Produs nou

5 Zile GRATIS la Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil (WhatsApp)

FOLOSEŞTE telefonul tău mobil pentru a te dezvolta personal şi financiar!

mesaj motivational zilnic pe telefonul mobil

Cum să devii bogat? Legea universală a zeciuelii

februarie 11, 2021

Andrei
legea universala a zeciuelii bogatie
librariadelfin.ro

Recomandarea săptămânii

cine sunt cand nu mă vede nimeni

cine sunt cand nu mă vede nimeni

Dacă vrei să pipăi bogăţia materială trebuie să înţelegi efectele pe care legea universala a zeciuelii le are în viaţa omului.

Fără a cunoaşte şi practica acest principiu universal valabil, nu o vei duce niciodată bine financiar.

Probabil că ai auzit celebra vorba: „e bine să-i ajuţi pe cei săraci” ori „ajută-ţi aproapele.” Sunt îndemnuri biblice care au un profund înţeles psihologic, dincolo de cel religios.

Această lege magnifică a universului se leagă în mod direct de legea atracţiei, despre care am scris pe larg în alte articole de pe acest blog.

Hai să vedem cum te poate ajuta misterul zeciuelii să îţi îmbunătăţeşti rezervele financiare.

Pentru că este un pic atipic, nu? Cum poţi să creşti ceva, atunci când iei din el şi scazi? E ilogic. Hai să vedem de ce lucrurile stau cu totul altfel şi bat orice raţiune.

Citeşte şi Importanţa atitudinii potrivite în viaţă.

Cum funcţionează legea universala a zeciuelii

Am citit despre această regulă în cărţile Rhondei Byrne, din colecţia Secretul. Sunt cărţi esenţiale despre dezvoltarea personală, pe care ţi le recomand să le citeşti urgent.

Te-ar putea interesa şi articolul pe care l-am scris despre Black Friday: reduceri magnifice la cărţile de dezvoltare personală.

Iar dacă îţi doreşti să afli şi mai multe titluri uimitoare de dezvoltare personală, descarcă GRATUIT Ebook-ul pe care l-am scris, de mai jos:

Descarcă GRATIS Ebook-ul 50 de cărţi motivaţionale care îţi schimbă viaţa 

Am ales pentru tine 50 de cărţi de dezvoltare personală pe care le-am citit şi care m-au ajutat să îmi transform viaţa. Pentru fiecare dintre ele am scris o scurtă descriere, ca să îţi fie uşor să alegi ceea ce ţi se potriveşte.

În esenţă, legea zeciuelii spune că dacă vrei să prosperi financiar trebuie să dăruieşti 10% din veniturile tale.

Acest obicei creează loc pentru a primi şi mai mult la rândul tău şi pune în funcţiune legea universală a multiplicării. Atunci când dăruieşti din inimă transmiţi Universului ideea că ai suficient şi te situezi pe frecvenţa abundenţei. Astfel, în virtutea legii atracţiei, de vreme ce simţi că „ai de unde” şi oferi, vei primi şi mai mult la rândul tău.

Cred că la asta se referă vorba populară că „de unde dai, de acolo îţi dă Dumnezeu.” În realitate, cred că semnificaţia este una pur energetică în sensul că dacă vei oferi, vei primi la rândul tău.

Aşa că obişnuieşte-te să le oferi celor nevoiaşi o parte din ceea ce câştigi şi vei vedea schimbări frumoase în viaţa ta.

Îţi recomand să citeşti şi 10 sfaturi de viaţă preţioase de la Earl Shoaff.

Legătura dintre principiul zeciuelii şi bogăţie

legea universala a zeciuelii

Legea atracţiei afirmă că tot ceea ce gândeşti, simţi, spui şi faci atragi în viaţa ta sub forma unor evenimente şi circumstanţe viitoare.

Despre această lege cel mai bine înveţi citind cartea Secretul, scrisă de Rhonda Byrne.

În felul acesta, dacă ţii strâns averile şi nu oferi nimic în schimbul abundenţei de care te bucuri, transmiţi Universului o frică. Aceea de a pierde, de a redeveni sărac.

Astfel, te blochezi singur şi nu dai voie Inteligenţei Infinite să îţi ofere noi şi noi oportunităţi prin care să acumulezi mai mult.

Viaţa este un ciclu, un cerc închis. Noi toţi suntem interconectaţi la nivel energetic, suntem UNUL. De aceea, contează enorm ceea ce faci pentru cel de lângă tine, întrucât cumva vei resimţi şi tu efectele acţiunilor tale. În timp...

Când dăruieşti ceva unui necunoscut, nu numai că ajuţi şi te simţi bine că faci asta, dar creezi şi o stare de bucurie în sufletul cuiva. Îi faci o zi mai bună.

În felul acesta, persoana respectivă va emite gânduri „de bine” care au legătură cu fiinţa ta şi se vor întoarce la tine, într-un fel sau altul.

Poate pentru tine nu a însemnat mare lucru, dar pentru acea persoană e posibil să însemne enorm.

Te-ar putea interesa şi Secretul abundenţei: fii recunoscător pentru ceea ce ai.

Atunci când laşi loc banilor să circule şi să producă bucurii în vieţile altora, deschizi uşa prosperităţii financiare pentru tine.

Totuşi, nu cădea în capcana comună multora care înţeleg greşit legea universala a zeciuelii.

Ce trebuie să ştii înainte de a fii „generos”

A nu se înţelege că prin acest articol îndemn pe cineva să îşi risipească tot timpul economiile pe acte de caritate.

În viaţă contează foarte mult echilibrul, în toate.

Tocmai de aceea tema articolului de faţă este despre zeciuală, pentru că se referă la procentul de 10%.

Totuşi, pentru unii acest procent ar putea însemna prea mult. Este în regulă. Nu trebuie să fim stricţi, important este să dăruieşti ceva, periodic din ceea ce ai.

Poate fi 5% sau chiar 1%. Orice gest de caritate, orice ajutor oferit cuiva contează.

Şi are importanţă foarte mare pentru sufletul tău. Pentru vibraţiile energetice cu care te joci ca să îţi creezi viitorul.

Aşa cum am văzut mai sus, actul dăruinţei are consecinţe universale şi psihologice. El deschide poarta unor noi bogăţii care pot veni către tine. Cu alte cuvinte, oferind celorlalţi motive de bucurie şi diferite „ajutoare” îţi exprimi subconştient recunoştinţa pentru ceea ce ai în această clipă.

Şi aşa cum scria Rhonda Byrne în cartea Magia, atunci când exprimi recunoştinţă atragi şi mai mult din lucrul pentru care eşti recunoscător.

Pe de altă parte, când nu apreciezi ceea ce ai, tinzi să pierzi ceea ce ai acumulat.

Ce trebuie să reţii despre „zeciuală”?

Concluzia la care am ajuns este că Biblia are puternice legături cu ştiinţa psihologiei.

Multe dintre principiile biblice au conotaţii filosofice şi se leagă de dezvoltarea personală.

Este o chestiune de pură interpretare...

În cartea sfântă învăţăm să dăruim aproapelui, pentru că în felul acesta dăruim lui Dumnezeu.

În realitate, consider că putem interpreta asta ca fiind un act de bunăvoinţă faţă de spiritul nostru, de mintea Universală, de tot şi toate.

Divinitatea poate fi Subconştientul Universal, Inteligenţa Infinită, Tot şi Toate, cum vrei tu să o numeşti.

Aplicând legea universala a zeciuelii devenim mai buni, generoşi şi capabili să ne folosim cu înţelepciune de ceea ce avem.

Şi, totodată, reuşim să-i ajutăm pe cei mai puţin norocoşi decât noi.

Aşa că sugestia mea pentru tine este să faci un simplu exerciţiu practic: o singură dată pe lună, când iei salariul, fă un act de caritate faţă de cineva străin sau chiar apropiat ţie.

Fă-i o bucurie, dăruieşte-i ceva. Înseninează-i fruntea şi vei vedea cum veselia lui va deveni şi a ta. În plus, Universul va începe să îţi pregătească surprize plăcute.

Ce zici, faci asta?

Lasă-mi un comentariu şi spune-mi care este ultimul act de bunăvoinţă pe care l-ai făcut? Surprinde-mă.


Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre cum să aplici legea universala a zeciuelii.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai. Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.

Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi impresiile tale.

mai 20, 2022

mai 14, 2022

mai 11, 2022

mai 7, 2022

aprilie 26, 2022

aprilie 19, 2022

DESPRE AUTOR

Salut, Numelele meu este Andrei şi sunt pasionat, printre altele, de lectura cărţilor de dezvoltare personală. Îmi place blogging-ul şi sportul. Până în prezent am citit câteva zeci de cărţi motivaţionale şi am învăţat multe lucruri interesante. Am decis să scriu articole informative pe acest Blog pentru a veni în ajutorul tău cu sfaturi de viaţă, principii despre gândire şi recomandări de cărţi motivaţionale. Scopul meu este să te ajut să depăşeşti momentele dificile şi să construieşti o viaţă mai bună.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonează-te pentru a primi Ultimele Noutăţi

Completează adresa ta personală de Email şi îţi voi trimite 3 Ebook-uri gratuite şi multe resurse preţioase pentru dezvoltarea personală.