.st0{fill:#FFFFFF;}

Despre mine 

 februarie 16, 2020

By  Andrei

Salut,
Te felicit că ai intrat pe acest blog!
Hai să ne cunoaştem mai bine şi să vedem care sunt avantajele tale dacă îmi vei urmări postările!

Cine sunt eu?

Numele meu este Andrei, sunt blogger şi sunt pasionat de arte marţiale, marketing afiliat, psihologie şi drept.
Citesc cărţi încă de când eram copil şi îmi plac mai mult cele de psihologie, filosofie şi literatură universală.

De-a lungul timpului am colecţionat un număr impresionant de cărţi pe care le-am citit cu sufletul la gură.
Norocul meu a fost că aveam un unchi care îşi cumpărase nişte cărţi motivaţionale de la editura Curtea Veche. Aveam pe atunci vreo 13 ani.

Îl observam că citeşte zilnic şi vedeam cum se cufunda în studiu.
Dar cel mai important este că vedeam cum îşi schimba comportamentul şi învăţa să fie mai bun.

Cu alte cuvinte, se străduia să pună în aplicare ceea ce învăţa iar rezultatele sale erau vizibile şi rapide. Se simţea o energie pozitivă în jurul lui.
De atunci am început să răsfoiesc şi eu acele cărţi de dezvoltare personală. La început eram doar curios, dar în cele din urmă m-au captivat complet.

Cum am început?

Îmi amintesc că prima carte pe care am pus mâna la acea vreme, se numea Secretele Succesului, scrisă de Dale Carnegie.
Este un îndreptar extraordinar despre comportamentul cu ceilalţi şi relaţiile interumane.

Cred că am citit-o de vreo 3 ori la rând, pentru că nu prea înţelegeam tot ce scria acolo. Următoarea mea carte citită a fost De la Idee la Bani, de Napoleon Hill.
De atunci şi până în prezent am continuat să citesc în fiecare zi, astfel că am la activ câteva sute de cărţi citite.
Tot în vremea aceea şi tot datorită acelui unchi al meu, ascultam o emisiune celebră la postul de radio, care se numea Aşa sunt Eu, realizată de psihologul Gabriel Salman.
Îmi amintesc că era lunea şi abia o aşteptam. Cu fiecare ediţie, învăţam chestii noi şi îmi plăcea mult cum vorbea acel psiholog.

În prezent, am o regulă de aur: citesc în fiecare zi cel puţin o oră.
Pot spune că această regulă m-a făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. Şi să mă mândresc cu ceva cărţi citite.
Poţi vedea în imaginea de mai sus, o mică parte din ele.

M-am axat în principal pe cărţile de dezvoltare personală întrucât am considerat întotdeauna că trebuie să învăţăm de la cei mai buni decât noi.
Prin intermediul cărţilor avem posibilitatea să ciupim puţin din cunoaşterea şi viziunea altora mai experimentaţi decât noi.

Totuşi, nu m-am limitat la acestea. Am citit şi cărţile cerute în generală, liceu şi apoi la facultate. 
Adevărul este că mi-a plăcut cartea. Şi încă îmi place. 

Fiind pasionat de blogging m-am hotărât că este momentul să creez un blog unde să împărtăşesc şi altora ceea ce am învăţat eu despre devoltarea personală.

Misiunea blogului psihologiagândului.ro

Am văzut că oamenii se confruntă cu o grămadă de întrebări despre viaţă. La multe dintre ele nu găsesc răspunsul corect sau pur şi simplu nu încearcă suficient să-l găsească.
Mai mult decât atât, am observat cu tristeţe tineri care o iau pe drumul greşit poate şi pentru faptul că nimeni nu îi ghidează în direcţia corectă.

Accesul la informaţie trebuie să fie facil pentru toată lumea. Totuşi, în ziua de astăzi, există libertatea de a accede la informaţie dar ne cam prindem urechile.
De aceea, m-am gândit să creez blogul psihologiagândului pentru a veni în sprijinul celor care doresc să rezolve facil unele probleme personale.

Scopul meu este să postez articole pe diverse teme de dezvoltare personală, simple şi accesibile oricui, cu referinţe direct la ceea ce are nevoie omul.

În cadrul acestui website abordez teme precum relaţiile interumane, psihologia gândirii, educaţie financiară, seducţie şi inteligenţă emoţională.

Poate că mulţi dintre voi sunteţi în căutarea răspunsurilor la diferite probleme personale, aşa că în cuprinsul articolelor mele vă indic resurse utile.
Astfel, vă trimit direct la sursa unde puteţi afla mai multe informaţii despre o anumită temă.
Toate recomandările mele se bazează pe materialele studiate de mine, astfel că le fac în cunoştinţă de cauză.

Sunt absolut convins că o carte sau un material audio poate rezolva orice problemă personală a omului.
În toată grămada de nformaţii existente pe internet încerc să ofer oamenilor răspunsuri concludente, simple şi bine sintetizate.

În cadrul acestui website puteţi găsi o secţiune cu recenzii de cărţi celebre de dezvoltare personală.
De asemenea, pentru cei interesaţi să achiziţioneze cărţi la reduceri ori să beneficieze de promoţii le arăt locurile de unde pot găsi cu uşurinţă ceea ce caută.

Ce găseşti pe acest website?

Pe website-ul psihologiagândului.ro vei găsi articole despre dezvoltare personală, seducţie, educaţie financiară, relaţii interumane şi inteligenţă emoţională.
De asemenea, îţi ofer recenzii de cărţi, recomandări şi sugestii cu privire la materialele de care poţi avea nevoie să rezolvi diferite probleme.
Şi pentru că preţurile la cărţi diferă de la o librărie la alta, îţi ofer sugestii privind locurile de unde poţi cumpăra diverse titluri la cele mai mari reduceri.
Pe parcurs, îţi pun la dispoziţie materiale create de mine sub forma e-bookurilor sau pdf-urilor, unele gratuite iar altele contra cost.

Ce îţi recomand să faci acum? Să te abonezi la newsletter, pentru a primi cu prioritate fiecare articol pe care îl voi publica de aici înainte.
Iar pe parcurs, îţi voi trimite oferte, promoţii şi reduceri la cărţile de dezvoltare personală astfel încât să afli din timp de ele.

Nu uita: orice schimbare începe cu un gând, iar eu te învăţ cum să foloseşti puterea gândurilor în beneficiul tău.

Succes,
Andrei

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonează-te ca să primeşti noutăţile

Completează formularul de mai jos şi vei primi GRATIS Ebook-ul 50 de cărţi motivaţionale care îţi schimbă viaţa, pe care le-am citit şi ţi le recomand şi ţie

Like pe Facebook!

Vrei motivaţie zilnică? Apasă butonul de Like şi urmăreşte-mă pe pagina de Facebook pentru a profita de toate pozele şi video-urile pe care le public frecvent. Live-uri, video-uri, recomandări şi conţinut de dezvoltare personală îţi ofer în fiecare zi!


This will close in 80 seconds

>