colecția Atrage Ajutorul Divin, care conțin cuvinte încărcate de energie și gânduri de viață ce te vor ajuta să faci schimbările pe care ți le dorești, din toate punctele de vedere.

Theona Bălan împărtășește experiențe personale, lecțiile primite de la viață, dar și învățăturile spirituale pe care le-a acumulat datorită situațiilor prin care a trecut, și te ajută prin intermediul acestor cărți să accesezi propriile resurse și să pătrunzi în interiorul tău, acolo unde se află adevărul în care vrei să trăiești."


Poţi să cauţi şi alte cărţi care te-ar putea interesa şi pe care le găseşti la reducere acum. Clic aici pentru a vedea întreaga ofertă de cărţi noi pentru spiritualitate şi alte genuri.

Care dintre aceste cărţi ţi-au plăcut?

Tu ai citit vreuna? Dacă da, lasă-mi un comentariu şi spune-mi ce ai învăţat.

Sper că ţi-a plăcut acest articol cu top 6 cărţi noi despre spiritualitate şi dezvoltare personală pe care le găseşti acum în librăriile online.

Ţi-aş fi recunoscător dacă ai da un Like şi l-ai distribui şi prietenilor tăi.

Lectură plăcută!

Fii la curent cu noutăţile şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

“Gândeşte-te la binecuvântările de care te bucuri în momentul de faţă, căci orice om are numeroase motive să se simtă binecuvântat; nu te gândi la nenorocirile din trecut, deşi orice om a trecut prin astfel de evenimente neplăcute.”

Adi Andrei

Rhonda Byrne/ Magia

Dacă ţi-a plăcut DISTRIBUIE!

Atenţie

În final, vreau să iei informaţiile prezentate în acest articol cu un gram de rezervă şi să le treci prin judecata ta proprie.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach, nu psiholog sau psihoterapeut.

Deci reţine că articolul de faţă conţine ideile mele, bazate pe experienţa mea şi pe ceea ce am învăţat şi perceput citind cărţi de dezvoltare personală şi având diferite trăiri.

Cu toate că s-ar putea să fie valabile pentru oricine şi să producă rezultate foarte bune, informaţiile cuprinse în acest articol ar putea fi nepotrivite pentru unele persoane ori este posibil ca pe alocuri să fie inexacte sau incomplete.

De aceea, utilizează aceste îndemnuri pe propria ta răspundere şi completându-le cu recomandările de cărţi şi resurse externe/interne incluse în cuprinsul acestuia. 

Nu lua informaţia fragmentat şi ruptă din context. Este necesar să citeşti cât mai multe articole de pe Blog, pentru a înţelege cât mai bine ideile pe care le expun.

Articole similare

iunie 29, 2023

mai 21, 2023

mai 18, 2023

aprilie 10, 2023

martie 12, 2023

februarie 11, 2023

>