Produs nou

5 Zile GRATIS la Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil (WhatsApp)

FOLOSEŞTE telefonul tău mobil pentru a te dezvolta personal şi financiar!

mesaj motivational zilnic pe telefonul mobil

Pachet 5 cărţi „Cine sunt? Ce vreau? Ce simt?”

martie 17, 2022

Andrei
pachet carti cine sunt, ce simt, ce vreau
librariadelfin.ro

Recomandarea săptămânii

cine sunt cand nu mă vede nimeni

cine sunt cand nu mă vede nimeni

📚 Astăzi îţi recomand 5 cărţi care au zdruncinat felul în care înţelegem spiritualitatea şi mentalitatea umană

Se numeşte Pachet promoţionl de 5 cărţi din colecţia „Cine sunt? Ce vreau? Ce simt?” – Autori Alina Ilioi şi Neale Donald Walsch

👉 Apasă imaginea de mai jos pentru a vedea detalii despre acest pachet de cărţi:

pachet carti cine sunt, ce simt, ce vreau

cumpără pachet carti cine sunt, ce simt, ce vreau

Apasă pe fiecare titlu de mai jos pentru a ajunge la cartea respectivă pe librăria online.

1.Conversații cu Dumnezeu vol. 1 - Neale Donald Walsch

"Am auzit plânsul inimii voastre. Am văzut căutarea sufletului vostru. Știu cât de tare tânjiți după Adevăr. L-ați căutat în durere și în bucurie. Mi l-ați cerut cu insistență, la nesfârșit. Să Mă arăt. Să Mă explic. Să Mă revelez."

2. Conversații cu Dumnezeu vol. 2 - Neale Donald Walsch

"Dar voi nu veți avea și nu veți putea crea societatea la care ați visat întotdeauna decât dacă - și până când - veți vedea cu înțelepciune și claritate adevărul suprem: că ceea ce-i faci tu altuia ție îți vei face; că ce nu reușești să faci pentru alții nici pentru tine însuți nu reușești să faci; că durerea altuia este durerea ta, iar bucuria altuia este bucuria ta și că, atunci când tăgăduiești sau nu recunoști orice parte din acest adevăr, tăgăduiești sau nu recunoști o parte din tine."

3. Conversații cu Dumnezeu vol. 3

"Sunteți întotdeauna o parte din Dumnezeu deoarece nu sunteți niciodată departe de Dumnezeu. Acesta este adevărul ființei voastre. Noi suntem întregul. Prin urmare, acum cunoașteți întregul adevăr. Acest adevăr a fost hrana pentru sufletul înfometat. Luați și mâncați din el. Lumea este însetată de această bucurie. Luați și beți din ea. Aceasta să faceți spre pomenirea Mea."

4. Aşa vei şti ca l-ai întâlnit pe El - Alina Ilioi

„Asa vei sti ca l-ai intâlnit pe EL” este o carte care cauta sa-ti rascoleasca in suflet si sa gaseasca acolo sentimentele pe care tu crezi ca le-ai ingropat, le-ai abandonat sau nu ai curajul sa le spui nimanui.

O poveste in care Ana, personajul principal, duce o lupta cu sine insasi, cu lumea din jur si pentru o scurta perioada, cu Dumnezeu.

Ea nu mai are curajul sa iubeasca, dar dupa ce-l intâlneste pe Alex, realizeaza ca are de ales intre curajul de a iubi din nou sau moarte interioara.

Asa ca, printr-un proces dureros, parcurge un drum spre ea si spre Dumnezeu.

Tu ce-ai alege? Iubirea si posibilitatea de a fi ranit din nou, sau... nimic?

5. Cine sunt când nu mă vede nimeni? - Alina Ilioi

Vindecă fragilitatea inimii cu o carte de dezvoltare personală și motivațională care te va ajuta să transformi fiecare experiență într-o lecție de viață.

Citește „Cine sunt când nu mă vede nimeni?”, ia un loc în loja sufletului tău și regăsește puterea de a zâmbi în fiecare zi.

Cine sunt când nu mă vede nimeni? e busola oricărui suflet care nu-și găsește drumul. E avântul de care ai nevoie pentru a îmbrățișa simplitatea și a privi viața cu ochi de învingător! Pune această lectură pe lista ta cu top cărți de citit, iar schimbările se vor vedea imediat.

Uneori nu știi ce ai nevoie, iar goana după răspunsuri poate părea fără sfârșit.

Însă de cele mai multe ori, acele răspunsuri sunt mai aproape decât crezi și tot ce trebuie să faci e să aduni fiecare fărâmă de suflet, să le recompui și să te descoperi pe tine.

Iar dacă faci asta ghidat de o maestră în cărți motivaționale, lucrurile vor fi mult mai ușoare.

Cartea Cine sunt când nu mă vede nimeni? e dovada vie că fiecare temere te va face, la final, mai puternic.

Alina Ilioi îți va arăta cum să ai grijă de sufletul tău și cum să-l hrănești cu bucăți de iubire, prietenie și credință pentru a trăi departe de agitație, confuzie și frică.”

👉 Găseşti toate aceste cărţi la ofertă, precum şi altele care te-ar putea captiva, la una dintre cele mai strălucite librării online din România. 

Apasă butonul de mai jos pentru a ajunge pe librăria online:

Spor la citit şi descoperit despre tine însuţi!


Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Postări similare

Astăzi îţi recomand 5 cărţi care au zdruncinat felul în care înţelegem spiritualitatea şi mentalitatea umană Se numeşte Pachet promoţionl de 5

CITEŞTE POSTAREA

Îţi prezint această campanie la carti de aventură şi mister, It's mystery o'clock!  Toate romanele de la Crime Scene Press au reduceri misterioase,

CITEŞTE POSTAREA

DESPRE AUTOR

Salut, Numelele meu este Andrei şi sunt pasionat, printre altele, de lectura cărţilor de dezvoltare personală. Îmi place blogging-ul şi sportul. Până în prezent am citit câteva zeci de cărţi motivaţionale şi am învăţat multe lucruri interesante. Am decis să scriu articole informative pe acest Blog pentru a veni în ajutorul tău cu sfaturi de viaţă, principii despre gândire şi recomandări de cărţi motivaţionale. Scopul meu este să te ajut să depăşeşti momentele dificile şi să construieşti o viaţă mai bună.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}