Află care sunt “Cele mai bune cărţi motivaţionale” pentru succesul tău

Pentru a te hotărî care sunt cele mai bune cărţi pe care eu le-am citit şi ţi le recomand şi ţie, descarcă GRATUIT Ebook-ul meu 50 de cărţi motivaţionale care îţi schimbă viaţa. Apasă butonul de mai jos:

Recomandări de cărţi motivaţionale

profesor dezvoltare personala

Există un text sacru care timp de 2.000 de ani a generat foarte multa confuzie si care a fost interpretat gresit de către majoritatea celor care l-au citit. Foarte puţini oameni de-a lungul istoriei au înțeles că acest text reprezintă o ghicitoare şi că celui care o rezolvă – celui care dezvăluie misterul – i se va înfăţişa o nouă lume în faţa ochilor. 

În cartea MagiaRhonda Byrne dezvăluie lumii întregi acest mister care poate schimba viaţa celor care îl înțeleg. Ea iti propune o călătorie incredibila care va dura 28 de zile, de-a lungul căreia te va învăţa cum sa aplici aceasta cunoaștere în viaţa ta de zi cu zi.

Indiferent cine ești şi unde te afli de-a lungul călătoriei tale prin viata, indiferent de circumstantele curente cu care te confrunti, Magia îți va schimba întreaga viaţă!

Această carte îţi prezintă cea mai mare putere din Univers – Puterea de a obține tot ceea ce îți doresti.

Fără Putere, tu nu te-ai fi născut. Fără Putere, pe această planetă nu ar fi existat niciun om. Toate descoperirile, toate invențiile si întreaga creație a oamenilor au avut la origine Puterea. Sănătatea perfectă, relatiile incredibil de armonioase, cariera pe care ai visat-o, viaţa trăită în fericire, banii de care ai nevoie pentru a deveni, pentru a face si pentru a avea tot ceea ce iti doresti – toate aceste lucruri au la bază Puterea.

Viaţa la care visezi a fost întotdeauna mai aproape de tine decât ti-ai imaginat, căci Puterea – de a avea tot ce e mai bun în viaţă – se află în interiorul tău.

Pentru a creea ceva, pentru a schimba ceva, tot ce îți trebuie este un singur lucru. . . Puterea.


Cel mai înţelept din încăpere - Thomas Gilovich/Lee Ross

Aceasta este o carte bazată pe cele mai importante cercetări din psihologia socială în care doi dintre cei mai străluciţi psihosociologi din lume au concentrat înţelepciunea acestei ştiinţe în câteva lecţii esenţiale care ne permite înţelegerea structurii vieţii noastre de zi cu zi.

O carte care te va învăţa mai multe despre ceilalţi şi despre tine însuţi, te va ajuta să înţelegi care este sursa celor mai mari succese şi a unora dintre cele mai presante probleme cu care ne confruntăm.

Tratează subiecte de la rasism la ataşament, de la puterea de convingere la alimentaţia sănătoasă, de la eliminarea diferenţelor educaţionale la lupta împotriva schimbărilor climatice.

Vei învăţa cum să fii mai fericit, mai înţelept şi mai de succes.

robinson crusoe recenzie - www.psihologiagandului.ro

Robinson Crusoe  - Daniel Defoe

Acest roman este despre experiența și învățăturile personajului Robinson Crusoe.
Neglijând sfatul părinţilor săi, personajul principal al poveştii şi-a urmat dorinţa de a pleca pe mare deşi ar fi putut să aibă acasă o viaţă liniştită, fără să-i lipsească nimic.

Urmând soarta năprasnică a celor care nu ascultă de sfaturile bune ale părinţilor, tânărul avea să încerce mai târziu chinurile alegerii sale greşite.
În călătoria sa pe mare a naufragiat pe o insulă pustie, fără nicio țipenie de om. Acolo a încercat să supraviețuiască și să se adapteze.

Un roman despre supravieţuire, gândire şi mobilizare în situaţii extreme precum şi învăţături filosofice desprinse din experienţa eşecurilor.

eroul în dezvoltare personala - omul, mintea si sufletul

"Tu nu eşti un om obişnuit. Te-ai născut pe acest pământ pentru a deveni şi pentru a face ceva ce niciunul dintre ceilalţi şapte miliarde de locuitori ai planetei nu pot deveni şi nu pot face. Tu eşti predestinat pentru o anumită viaţă şi pentru o anumită călătorie. Această carte îţi vorbeşte despre această călătorie.

Doisprezece dintre cei mai de succes oameni din lumea modernă îţi împărtăşesc aici povestea lor aparent imposibilă şi îţi demonstrează că tu te-ai născut cu tot ceea ce îţi este necesar pentru a-ţi împlini cel mai măreţ vis, şi că dacă vei face acest lucru, îţi vei îndeplini menirea în viaţă şi vei schimba literalmente în bine această lume.

A fost odată ca niciodată un erou."

legea atractiei şi secretul gandirii pozitive

Secretul - Rhonda Byrne

"Părți din Marele Secret s-au aflat în tradițiile orale, în literatură, în diferite religii și filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părțile Secretului au fost reunite într-o revelație incredibilă, care va transforma viețile celor ce o trăiesc.
Din această carte, veți învăța cum sa folosiți Secretul în toate aspectele vieții dumneavoastră – obținerea banilor, păstrarea și redobândirea sănătății, relațiile interumane, fericirea și în orice interacțiune pe care o aveți în această lume. Veți începe să înțelegeți puterea ascunsă, nefolosită, care se află în lăuntrul vostru și această revelație poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieții dumneavoastră.
Secretul cuprinde înțelepciune de la învățători din vremea noastră – bărbați și femei care au folosit-o pentru a dobândi sănătate, bunăstare și fericire. Aplicând cunoașterea Secretului, ei aduc la lumină întâmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sănătății, de depășire a unor obstacole și de obținere a ceea ce mulți oameni ar considera imposibil."

Reteta succesului john maxwell

Reţeta Succesului - John C. Maxwell

„Eșecul nu înseamnă că nu vei reuși niciodată. Înseamnă doar că va dura mai mult timp. […] Când vine vorba ce îți place să faci, lucrul pentru care ai fost menit, țintește sus. Așteptările contează mai puțin. Ai căzut și când ai învățat să mergi, nu-i așa?“ John C. Maxwell

Ce anume îți poate schimba viața? Cum pot doi oameni care au aceleași competențe și abilități să obțină rezultate complet diferite? Răspunsul este atitudinea.

Dacă te-ai întrebat vreodată ce te împiedică să reușești în viață, atât pe plan profesional, cât și personal, poate e cazul să îți îndrepți atenția asupra acestei trăsături căreia probabil nu îi acorzi suficient de multă importanță. Chiar dacă nu poate înlocui experiența și competența, cu siguranță te va ajuta în toate celelalte privințe.

Din această carte vei afla:

• Ce poate face și ce nu poate face atitudinea pentru tine și cum o poți transforma într-un atu.

• Cum să faci față celor cinci mari obstacole în calea atitudinii cu care toată lumea se confruntă: descurajarea, schimbarea, problemele, teama și eșecul.

>