Ţi-am trimis Rezumatul! Mai ai un pas de făcut! 

Verifică-ţi ACUM emailul şi urmează instrucţiunile primite pentru a descărca Rezumatul cărţii "Atomic Habits" + un BONUS special

Urmează paşii următori

PAS 1

Verifică-ţi Email-ul

Intră pe email-ul cu care te-ai înregistrat pe pagina anterioară şi verifică folder-ul INBOX sau Spam (Bulk). Caută Email-ul primit de la Psihologia Gândului.

PAS 2

Confirmă abonarea la Newsletter

Deschide Email-ul primit de la Psihologia Gândului şi apasă butonul "Confirm my subscription" (confirmă abonarea). Asta înseamnă că vei fi inclus în baza de date Psihologia Gândului şi vei primit săptămânal email-uri cu informaţii preţioase pentru tine.

PAS 3

Accesează Rezumatul "Atomic Habits"

Imediat după ce ai confirmat abonarea la newsletter, vei primi un al doilea Email care conţine Accesul la rezumatul audio/text al cărţii "Atomic Habits" (de James Clear) şi Ebook-ul 10 Paşi pentru o viaţă mai bună, plus încă un Ebook surpriză pentru tine. Deschide-le şi citeşte-le pe website sau descarcă-le în calculatorul/telefonul tău, selectând "Save as..." (Salvează ca) în format PDF. Şi gata! Te poţi bucura de informaţiile care te vor ajuta să îţi construieşti viaţa la care visezi.

Gata cu cititul fără rezultate! Vezi sau Ascultă ideile principale de reţinut din cărţile celebre...

Zeci de rezumate audio şi text ale ideilor principale culese din cărţi bestseller internaţionale, în materie de dezvoltare personală. Descoperă-le apăsând butonul de mai jos:

Rezumate cărţi de dezvoltare personală

Nu mai trebuie să petreci Săptămâni Întregi ca să citeşti o carte! Ia rezumatul.

Tot ce trebuie să faci este să identifici 20 minute în care ai putea să citești sau să asculți un rezumat al cărţii % aplicabil, pentru că îți valorizez timpul și vreau să fii productiv și proactiv.

Nu te mai fustrezi că durează prea mult până implementezi informațiile din carte.

Nu mai ești dezamagit/ă că ai lăsat cartea neterminată.

Nu mai îţi pierzi vremea citind fără să faci schimbările necesare.

Ai la un clic distanță peste 100 de cărți sintetizate în materiale ușor de parcurs (rezumate audio şi text). Accesează-le ACUM!

Rezumate Audio şi Text la Cărţi Celebre

Cât de simplu este să asculţi în numai câteva minute ideile principale pe care le-ai putea înţelege după câteva săptămâni de lectură! 

Rezumat Audio "Cum să comunici cu oricine" (Leil Lowndes)

Descoperă rapid cum să îţi dezvolţi abilităţile de comunicare cu orice tipologie de persoană.

Ascultă rezumatul audio de 19 minute, oriunde te-ai afla, chiar şi pe telefonul mobil.

Rezumat audio "Tată bogat, tată sărac" (Robert Kiyosaki)

Învaţă în 23 de minute principiile celebre de educaţie financiare şi prosperitate, şi salvează ore întregi de lectură a cărţii. 

Rezumat audio "Secretele Succesului" (Dale Carnegie)

Sfaturile lui Dale Carnegie despre succes, bani şi fericire sunt atemporale. Descoperă-le şi asimilează-le în numai 18 minute de audiţie.

Rezumat Audio "Psihologia Persuasiunii" (de Robert Cialdini)

Oriunde vrei să convingi şi pe oricine, aceste tehnici simple te vor învăţa să fii omul potrivit, la locul potrivit.

>