5 sfaturi simple pentru a fi fericit RAPID

sfaturi pentru a fi fericit rapid

Este fericirea o artă şi putem învăţa câteva sfaturi preţioase pentru a fi fericit? Cu siguranţă că da.

Puţini oameni sunt cu adevărat fericiţi. Oare de ce?

În acest articol îţi prezint 5 sfaturi simple pentru a fi fericit, uşor de aplicat, chiar de astăzi, oriunde te afli şi oricare ar fi starea ta actuală.

Să ţii minte că George Bernard Shaw a spus despre fericire astfel:

„Aceasta este adevărata bucurie în viaţă – să te foloseşti pe tine însuţi pentru un scop pe care îl consideri măreţ, să te epuizezi total înainte să fii aruncat în grămada de gunoi, să fii o forţă a naturii, nu un bulgăraş agitat şi egoist, plin de toane şi pretenţii, care se plânge că lumea nu se străduieşte suficient ca să-l facă fericit.”

Se zice că fericirea este o stare de spirit. La fel ca şi vârsta.

Auzim adesea că nu contează câţi ani ai, contează vârsta pe care simţi. Este adevărat? Posibil… eu cred că da, cu siguranţă!

În articolul de faţă îţi voi prezenta câteva sfaturi concrete şi practice pentru a fi fericit, uşor de aplicat şi accesibile oricui.

De asemenea, îţi voi arăta cum să îţi controlezi emoţiile de tristeţe sau nervozitate cu care este foarte normal să te confrunţi ocazional.După ce citeşti articolul meu îţi garantez că vei înţelege psihologia oamenilor fericiţi şi vei avea instrumentele practice cu care să îţi cultivi propria stare de fericire.

Te-ar putea interesa şi inspira următoarea carte despre fericire („Psihologie pentru oameni obişnuiţi”, scrisă de Ramona şi Radu F. Constantinescu). Clic pe imagine pentru a ajunge la librăria online unde afli mai multe informaţii despre ea şi poţi beneficia de o eventuală reducere la achiziţionare.

carte Psihologie pentru oameni obişnuiţi

La finalul dar şi în cuprinsul articolului îţi voi recomanda câteva cărţi despre psihologia fericirii, care sunt printre cele mai bune pentru început.

Pe unele dintre ele le-am citit de-a lungul vremii şi mi-au schimbat fundamental percepţia despre ce este fericirea şi cum se poate obţine cu uşurinţă.

Te-ar putea interesa şi articolul 11 principii pentru dezvoltarea relaţiilor interumane

Un mic cuprins al articolului de faţă îţi las mai jos. Clic pe fiecare link în parte pentru a ajunge la secţiunea dorită (deşi îţi recomand să citeşti articolul de la început până la sfârşit, ca să înţelegi bine ce am scris).

Ofertă transport cu reducere

Ce este cu adevărat fericirea?

Paulo Coelho

Fericirea poate fi întâlnită într-un simplu grăunte de nisip din deșert.

Starea de fericire este o emoţie ca oricare alta, nimic altceva deosebit.Mânia, nervozitatea, tristeţea, bucuria sunt şi ele tot emoţii pe care le trăieşte omul.

De cele mai multe ori ne lăsăm conduşi de emoţiile noastre şi nu încercăm sau nu ştim cum să le controlăm, şi cu atât mai puţin cum să le schimbăm.

Serios acuma… toţi ne confruntăm cu diferite probleme. Dacă ţi-a murit pisica nu ai cum să fii bucuros, nu? 

Este firesc că vei fi trist o perioadă de timp. Şi este normal să fie aşa. Hei… simpla citire a acestui paragraf posibil să te fi dus într-o emoţie de tristeţe, nu-i aşa? Iată ce uşor se schimbă emoţiile pe care le trăieşti.

Citeşte şi articolul Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul – Top Citate Intelepte

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

Să analizăm cum ia naştere emoţia fericirii.

În primul rând fericirea începe prin cuvintele pe care le rosteşti. Apoi prin gândurile care sunt întreţinute în mod frecvent.Sau mai întâi prin gânduri, apoi prin cuvinte. Hmm, e ca vorba aceea „Ce a apărut prima dată, oul sau găina?”

De ce mă preocup şi eu! 🙂 în fine, să revenim la oile noastre.

Fericirea începe în primul rând din interiorul tău şi nu are legătură cu evenimentele exterioare. Pare absurd ce scriu, nu-i aşa? Dar te-ai gândit vreodată la asta? De ce pare întotdeauna că suntem fericiţi doar dacă ceva din exterior se petrece?

De ce nu am putea trăi fericirea pornind din interiorul nostru, fără să conteze ce ni se întâmplă?

Lucrurile materiale îţi dau motive de fericire dar emoţia respectivă pleacă din interiorul tău. Tu o creezi şi tot tu o poţi distruge. Deci cine este responsabil de felul în care te simţi la un moment dat? Sper că că ai răspuns corect.

Am scris un articol foarte detaliat despre fericire, legea atracţiei şi puterea sugestiei, pe care îţi recomand să îl citeşti: Fericirea în 5 paşi fundamentali

Abraham Lincoln spunea:

„Majoritatea oamenilor sunt pe atât de fericiţi pe cât de hotărâţi sunt să fie astfel.” 

Sună interesant, nu crezi?

Asta înseamnă că noi avem abilitatea de a ne creea propria fericire prin intermediul gândurilor noastre. Şi cum putem face asta? Cu ajutorul GÂNDULUI şi a CUVINTELOR create şi întreţinute în mod conştient.

Este, până la urmă, un exerciţiu de voinţă şi perseverenţă. Dar roadele sunt întotdeauna extraordinare pentru cei care decid să meargă pe drumul autocunoaşterii personale.

O altă carte motivaţională pe care ţi-o recomand s-o citeşti este

Cărţi despre fericire: „Curajul de a fi fericit”

Dacă vrei să înveţi mai multe sfaturi pentru a fi fericit îţi recomand să consulţi şi aceste .

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„c7b55″:”Link Water”,”d4e1e”:”Royal Blue”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__ Rezumate cărţi de dezvoltare personală

Nu mai trebuie să petreci Săptămâni Întregi ca să citeşti o carte! Ia rezumatul.

Tot ce trebuie să faci este să identifici 20 minute în care ai putea să citești sau să asculți un rezumat al cărţii % aplicabil, pentru că îți valorizez timpul și vreau să fii productiv și proactiv.

Nu te mai fustrezi că durează prea mult până implementezi informațiile din carte.

Nu mai ești dezamagit/ă că ai lăsat cartea neterminată.

Nu mai îţi pierzi vremea citind fără să faci schimbările necesare.

Ai la un clic distanță peste 100 de cărți sintetizate în materiale ușor de parcurs (rezumate audio şi text). Accesează-le ACUM!

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„00583”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„00583”:{„val”:”var(d4e1e)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„00583”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ VEZI REZUMATELE

Ingredientele de bază ale stării de fericire

sfaturi si citate pentru a fi fericit

Dacă te hotărăşti să fii fericit vei fii fericit. Totul pleacă din mintea ta. Acolo dai comanda iar corpul tău urmează să reacţioneze în consecinţă.

Tu chiar ai această putere, crede-mă pe cuvânt! Încearcă!

Eu ştiu că fiecare om are o poveste personală. Şi oricine are motive pe deplin întemeiate să îşi justifice nefericirea actuală.

Problemele financiare, lipsurile de orice fel, stresul de la locul de muncă, o familie complicată, o relaţie problematică cu partenerul de viaţă, toate acestea pot fi motive serioase de nefericire.

Şi pot declanşa stresul cotidian.

Însă vreau să înţelegi că tu eşti stăpânul propriilor tale gânduri şi drept urmare, al propriului tău destin! Da, nu-ţi vine să crezi?

Dacă reuşeşti să îţi controlezi mintea, îţi vei controla emoţiile şi, prin urmare, întreaga viaţă. Tu şi numai tu eşti singurul responsabil de felul în care percepi şi interpretezi realitatea pe care o trăieşti.

Îţi recomand să citeşti şi articolul Descoperă cum te distrug reţelele de socializare

Minte – Emoţii – Viaţă. Reţine acest trio al existenţei. Totul se învârte în jurul lui.

Şi acum urmează ceva foarte interesant:

Puterea gândului este formidabilă. Un gând întreţinut suficient de mult timp va deveni realitate.

Dacă vei înjura în mintea ta timp de câteva minute, vei observa că începi să devii mânios şi agitat, deşi fizic nu ai făcut nicio acţiune în acest sens.

Dacă te gândeşti la o persoană pe care o urăşti, în curând vei simţi o stare de tensiune şi nervozitate. La polul opus, dacă în mintea ta repeţi afirmaţii pozitive şi te gândeşti la ceva care îţi creează o stare de linişte vei observa că şi corpul tău se va destinde.

Ce înseamnă asta? Că mintea noastră are capacitatea de a construi realitatea înconjurătoare, prin intermediul gândurilor combinate cu emoţii.

William James, părintele psihologiei americane moderne, a spus cândva:

„Semeni un gând, culegi un cuvânt; semeni un cuvânt, culegi o faptă; semeni o faptă, culegi un comportament; semeni un comportament, culegi un DESTIN.

Iată cum destinul omului este creat şi influenţat de gândurile şi cuvintele pe care le repetă în mod continuu.

Bun… deci ai înţeles că primul pas în cultivarea stării de fericire este să decizi că vrei să fii fericit. Acesta este chiar primul dintre sfaturile pentru a fi fericit:

Hotărăşte-te să devii fericit chiar acum!

Citeşte şi Subconştientul – cheia rezolvării tuturor problemelor tale.

sfaturi bune despre fericire

Târgul ofertelor de Paşte

Un truc util: caută binefacerile din spatele problemelor actuale!

„Dacă vrei să duci o viața fericită, leag-o de un scop, nu de oameni și lucruri.” – Albert Einstein

Este foarte important să înveţi cum să interpretezi evenimentele care ţi se întâmplă într-o manieră constructivă şi profitabilă pentru tine.Cu alte cuvinte, este necesar să cauţi să vezi partea plină a paharului în orice situaţie, pentru că întotdeauna există o parte plină a paharului. Niciodată paharul nu este complet gol.

Citeşte şi articolul 5 Atitudini Pozitive care te vor ajuta întotdeauna

Desigur, nu trăim într-o viaţă perfectă unde totul este lapte şi miere. Ar fi o dovadă de naivitate să credem asta, nu-i aşa?Problemele cotidiene ale fiecăruia există din plin şi da, sunt cât se poate de reale.

Astfel că ele trebuie tratate cu maximă seriozitate.

Dar… şi există un mare „dar”; toate provocările vieţii trebuie privite dintr-o perspectivă pozitivă, constructivă şi corectă dacă vrei să nu te stresezi prea tare.

Mi se pare foarte util acest , pe care îl ai la reducere -45% cu acces pe viaţă. Clic pe imaginea de mai jos pentru a vedea informaţii suplimentare.

Cursuri sfaturi pentrua a fi fericit

Curs online refacerea vieţii după divorţ

Cum faci asta?Ai auzit zicala „în orice rău există şi-un bine şi în orice bine există şi un rău”

Sau mai bine zis „priveşte partea plină a paharului”?Asta înseamnă că orice ţi s-ar întâmpla, cu foarte puţine excepţii (cum ar fi o problemă medicală gravă, de exemplu) are şi o latură bună, un avantaj.Dacă găseşti partea constructivă într-o situaţie nu ţi se va mai părea atât de dramatică şi vei învăţa o lecţie preţioasă.

În plus, atunci când ai unul sau mai multe obiective de îndeplinit, obstacolele sunt necesare. Da, ai citit bine! 

De ce? Pentru că ele te învaţă cum să reuşeşti. Te forţează să te căleşti.

Te-ar putea interesa şi articolul Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul – Top Citate Intelepte

Christophe Andre în cartea „Cum să-ţi construieşti fericirea. Psihologia Fericirii” scrie astfel:

Ne poate apăra fericirea de nefericire?

„Fericirea nu împiedică nefericirea. Atunci când sunt fericit, ştiu că lucrul acesta nu va împiedica tristeţea să-şi vâre nasul mai devreme sau mai târziu. Îmi spun pur şi simplu că aşa stau lucrurile întotdeauna şi că faptul acesta îmi arată că există tot felul de cicluri, cum sunt anotimpurile: după ploaie, vine vreme bună…”

Iar în continuare, psihologul Andre ne învaţă:

„Faptul de a fi fost fericit nu exclude faptul de a te simţi nefericit mai târziu. 

Dar dacă ştim că e posibil să se întâmple aşa, nefericirile devin mai suportabile: ştim că vor avea un sfârşit…

Totuşi, nu e întotdeauna clar că putem spera la reîntoarcerea fericirii. 

În psihiatrie, ştim, de exemplu, că factorul principal de risc în materie de sinucideri este, mai mult decât intensitatea suferinţei psihice, pierderea speranţei.

Una dintre cele mai utilizate scări de evaluare ale riscurilor suicidare este Hopelessness Scale („scara disperării”), care măsoară cu precizie în ce măsură pacientul este convins că nimic bun nu i se mai poate întâmpla de-acum înainte.

Căci nefericirea absolută este, fără îndoială, suferinţa deznădăjduită.”

Iar dacă îţi surâde cartea, o poţi găsi dând clic pe poza de mai jos. Eu am citit-o şi te asigur că este foarte bună.

Carte despre fericire

Cum să-ţi construieşti fericirea

Sfaturi concrete pentru a fi fericit chiar de astăzi!

fii fericit in fiecare zi

„După mulți ani de experiență, un om poate simula multe lucruri, dar nu și fericirea.” – Jorge Luis Borges

Obstacolele sunt un semn că te afli pe calea cea bună şi din ele trebuie să înveţi ceva, deoarece sunt profesorii tăi cei mai buni!Al doilea dintre cele mai bune sfaturi pentru a fi fericit este că indiferent care sunt problemele cu care te confrunţi acum, trebuie să le analizezi corect şi să culegi partea bună din ele.

Şi mai trebuie să ştii că există un element incompatibil cu fericirea: stresul.Să presupunem că te macină o problemă serioasă. Ce crezi că vei rezolva dacă te concentrezi prea mult asupra ei şi stai mohorât/ă tot timpul? Nimic, mai rău agravezi situaţia pentru că îţi faci rău şi fizic.

Gândurile tale devin tot mai sumbre, ele vor produce energie negativă şi aceasta îţi va afecta corpul dar şi viaţa în general. Te izolezi de prieteni, de familie, ai rezultate proaste la muncă, faci greşeli din ce în ce mai multe…

Şi fără să îţi dai seama intri într-un cerc vicios din care ieşi greu.

Am citit la un moment dat o afirmaţie care mi se pare că face parte din psihologia oamenilor fericiţi.

Este vorba de rugăciunea de seninătate a lui Reinhold Niebuhr, pe care am găsit-o în cartea Secretul de a fi fericit, scrisă de Michael Neill.

Iată cum sună:

Alte sfaturi pentru a fi fericit – Rugăciunea de seninătate a lui Reinhold Niebuhr

Reinhold Niebuhr a scris cândva aceste cuvinte deosebite:

„Doamne, dă-mi seninătatea să accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul să schimb lucrurile care pot fi schimbate şi înţelepciunea să înţeleg diferenţa.”

Nu te lăsa copleşit de situaţie. Ia atitudine!

Arta de a deveni fericit constă în mare parte în aptitudinea ta de a fructifica obstacolele care îţi apar în cale.

Fiecare dintre noi se confruntă cu diverse probleme. Însă diferenţa dintre oamenii fericiţi şi cei nefericiţi constă în abilitatea de a le depăşi cu capul sus şi cu minimum de traume.

Dacă te închizi în tine şi nu mai ieşi din casă nu vei rezolva nimic. Trebuie să identific nişte pasiuni.

În primul rând începe să citeşti cărţi, în fiecare zi. Lectura este importantă!

Te-ar putea ajuta articolul pe care l-am scris despre Cum să citeşti eficient orice carte (10.000 de cărţi Pdf).

Ca să fii mai fericit trebuie să înveţi să îţi cultivi nişte pasiuni.

Alege activităţi care îţi produc o stare de bine, cum ar fi: plimbatul în aer liber ascultând muzica preferată în căşti, mersul pe bicicletă, practicarea unui sport, lecturarea unor cărţi, socializarea cu grupul tău de prieteni, mersul la cinema, o vacanţă la munte sau la mare… toate acestea sunt câteva exemple.

Vei vedea că după ce faci un lucru care îţi creează o stare de bine şi gândurile tale se vor schimba într-o direcţie bună pentru tine.

Există o regulă în psihologie şi anume că dacă îţi schimbi sentimentele, îţi vei schimba şi gândurile. Dar şi reciproca este tot la fel de adevărată.

Prin urmare, nu te lăsa copleşit de probleme, ridică-te şi mergi înainte. Fii un învingător, nu un învins! Totul este o chestiune de cum priveşti lucrurile care ţi se întâmplă.

Aşa că al treilea dintre sfaturile pentru a fi fericit pe care ţi le ofer este să iei atitudine în faţa problemelor şi să te ridici ambiţios, indiferent de câte ori cazi.

Cred că una dintre cărţile potrivite despre cultivarea stării de fericire începând cu lucrurile simple este „Marea carte despre fericire” scrisă de Leo Bormans, pe care o găseşti dând clic pe imaginea de mai jos:

cărţi cu sfaturi pentru a fi fericit

Recomandare: Marea carte despre Fericire

STRESUL – Inamicul fericirii, din linia întâi!

a fi fericit citate şi sfaturi

Şi acum să abordăm un pic problema stresului şi cum împiedică el fericirea.Stresul stă adesea în calea fericirii noastre. El provine din problemele noastre cotidiene abordate într-o manieră greşită şi cu o atitudine mentală negativă.

Deci, cum controlezi stresul? Nu e deloc complicat. Învăţând să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă.

Iată trei reguli pentru combaterea stresului zilnic:

1. Acceptă ceea ce ţi se întâmplă Nu trebuie să te consideri nedreptăţit ori să crezi că soarta ţi-e potrivnică.

Aminteşte-ţi că ai puterea să îţi schimbi viaţa controlând-uţi gândurile dominante.

2. Nu te judeca prea aspru pentru neajunsurile taleÎnvaţă să zâmbeşti şi să înţelegi că în viaţă există suişuri şi coborâşuri şi că fiecare dintre ele îşi are rostul lor în construirea ta ca om.

3. Nu încerca să controlezi totul!Un control obsesiv îţi face mai mult rău decât bine. Cultivă-ţi gândurile, întreprinde acţiunile necesare şi lasă Universul să-şi facă treaba lui-Trebuie să laşi Creatorului sarcina de a decide când şi cum. Iar tu trebuie să ai încredere în obiectivele tale.

Nici măcar tu nu ştii când este timpul potrivit.

Deci, al patrulea pas pentru obţinerea fericirii este să înveţi să nu te mai stresezi atâta.

Îţi recomand să citeşti şi articolul 7 cărţi recente despre Anxietate şi Fobii

În final vreau să îţi spun că totul este o chestiune de credinţă. Dacă nu ai încredere că ceea ce am scris în acest articol va funcţiona pentru tine, atunci nu o va face.

Însă dacă ai credinţă, vei vedea rezultatele. Este o magie la mijloc. Tu vezi în jurul tău numai ceea ce crezi că este posibil.

Nu mai departe de Isus Hristos a spus: „După credinţa voastră fie vouă.”

Unul dintre cele mai bune citate despre fericire pe care ţi-l pot oferi acum este

„Cine nu crede în magie nu o va descoperi niciodată” – Roald Dahl (cartea Magia, de Rhonda Byrne).

Şi dacă tot am pomenit de cartea Rhondei Byrne, care mi se pare o autoare de literatură motivaţională pur şi simplu extraordinară, ţi-o recomand în cele ce urmează:

ce este recunostinta carte

Cartea Magia de Rhonda Byrne

Deci al cincilea pas în cultivarea fericirii este să crezi că poţi deveni fericit şi să ai încredere în tine că îţi poţi schimba gândurile şi, prin urmare, viaţa în întregul ei.

Fii la curent cu noutăţile şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

DESCARCĂ

Rezumat: 5 sfaturi practice pentru a deveni fericit chiar de astăzi!

Urmează aceşti paşi simpli dar totuşi extrem de eficienţi şi vei înţelege cum să atragi fericirea în viaţa ta.

1. Decide să fii fericit ACUM!2. Învaţă să profiţi de problemele tale şi priveşte întotdeauna parta plină a paharului;3. Nu te mai stresa atâta! 4. Ia atitudine în faţa problemelor şi ridică-te ori de câte ori cazi;5. Crede în tine şi în abilitatea ta de a deveni fericit prin puterea gândului;

Iar dacă pentru tine fericirea înseamnă BANII, am ceea ce îţi trebuie.

Citeşte articolul Secretul #1 despre cum să devii bogat şi învaţă cum poţi deveni unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume.

Cărţi motivaţionale celebre care te învaţă cum să fii fericit

În crearea acestui articol m-am ghidat după experienţa mea personală şi am avut în vedere sfaturi pentru a fi fericit culese din cărţile pe care ţi le-am recomandat în cuprinsul acestui articol, printre care şi următoarele:

Hackul Fericirii – Ellen Petry Leanse

psihologia oamenilor fericiti şi sfaturi pentru a fi fericit

O sută de zile de fericire – Fausto Brizzi

Mâncare, sănătate şi fericire – Oprah Winfrey

cel mai important lucru din lume

Bun…acum că am ajuns la final, vreau să aflu care sunt instrumentele cu care tu încerci să devii mai fericit în fiecare zi şi ce cărţi sau filme te-au inspirat cel mai mult în această direcţie.

Şi nu uita niciodată, starea de fericire depinde numai de tine… ca de altfel orice aspect din viaţa ta.

Ţine minte: poate că nu poţi controla ceea ce ţi se întâmplă dar sigur ai controlul asupra atitudinii tale faţă de ceea ce ţi se întâmplă.

Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre 5 sfaturi pentru a fi fericit.Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai.

Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi impresiile tale.

Fii la curent cu noile articole!

Nu pleca de aici până nu profiţi de avantajul descărcării GRATUITE a cărţii pe care am scris-o, ca să te ajut cu primii paşi în procesul dezvoltării personale. Completează formularul de mai jos şi o vei primi de îndată pe email.

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Atenţie

În final, vreau să iei informaţiile prezentate în acest articol cu un gram de rezervă şi să le treci prin judecata ta proprie.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach, nu psiholog sau psihoterapeut.

Deci reţine că articolul de faţă conţine ideile mele, bazate pe experienţa mea şi pe ceea ce am învăţat şi perceput citind cărţi de dezvoltare personală şi având diferite trăiri.

Cu toate că s-ar putea să fie valabile pentru oricine şi să producă rezultate foarte bune, informaţiile cuprinse în acest articol ar putea fi nepotrivite pentru unele persoane ori este posibil ca pe alocuri să fie inexacte sau incomplete.

De aceea, utilizează aceste îndemnuri pe propria ta răspundere şi completându-le cu recomandările de cărţi şi resurse externe/interne incluse în cuprinsul acestuia. 

Nu lua informaţia fragmentat şi ruptă din context. Este necesar să citeşti cât mai multe articole de pe Blog, pentru a înţelege cât mai bine ideile pe care le expun.

Referinţe

(Sursă: poze: Cărtureşti, Libris, Bookzone, Pixabay; sursă de inspiraţie: cartea „Arta de a fi fericit” de Michael Neill)

(Informare: prezentul articol conţine link-uri de afiliat. În situaţia în care dai clic pe ele şi cumperi ceva, eu voi încasa un comision, fără ca preţul tău să fie afectat. Îţi mulţumesc!)

Atenţionare: Acest articol este protejat de drepturi de autor, conform Legii nr. 8/1996 şi este proprietatea Psihologia Gândului, fiind creat de Adi Andrei.

Este interzisă copierea sau distribuirea oricărei părţi din acest articol (cu excepţia citatelor) pe alte canale, fără consimţământul autorului şi o solicitare prealabilă.

Articole recente

Educaţie financiară

3 Metode Inedite de A Strânge Bani

Banii pentru unii este o pacoste iar pentru alţii este o binecuvântare, aşa că în acest articol îţi voi împărtăşi 3 metode inedite de a strange bani pentru a-ţi îndeplini idealurile financiare. Aceste strategii sunt culese din experienţa mea de viaţă şi vreau să-ţi spun că le urmez de foarte mult timp. Mi-am câştigat o […]

Dezvoltare Personală

6 cărţi noi despre spiritualitate şi dezvoltare personală – Târgul ofertelor de Paşte 2023

Dacă eşti pe Blogul meu, atunci înseamnă că îţi place să citeşti cărţi de spiritualitate şi dezvoltare personală. Mă bucur dacă este aşa! Citeşte mai departe, pentru că am o veste minunată pentru tine, cititorule! Cum şi eu sunt un cititor avid de literatură motivaţională, verific periodic stocurile librăriilor online pentru a identifica cele mai […]

Cărţi motivaţionale

Top 3 cele mai captivante cărți pentru succesul oricui

Când vine vorba despre schimbări pentru atingerea potenţialului nostru maxim, este clar că avem nevoie de îndrumare iar aceste carti de dezvoltare personala pe care le găseşti acum în librăriile online sunt câteva dintre cele mai captivante lecturi motivaţionale pe care le-am parcurs până acum şi ţi le recomand. De aceea, pentru că pe mine […]

Dezvoltare Personală

De ce nu se îndeplinesc dorinţele tale?

Se întâmplă să citeşti o carte de dezvoltare personală care să te determine să-ţi stabileşti anumite ţeluri. Faci ceea ce ai învăţat, aştepţi şi parcă dorinţa respectivă nu se mai îndeplineşte. Te întrebi probabil ce ai făcut greşit şi dacă nu găseşti un răspuns mulţumitor este posibil să renunţi. Şi probabil că în tine se […]

Dezvoltare Personală

5 Atitudini Pozitive care te vor ajuta întotdeauna

Cred că multe dintre problemele omului provin din înţelegerea greşită a ceea ce i se întâmplă. Gândeşte-te cum ai reacţionat ultima dată când cineva ţi-a vorbit pe un ton ridicat. Sau ce părere ţi-ai făcut despre un om care s-a uitat urât la tine. Ce zici de prietenul acela care nu ţi-a mai răspuns la […]

Cărţi motivaţionale

Rezumat Cartea Puterea extraordinară a subconştientului tău (de Joseph Murphy) – Capitolul I

Una dintre cele mai frumoase cărţi de dezvoltare personală pe care am citit-o la vârsta de 14 ani (acum 20 de ani) este Puterea extraordinară subconştientului tău, de Joseph Murphy. Fără a intenţiona să divulg în totalitate conţinutul cărţii, respectând munca autorului, îţi voi împărtăşi în mai multe articole succesive pe Blog, ideile principale din […]

2 thoughts on “5 sfaturi simple pentru a fi fericit RAPID”

  1. Acest articol nu m.a facut fericit. E stricat. Va rog sa nu ne tragem de șireturi, faceti-va treaba. Eu pentru asta platesc taxe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top