Vrei încurajare zilnică? Găseşte Soluţii cu Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil (WhatsApp)

Încetează să mai pierzi timpul dând scroll pe reţelele de socializare fără să faci un pas constructiv în direcţia îndeplinirii dorinţelor tale.

Transformă-ţi telefonul mobil într-o sursă generatoare de Motivaţie şi Energie Pozitivă, beneficiind de sfaturile celor mai puternici antreprenori şi psihologi din întreaga lume.

Salvează timp şi bani, bucură-te de ideile preţioase din cele mai cunoscute cărţi de dezvoltare personală şi educaţie financiară, bestselleruri ale momentului. 

Mesajele Motivaţionale sunt potrivite pentru:

Dacă eşti în căutarea unor soluţii pentru creşterea ta personală şi atingerea obiectivelor, Mesajul Motivaţional Zilnic este consilierul tău personal virtual. Te va ajuta să evoluezi în următoarele privinţe:

Dezvoltare personală

Motivaţie zilnică

Educaţie financiară

Atingerea obiectivelor

Relaţii interumane

Tehnici de gândire pozitivă

Beneficiile Mesajului Motivaţional Zilnic

Energie sporită

Se spune că o zi bună începe cu o rutină fabuloasă. Cultivă-ţi mintea cu cele mai fascinante sugestii de dezvoltare personală.

Gândire Pozitivă

Niciun lucru măreţ nu poate fi realizat fără o Atitudine Mentală Pozitivă. Ne asigurăm că îţi oferim cele mai frumoase sugestii.

Obiceiuri bune

Primeşti diferite tehnici de dezvoltare personală şi educaţie financiară pe care le poţi aplica singur/ă şi imediat.

Motivaţia este ca duşul rece...

Este recomandat să se facă în fiecare zi.

Ei bine, poate că nu chiar un duş rece este ceea ce poţi suporta acum, însă cu siguranţă că ai nevoie de un "drive" zilnic pentru a trece la acţiune. Indiferent că ceea ce îţi doreşti să faci este o performanţă mai bună în viaţa personală, la locul de muncă sau îţi doreşti să cucereşti noi limite personale, Mesajul Motivaţional Zilnic a fost conceput să te sprijine în acest sens.

Prin intermediul fiecărui text motivaţional pe care îl primeşti pe telefonul tău mobil, în primele ore ale zilei, îţi aminteşti că ai toate capacităţile necesare pentru a-ţi creea ziua perfectă şi beneficiezi de sugestiile potrivite în acest scop.

Mesaje motivaţionale

Textele Mesajului Motivaţional Zilnic cuprind sugestii de dezvoltare personală şi învăţături inspirate din peste 100 de cărţi de self-help, celebre în întreaga lume şi trecute prin filtrul minţii noastre, astfel încât tu să primeşti plus valoare în fiecare zi a vieţii tale.

Educaţie financiară

Din păcate, şcoala nu te învaţă ce să faci odată ce ai ajuns să câştigi primii tăi bani. Şi asta te poate conduce către mentalitatea de om sărac, care nu are niciodată îndeajuns de mult şi se chinuie cu lipsurile.

Mesajele Motivaţionale Zilnice de educaţie financiară te învaţă regulile simple care au adus succesul financiar în buzunarele celor mai prospere personalităţi de pe planetă.

rezolvarea problemelor

Fie că ai probleme în cuplu sau în viaţa profesională, ori pur şi simplu nu te simţi bine în propria ta piele, Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil te ajută să te cunoşti mai bine şi să identifici care sunt gândurile şi emoţiile responsabile de blocajele tale.

Apoi te învaţă, pas cu pas, cum să le rezolvi.

VREI EBOOK-UL GRATUIT?

Am scris cartea "10 paşi pentru o viaţă mai bună" şi vreau să ţi-o ofer GRATUIT. Scrie mai jos email-ul unde vrei să o primeşti.

BONUSUL NR. 1

Vrem să oferim mai mult decât pare.

De aceea, în cadrul abonamentului lunar la Mesaj Motivaţional Zilnic primeşti ACCES GRATUIT la Email-urile Premium de dezvoltare personală.

Acestea îţi oferă şi mai multe sugestii constructive pentru a reuşi în viaţă.

BONSUL NR. 3

- 50% REDUCERE la şedinţele de consiliere pentru dezvoltare personală şi educaţie financiară 1 la 1, prin telefon/Skype/Zoom.

+ Prima oră de consiliere GRATIS dacă eşti abonat la Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil.

BONUSUL NR. 2

Există zeci de mii de cărţi în lumea aceasta.

Şi poate că nu ai timpul şi banii necesari să le cumperi pe toate, deşi îţi doreşti să înveţi dezvoltarea personală şi educaţia financiară.

În cadrul abonamentului la Mesajul Motivaţional Zilnic primeşti GRATUIT în fiecare lună, câte un Ebook cu sintezele ideilor principale din cărţile de dezvoltare personală pe care le-am studiat.

Părerile Abonaţilor Noştri

"Pacea pe care o degajă aceste cuvinte să se întoarcă asupra ta și să îți mângâie sufletul, om bun!!!"

Îți mulțumesc! Mesajele Motivaţionale Zilnice îmi sunt de un real folos!!!! Vin la momentul oportun; Da!!!! Cu siguranță!!! Există o providență care veghează totul și toate. Aceste cuvinte pline de înțelepciune îmi mângâie sufletul. Pacea pe care o degajă aceste cuvinte să se întoarcă asupra ta și să îți mângâie sufletul, om bun!!!

Raluca D.
"Au venit exact când am avut nevoie"

Sunt interesante iar unele au venit exact când am avut nevoie. Multumesc cu recunostinta pentru trimiterea lor.

Margaret V. 
 "Îmi dau o doză de energie"

Mulțumesc cu recunoștință pentru mesaje! Le aștept cu mare drag, pe bune! Îmi dau o doză de energie. Apreciez ceea ce faci, toată munca pe care o ai în spate.

FLORINA Z.
 "Astfel de mesaje ajută și chiar te încurajează în momentele mai puțin plăcute din viaţă"

DA, as recomanda cu drag serviciul dvs, consider că astfel de mesaje ajută și chiar te încurajează în momentele mai puțin plăcute din viaţă. Cred că fiecare găsește o inspirație în ele; poate nu azi, poate nici mâine, dar cu siguranță într-un moment de cumpănă.

Mihaela Camelia

În fiecare zi vei primi doza ta de motivaţie, chiar pe telefonul tău, oriunde te afli.

Exemple de Mesaj Motivaţional Zilnic pe telefon

Iată 2 texte de Mesaj Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil, pentru a-ţi face o idee despre structura şi conţinutul acestora.

01.

Mesajul Motivaţional Zilnic: Ziua 53

Psihologul Lewis Ford scria în 1993 despre personalitatea apatică şi tăcută:
„Apaticii folosesc tăcerea ca armă defensivă, pentru a evita să-şi dea la iveală gândurile şi să aibă de suferit (la fel ca un băiat adolescent!).
Pe de altă parte, o pot folosi ca armă ofensivă, agresivă, cu care să vă rănească interzicându-vă accesul.
În unele cazuri, o persoană apatică s-ar putea să nu aibă încredere în alţii, de aici nevoia ei de a rămâne tăcută.

Uneori păstrarea tăcerii este folosită ca modalitate de a evada din propria realitate.
Cuvintele pot revela gânduri sau temeri, care pot fi înfricoşătoare.
Tăcerea poate fi folosită pentru a masca teama, mânia sau ca un refuz ofensator de a coopera.

Cu acest tip de persoană ar putea fi deosebit de greu de tratat, din cauza barierei de comunicare pe care o ridică (foarte asemănător cu un băiat adolescent).
În majoritatea cazurilor, nu va fi dispusă să discute deschis.
Atunci când vorbeşte, ar putea intercala pauze foarte mari, din lipsă de încredere în propria persoană şi în propria viaţă.
Această atitudine poate duce la eşuarea comunicării şi, ca rezultat, la o relaţie neproductivă.

Cei care adoptă acest tip de comportament au, de obicei, un limbaj al trupului specific, din care fac parte privitul ţintă sau încruntat, reprobator, sau încrucişarea braţelor într-o poziţie incomodă.”

(Roy Lilley, Cum să ne purtăm cu oamenii dificili)

Zi superbă îţi doresc!

02.

Mesajul Motivaţional Zilnic: Ziua 41

"În pauzele luptei, războinicul se odihnește. Adesea își petrece zilele fără să facă nimic, pentru că i-o cere inima.
Intuiția îi rămâne însă vigilentă.
Nu comite păcatul de moarte al Trândăviei, deoarece știe unde îl poate duce: la senzația căldicică a după-amiezelor duminicale, când timpul trece, pur și simplu.

Războinicul numește asta "pace de cimitir".
Își amintește un pasaj din Apocalipsă: "Știu faptele tale, că nu ești nici rece, nici fierbinte. Astfel, fiindcă ești căldicel - nici fierbinte, nici rece, am să te vărs din gura mea."

Un războinic se odihnește și râde. Dar e mereu atent."

(Paula Coelho)

Zi frumoasă!

Înscrie-te pentru 5 zile GRATIS şi simte puterea Mesajelor Motivaţionale Zilnice

De ce să alegi Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil?

Suntem în era informaţiei care circulă cu viteza luminii. Era tehnologiei moderne este în plină ascensiune iar majoritatea oamenilor îşi petrec ore întregi cu capul aplecat spre ecranele dispozitivelor mobile.

TikTok, Facebook, Instagram sunt tot atâtea surse de distragere a atenţiei de la normalul vieţii. Partea mai puţin plăcută este că toată informaţia pe care o asimilăm dând swipe printre postările altora, ne influenţează subconştientul.

Iar ceea ce urmărim şi citim, ajungem să credem şi să devenim.

Zgomotul notificărilor sunt ceva obişnuit astăzi

Aproape orice om deţine în prezent un smartphone, mai scump sau mai ieftin. Şi tot aproape fiecare are cel puţin un cont de socializare. Astfel, de fiecare dată când cineva interacţionează cu profilul tău, primeşti o notificare pe telefon. Este oare ceea ce vezi cu adevărat important pentru creşterea ta psihologică şi spirituală?

Te ajută să evoluezi, să-ţi stabileşti şi să-ţi atingi scopurile acelea care îţi aduc fericire, valoare şi linişte sufletească?

Dacă tot îţi verifici telefonul din clipă-n clipă atunci...

Ne-am gândit că putem să strecurăm printre notificările tale şi un mesaj pe WhatsApp, care să fie valoros pentru tine şi să-ţi transforme pozitiv mentalitatea. Poate că în felul acesta nu vei avea încotro decât să-l deschizi şi să-l citeşti, dacă tot îl auzi. Iar acesta este primul pas către măreţie: rămânerea în contact zilnic cu sursele de informaţie care te educă şi te motivează să creşti. 

De restul avem noi grijă, prin intermediul Mesajului Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil.

În felul acesta, în fiecare zi îţi vei aminti, prin intermediul Mesajului Motivaţional Zilnic, să devii cea mai bună versiune a ta posibilă şi vei afla cum să faci asta în fiecare zi a vieţii tale.

Importanţa unei Rutine Zilnice

Fiecare zi din viaţa ta este o călătorie şi o nouă şansă. Nu contează unde eşti în prezent, ci unde îţi doreşti să ajungi. De aceea, cultivarea unor obiceiuri simple şi repetate în fiecare zi seamănă cu urcarea unei scări sau a unui munte.

Prin intermediul Mesajului Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil, ne asigurăm că ai instrumentele necesare în fiecare zi pentru a porni către îndeplinirea sarcinilor cu entuziasm şi chef de viaţă.

De-a lungul anilor ne-am dat seama că nu contează atât de mult volumul de informaţie acumulată, cât identificarea unei modalităţi eficiente de a stârni voinţa pentru a trece la acţiune.

Însă mai este un ingredient la fel de important pentru obţinerea succesului: PERSEVERENŢA şi repetiţia obiceiurilor pozitive.

Asta urmărim să implementăm noi, prin Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil.

Opinii despre Importanţa Motivaţiei Zilnice

„Mintea nu cunoaşte alte frontiere decât cele pe care i le stabilim noi înşine.”

Dale Carnegie

„Nu poţi controla ce ţi se va întâmpla, dar îţi poţi controla întotdeauna sentimentele şi acţiunile faţă de evenimentele vieţii.” 

Viktor E. Frankl

„Orice poate concepe mintea... tot ea poate realiza.” 

William clement stone

Alternativa te costă mai mult!

Sigur că întotdeauna ai posibilitatea să îţi cultivi motivaţia învăţând din resursele gratuite existente pe internet. Sau poţi cumpăra cărţi de dezvoltare personală pe care să le citeşti periodic. Şi da, este o alternativă foarte bună, mai ales cea cu lectura cărţilor de dezvoltare personală.

Asta am făcut şi eu de-a lungul ultimilor 20 de ani. Am investit zeci de milioane în cărţi şi am adunat o bibliotecă extraordinară. Cu toate acestea, mi-am dat seama că nu volumul informaţiei acumulate este cel care determină schimbările şi succesul. Mai mult decât atât contează abilitatea de a înţelege şi implementa acele învăţături în practică. M-am găsit de multe ori în situaţia în care ştiam un principiu de viaţă însă când era necesar să-l pun în aplicare nu o făceam. Eşuam lamentabil. De ce? Pentru că nu exersam învăţătura cu practică şi, în cele din urmă uitam.

DAR MAI IMPORTANT DECÂT ATÂT ESTE CĂ NU AVEAM IMBOLDUL NECESAR SĂ ACŢIONEZ.

Nu îmi reamintea nimeni despre principiile învăţate. Iată cum aş fi putut salva mulţi bani dacă aveam posibilitatea să primesc fix informaţia care conta pentru mine într-un anumit moment dat din viaţa mea. Dacă cineva m-ar fi împins de la spate zilnic. Aş fi fost capabil să absorb esenţa unei cărţi întregi din numai câteva rânduri şi să salvez astfel, bani şi timp, care sunt cele mai importante resurse ale noastre.

Nu spun că lectura n-ar fi cuvenită. Ba din contră, militez în favoarea acesteia. Îţi spun, în schimb, că dacă nu dispui de zeci de milioane de lei să investeşti în cursuri şi cărţi de dezvoltare personală dar şi de câţiva ani la dispoziţie pentru a înţelege cum funcţionează mecanismele gândirii, atunci Mesajul Motivaţional Zilnic este pentru tine şi trebuie să acţionezi chiar acum.

Preţurile Mesajului Motivaţional Zilnic

Să vedem...

Îţi oferim cele mai bune opţiuni, astfel încât tu să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Însă noi recomandăm abonamentul anual, pentru că ai reducere şi câteva beneficii suplimentare.

LUNAR
  • Mesaje Motivaţionale Zilnice pe telefon, prin WhatsApp, DIMINEAŢA sau SEARA
  • BONUS 1: Acces GRATUIT la conţinutul Premium de dezvoltare personală şi educaţie financiară
  • BONUS 2: Acces la rezumate ale unor cărţi de dezvoltare personală celebre
  • Garanţia de 15 zile banii înapoi
  • BONUS 3: -50% reducere la sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personală şi educaţie financiară prin telefon/Skype/Zoom

39.99 Ron

 

/lună


Stai, de ce să nu încerci GRATIS, ca să vezi cum e?

Obţine chiar acum 5 Mesaje Motivaţionale Gratuite (fără niciun cost pentru tine)

Beneficiază acum de perioada GRATUITĂ de 5 zile şi vei primi în fiecare zi un mesaj pe telefon, prin WhatsApp, care să te ajute în dezvoltarea ta personală şi să te motiveze.

APASĂ BUTONUL DE MAI JOS şi vei fi direcţionat spre whatsapp-ul psihologia gândului

Clienţii noştri ne-au spus...

"Chiar daca citim carti motivaționale (eu detin o biblioteca În acest sens) prin aceste mesaje avem acces la mai multe informații, gânduri, citate, recomandari în acest sens. Oferiţi diversitate."

Bună seara! Da, Mesajele Motivaţionale Zilinice le primesc și le citesc, unele imi sunt aproape de suflet, în altele mă regăsesc în totalitate și altele constituie o sursă de motivație și curaj. Sunt mulțumită de acest serviciu și apreciez munca depusă în acest proces! As recomanda, tinand cont ca traim niste vremuri dificile si nivelul de stres este ridicat. Si chiar daca citim carti motivaționale (eu detin o biblioteca in acest sens) prin aceste mesaje avem acces la mai multe informații, ganduri, citate, recomandari in acest sens. Oferiti diversitate!

ANDA N.
"Sunt foarte încântată de mesajele zilnice "

Buna dimineata!
Sunt foarte incantata de mesajele zilnice pe care le trimiti si da imi sunt folositoare. Multumesc din suflet si iti doresc multa putere de munca pentru ca stiu ca implicarea ta in acest proiect este 100%.

CORINA
"E fascinant cata aplicabilitate practica are pentru ca, zi de zi este construit pe o anumită structura evolutiva si de mindset."

Cu sincere multumiri scriu recenzia pentru "Mesajul motivational zilnic" de la Psihologia gandului.
E fascinant cata aplicabilitate practica are pentru ca, zi de zi este construit pe o anumita structura evolutiva si de mindset.
Asa ca e practic si emotia pe care o transmite te motiveaza si te pune in miscare.
E de mare valoare faptul ca, in aceasta varianta Premium, sunt atasate si PDF-uri pentru mindset antreprenorial (exemplu: Lorand Soares Sasz).
Si - un astfel de mesaj motivational - reprezinta chiar o terapie preventiva, in zilele astea,
dupa ce o lume intreaga s-a confruntat cu un stres cronic, care a urmat perioadei de CoV19,
adică un fel de lancezeala, care se cere combătută prin automotivatie sau
prin "Pastila zilnica de motivatie de la Psihologia gandului".
Garantat recomand cu caldura "Mesajul zilnic motivational"!

CLAUDIA D.

Întrebări Frecvente

  • DESPRE COMANDĂ

  • despre produs

Cum fac abonamentul?

Apasă butonul corespunzător din opţiunea de abonament dorită şi completează toate rubricile din formularul care ţi se afişează. Introduci detaliile cardului tău bancar şi plăteşti suma corespunzătoare unei luni de abonament. Apoi plata va deveni recurentă, ceea ce înseamnă că se face automat până când te decizi să închizi abonamentul.

Cum anulez abonamentul?

Este simplu. Ne scrii pe adresa de email email@psihologiagandului.ro sau pe numărul de telefon mobil de la care vei primi Mesajul Motivaţional şi îţi vom anula abonamentul de îndată.

Ce fac dacă sunt în străinătate?

Indiferent că eşti în România sau în străinătate, poţi beneficia de aceste Mesaje Motivaţionale atâta timp cât ai un telefon mobil, o conexiune la internet şi aplicaţia WhatsApp instalată pe telefon.


Când încep să primesc Mesajele?

De obicei începi să primeşti mesajele din ziua următoare celei în care ţi-ai făcut abonamentul.

sms motivational zilnic pentru inspiraţie

BANII ÎNAPOI

100%

15 ZILE GARANŢIE

100% Banii Înapoi Garanţie de 15 zile

Cumpără cu Încredere... Nu ai niciun RISC!

Vrem să aducem valoare clienţilor noştri şi să-i ajutăm în procesul de dezvoltare personală şi evoluţie. Avem încredere în calitatea informaţiilor pe care le oferim şi vrem să fii pe deplin liniştit în privinţa bănuţilor pe care-i plăteşti. De aceea, îţi oferim 15 zile la dispoziţie, după efectuarea primei plăţi (prima luna de abonament) în care te poţi răzgândi şi poţi cere restituirea banilor, fără nicio problemă. Suntem conştienţi că oamenii sunt diferiţi şi unii s-ar putea să nu fie receptivi la acest tip de motivaţie şi înţelegem acest lucru.

>