În şcoală se prea poate să nu îţi fi plăcut materiile pe care le învăţai, nu-i aşa? Poate că faci parte dintre aceia care se întrebau: „la ce îmi trebuie mie să învăţ chimia?” sau „ce mai este şi disciplina asta cultură civică?”, „de ce este importanta educatia?”Cred că şi eu am făcut parte din …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

Pe numele său complet Robert Toru Kiyosaki, acest autor magnific de carti motivaţionale despre bani şi-a pus amprenta asupra întregii civilizaţii prin intermediul învăţăturilor sale preţioase. Împărtăşind din experienţa proprie de viaţă dar şi din a altora, Kiyosaki predă în cărţile sale cele mai interesante concepte despre cum să devii prosper financiar cu ajutorul regulilor potrivite, …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

O vorbă care mi-a rămas în minte când am citit cartea Magia (de Rhonda Byrne) este că recunoştinţa este totodată un vaccin, o antitoxină şi un antiseptic. Însă pentru a te bucura pe deplin de avantajele gratitudinii trebuie să practici zilnic cel puţin un exercitiu de recunostinta. În felul acesta tu devii mai conştientă de avantajele …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

Dacă eşti pasionat de cărţile motivaţionale şi de dezvoltarea personală sunt convins că ai trecut prin etapa în care te-ai întrebat de ce parcă gândirea pozitivă nu funcţionează, cu atât mai mult cu cât ai aflat de-a lungul timpului că gandirea pozitiva face minuni. Citeşte postarea scrisă de pe Blog „Gândirea pozitivă funcţionează sau nu? 7 …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

Internetul abundă de citate motivationale scurte şi lungi şi toate sunt valoroase. Însă eu vreau să îţi prezint cele mai frumoase citate inspiraţionale pe care le-am extras din cartea 10 Paşi pentru o viaţă împlinită, scrisă de Dale Carnegie. Motivaţia este deosebit de importantă în vieţile noastre şi ea este precum duşul rece. Trebuie servită în …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

Orice om se confruntă la un moment dat în viaţă cu sentimentul neplăcut al depresiei, astfel că în acest articol îţi voi spune cum m-am vindecat eu de depresie fără să apelez la medicamente.Îmi amintesc că atunci când eram mic simţeam câteodată senzaţii de anxietate şi frică faţă de ceilalţi oameni. Uneori acest sentiment mă …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

Dacă eşti pasionat de cărţile motivaţionale şi de dezvoltarea personală sunt convins că ai trecut prin etapa în care te-ai întrebat de ce parcă gândirea pozitivă nu funcţionează.Mi s-a întâmplat şi mie, se întâmplă tuturor. Uneori avem impresia că pur şi simplu nu merge. Şi ne vine să renunţăm la toată joaca asta de-a „gânditul …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

Toţi psihologii afirmă că mediul din copilărie influenţează covârşitor de mult viaţa adultului, iar experimentul Stanford este o mărturie clară în acest sens.În acest articol îţi dezvălui unul dintre cele mai şocante experimente psihologice realizate vreodată în istoria omenirii.Este vorba despre Experimentul închisorii Stanford, realizat de psihologul Philip Zimbardo care a simulat condiţiile unei închisori …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

Îţi place să citeşti literatură motivaţională însă te-ai întrebat care sunt cele mai bune carti de dezvoltare personala pe care le-ai putea citi în anul 2021?Îmi place să citesc astfel de cărţi şi am început această călătorie de la vârsta de aproximativ 14 ani. Nu prea înţelegeam eu atunci multe, însă tare mi-ar fi prins …(citeşte mai mult)

CITEŞTE

Trăim într-o eră a informaţiei, asta este clar iar dezvoltarea personala este un trend din ce în ce mai în vogă. Din fericire sau din păcate, cunoaşterea ne stă la dispoziţie din abundenţă. Cum se face totuşi că în aceste condiţii există încă oameni săraci, nefericiţi şi care trăiesc la limita supravieţuirii? Unii parcă încă trăiesc …(citeşte mai mult)

CITEŞTE