Despre Mine şi misiunea mea

Numele meu este Andrei, sunt blogger şi sunt pasionat de psihologia motivaţională sau pozitivă cum se mai numeşte.Am început să citesc încă de când eram copil şi îmi plac cu precădere cărţile de psihologie, filosofie şi spiritualitate.

De-a lungul timpului am colecţionat un număr impresionant de cărţi la activ. Asta pentru că urmăresc să mă dezvolt cât mai mult.

Citesc în medie cam 3-4 cărţi într-o lună de zile, în funcţie de mărimea acestora.

Am absolvit cursul de consilier pentru dezvoltare personală şi în prezent urmez alte cursuri de specialitate în domeniul psihologiei.Norocul meu a fost că aveam un unchi care îşi cumpărase nişte

Aveam pe atunci vârsta de 13 ani.

Îl observam că citeşte zilnic şi vedeam cum făcea schimbările care contau cu adevărat. Avea şi multă voinţă!Dar cel mai important este că observam cum îşi ajusta comportamentul şi învăţa să fie mai bun.

Cu alte cuvinte, se străduia să pună în aplicare ceea ce învăţa iar rezultatele sale erau vizibile şi rapide. Se simţea o energie pozitivă în jurul lui.De atunci am început să răsfoiesc şi eu acele cărţi de dezvoltare personală. La început eram doar curios, dar în cele din urmă m-au captivat complet.

Nu ştiu dacă a fost noroc sau soartă. Cert e că de atunci am continuat să citesc câteva zeci de cărţi din categoria „self-help”.

Cum am început?

Îmi amintesc că prima carte pe care am citit-o la acea vârstă se numea Secretele Succesului, scrisă de Dale Carnegie.Cartea aceasta este un îndreptar extraordinar despre comportamentul cu ceilalţi şi relaţiile interumane.

Cred că am citit-o de vreo 3 ori la rând, pentru că nu prea înţelegeam tot ce scria acolo.

Următoarea mea carte citită a fost De la Idee la Bani, scrisă de Napoleon Hill.De atunci şi până în prezent am continuat să lecturez în fiecare zi. Cel puţin o oră pe zi.Tot în vremea aceea şi tot datorită acelui unchi al meu, ascultam o emisiune celebră la postul de radio, care se numea Aşa sunt Eu, realizată de psihologul Gabriel Salman.Îmi amintesc că era lunea şi abia o aşteptam.

Cu fiecare ediţie, învăţam chestii noi şi îmi plăcea mult cum vorbea acel psiholog.

În prezent, am o regulă de aur: citesc în fiecare zi cel puţin o oră. Indiferent ce se întâmplă.Pot spune că această regulă m-a făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. Şi să mă mândresc cu ceva cărţi citite. Dar şi cu nişte schimbări în bine.

M-am axat în principal pe întrucât am considerat întotdeauna că trebuie să învăţăm de la cei mai buni decât noi. De la aceia care au reuşit în viaţă.Prin intermediul cărţilor avem posibilitatea să ciupim puţin din cunoaşterea şi viziunea altora mai experimentaţi decât noi.

Totuşi, nu m-am limitat la acest gen de lectură. Am citit şi cărţile cerute în şcoala generală, liceu şi apoi la facultate. Adevărul este că mi-a plăcut să îmi îmbogăţesc cultura generală tot timpul.

Fiind pasionat de blogging m-am hotărât că este momentul să creez şi o comunitate online unde să împărtăşesc şi altora ceea ce am învăţat eu despre devoltarea personală.

Cine ştie! Poate pot să ajut pe cineva să facă schimbările pozitive în viaţa sa.

Despre mine şi conţinutul acestui Blog

Am văzut că oamenii se confruntă cu o grămadă de întrebări despre viaţă.

La multe dintre ele nu găsesc răspunsul corect sau pur şi simplu nu încearcă suficient să-l găsească.

Alteori, ei sunt asaltaţi de multă dezinformare ori de informaţii greşite.Mai mult decât atât, am observat cu tristeţe tineri care o iau pe drumul greşit poate şi din cauză că nimeni nu îi ghidează în direcţia corectă.

Accesul la informaţie trebuie să fie facil pentru toată lumea. Totuşi, în ziua de astăzi, există libertatea de a accede la informaţie dar ne cam prindem urechile.De aceea, m-am gândit să creez blogul psihologiagândului pentru a veni în sprijinul celor care doresc să rezolve facil unele probleme personale.

Scopul meu este să îţi ofer articole pe diverse teme de dezvoltare personală, simple şi accesibile oricui, cu referinţe direct la ceea ce are nevoie omul.

În cadrul acestui website abordez teme precum relaţiile interumanepsihologia gândiriieducaţie financiară, seducţie şi inteligenţă emoţională.

Poate că şi tu eşti în căutarea răspunsurilor la diferite probleme personale, aşa că în cuprinsul articolelor mele îţi indic resurse suplimentare utile.Astfel, te trimit direct la sursa de unde poţi afla mai multe informaţii despre o anumită temă şi te ajut să le implementezi în practică.Toate recomandările mele se bazează pe materialele studiate de mine, astfel că le fac în cunoştinţă de cauză.

Astfel că sunt absolut convins că o carte sau un material audio poate rezolva orice problemă personală a omului.În toată grămada de informaţii existente pe internet încerc să ofer oamenilor răspunsuri concludente, simple şi bine sintetizate.

Mai mult, în cadrul acestui website poţi găsi o secţiune cu recenzii de cărţi celebre de dezvoltare personală, dintre cele pe care eu le-am citit.De asemenea, pentru cei interesaţi să achiziţioneze cărţi la reduceri ori să beneficieze de promoţii le indic locurile de unde pot găsi cu uşurinţă ceea ce caută.

Ce găseşti pe acest website?

Pe website-ul psihologiagândului.ro vei găsi articole despre dezvoltare personală, seducţie, educaţie financiară, relaţii interumane şi inteligenţă emoţională.De asemenea, îţi ofer recenzii de cărţi, recomandări şi sugestii cu privire la materialele de care poţi avea nevoie ca să rezolvi diferite probleme.Şi pentru că preţurile la cărţi diferă de la o librărie la alta, îţi ofer sugestii privind locurile de unde poţi cumpăra diverse titluri la cele mai avantajoase reduceri.Pe parcurs, îţi pun la dispoziţie materiale create de mine sub forma E-bookurilor sau Pdf-urilor.

Acum ai aflat câte ceva despre mine şi misiunea mea.

Ce îţi recomand să faci imediat?

Păi e simplu.

Să te abonezi la newsletter, pentru a primi cu prioritate fiecare articol pe care îl voi publica de aici înainte plus Ebook-urile cadou.Iar pe parcurs, îţi voi trimite oferte, promoţii şi reduceri la cărţile de dezvoltare personală astfel încât să afli din timp de ele.

Nu uita: orice schimbare începe cu un gând, iar eu te învăţ cum să foloseşti puterea gândurilor în beneficiul tău.

Scroll to Top