Descarcă GRATUIT cartea 10 paşi pentru o viaţă mai bună 

Viaţa poate fi foarte complicată dacă nu cunoşti secretele minţii învingătoare. Te invit să completezi formularul alăturat şi să descarci Ebook-ul în care am pus toată munca şi cunoaşterea mea în domeniul dezvoltare personală şi psihologie, pentru ca tu să fii bine cât mai repede.

Cum te ajută această carte?

Ebook-ul "10 paşi pentru o viaţă mai bună" conţine 10 idei îndrumătoare, practice, pe care le poţi pune în aplicare imediat, indiferent care este situaţia ta actuală şi nivelul de succes.

  • Cel mai simplu şi eficient Ebook motivaţional, scris în limba română
  • Limbaj pe înţelesul oricui şi idei clare, precise pentru o stare de spirit mai bună
  • Află principiile pe care le-am cules din peste 300 de cărţi motivaţionale pe care le-am citit şi le practic de aproape 15 ani de zile
  • Idei folositoare pentru gândirea pozitivă, cultivarea prosperităţii financiare, dezvoltarea relaţiilor interumane şi armonizarea energiilor dintre corp şi minte
  • Resurse suplimentare utile pentru completarea studiului în materie de dezvoltare personală şi gândire pozitivă;

"Mi s-a părut genial ghidul, e ca un suflu ce te face să speri că da, pot și eu.
Însă cred că mai am de lucrat cu mine, întrucât am foarte multe idei dar și o teama mare de eșec...de afirmare.
Însă tot ceea ce ai scris și recomandat sper sa ma ajute sa depășesc fricile mele.
Un mare zâmbet pt tot ceea ce faci!"

Geanina Cucu

Fan Psihologia Gândului

De ce să faci parte din Psihologia Gândului?

Viaţa este o călătorie în care poţi merge cu barca, cu maşina sau cu avionul. Nu contează atât de mult cu ce te deplasezi dar este foarte important ce vezi pe parcursul drumului. În momentul în care optezi să descarci Ebook-ul meu, te vei abona automat la newsletter-ul Psihologia Gândului.

Odată cu asta vin multe avantaje pentru tine. Unul dintre ele este că vei primi săptămânal email-uri cu sugestii şi recomandări despre toate lucrurile pe care le ştiu şi le aflu în materie de dezvoltare personală, educaţie financiară şi cărţi de self-help.

Consideră acest abonament GRATUIT ca fiind resursa ta online de coaching.

Scopul meu este ca tu să te simţi mai bine şi să te regăseşti pe tine în tumultul evenimentelor care se întâmplă la ora actuală în lume.

Dă-mi voie să te sprijin şi să fiu prietenul tău de nădejde!

Află cum să-ţi schimbi viaţa ÎNTR-O SINGURĂ ZI!

Ce spun cititorii Ebook-ului?

Mădălina L. - Abonat

"E-book ul mi se pare super, cred că cei care oferă astfel de informaţii vor schimba vieţi şi vom fi prima generaţie de părinţi care nu educa copiii asa cum au fost crescuti de parintii lor ci din alta perspectiva. Imi invat fetele sa gandeasca pozitiv,chiar cartea recomandata de dvs Secretul si puterea adolescentilor am citit o cu ele si discutam apoi pe marginea ei.
Va urez mult succes si sa schimbati vieti!"

Mariana C. - Abonat

"Nu pot să vă spun ce anume a-ți putea îmbunătăți în ceea ce faceți, dar pot spune că tot ceea ce oferiți este de calitate, drept pentru care vă mulțumesc cu recunoștință!"

Turcani I. - Abonat

"Orice publicați îmi trezește maxim interes, urmăresc pe Email si pe Facebook la fel... Mult RESPECT pentru ceea ce faceți!"

Cine sunt eu?

Mă numesc Andrei, sunt consilier pentru dezvoltare personală, blogger, vlogger şi marketer în domeniul online.

Pasiunea mea pentru psihologie şi dezvoltare personală s-a născut din copilărie, când am început să citesc primele cărţi de self-help de la acea vreme.

Am hotărât că nu vreau să ţin doar pentru mine ceea ce învăţ de-a lungul timpului, aşa că am construit comunitatea online Psihologia Gândului pentru a împărtăşi cele mai eficiente tehnici care te ajută să ai succes şi o gândire pozitivă ce produce rezultate reale.

Scopul meu este ca tu să ai o viaţă mai bună şi să îţi găseşti liniştea în tumultul evenimentelor actuale, care sunt atât de noi şi totodată vechi...

Vino alături de mine în cea mai frumoasă călătorie pe care o vei face vreodată!

>
error: Acest conţinut este protejat!!