Citate motivaţionale care te inspiră...

Colecţie de imagini motivaţionale cu citate de psihologie pentru gândire, dezvoltarea personală, educaţia financiară şi îmbunătăţirea relaţiilor interumane

"Tratează-i pe ceilalţi aşa cum ţi-ai dori să te trateze ei pe tine. Fă-le altora ceea ce ai dori să îţi facă ei ţie." 

Peter Foyo (Eroul)

strategii de economisire

"Aurul se revarsă cu dărnicie asupra celui care pune deoparte nu mai puţin de o zecime din câştigul său pentru a creea o avere considerabilă, nu numai pentru viitorul său, dar şi pentru cel al familiei sale." 

Cel mai bogat om din babilon

secretul influenţării oamenilor
citat albert einstein

"Eu îmi reamintesc de o sută de ori în fiecare zi că viaţa mea exterioară şi cea lăuntrică depind de munca altor oameni, deopotrivă în viaţă sau decedaţi, şi că trebuie să fac efortul de a dărui la fel de mult cât am primit şi continui să primesc." 

Albert einstein

citat motivational Bob Proctor

"Tot ce apare în propria viaţă este atras de către dumneavoastră. Şi toate sunt atrase datorită imaginilor pe care le aveţi în minte. Orice vă vine în gând atrageţi către dumneavoastră." 

BOB PROCTOR (SECRETUL)

citate cartea secretul

"Dacă tot gândeşti, cel puţin gândeşte la scară mare." 

DONALD TRUMP

citate motivationale john assaraf

"Datoria noastră ca oameni este să perseverăm în gândurile legate de ceea ce vrem, să lămurim în minte ceea ce dorim şi, pornind de aici, începem să invocăm una din cele mai importante legi ale Universului, legea atracţiei. Devenim ceea ce gândim cel mai mult, însă şi atragem ceea ce gândim cel mai mult." 

JOHN ASSARAF

citate emerson

"Vestea bună este că, în momentul în care aţi hotărât că ceea ce ştiţi este mai important decât ceea ce aţi fost învăţaţi să credeţi, veţi schimba macazul în căutarea abundenţei. Succesul vine din interior, nu din exterior." 

RALPH WALDO EMERSON

citate jim rohn

"Cheia majoră pentru un viitor mai bun eşti TU" 

JIM ROHN

Like pe Facebook!

Vrei motivaţie zilnică? Apasă butonul de Like şi urmăreşte-mă pe pagina de Facebook pentru a profita de toate pozele şi video-urile pe care le public frecvent. Live-uri, video-uri, recomandări şi conţinut de dezvoltare personală îţi ofer în fiecare zi!


This will close in 80 seconds

>