În călătoria mea spre cunoaşterea sufletului şi a minţii, am aflat de cărţile scrise de celebrul psiholog român Gaspar Gyorgy, pe care îl consider unul dintre cei mai potriviţi autori la carti de psihologie pentru incepatori. În articolul care urmează vei găsi cele cinci cărţi de dezvoltare personală (citeşte mai mult)

CITEŞTE ARTICOLUL

Astăzi îţi recomand o lectură spirituală care are darul să îţi aducă multă linişte sufletească. Este vorba despre cartea "Calea spre iluminare", scrisă de Dalai Lama. ​Adevărata fericire ţine de lumea interioară, nu de circumstanţele exterioare! Sanctitatea sa Dalai Lama demonstrează că spiritualitatea trecutului rămâne veşnic vie şi că practicile (citeşte mai mult)

CITEŞTE ARTICOLUL

Ştii sentimentul acela că ceva iminent şi periculos este pe cale să se întâmple în viitorul apropiat şi te întrebi cand dispare anxietatea asta? Cunoşti acea senzaţie de sufocare şi panica care te cuprinde uneori într-un mod pe deplin nejustificat? Dacă trăieşti astfel de momente, este clar: (citeşte mai mult)

CITEŞTE ARTICOLUL

Când ies afară şi merg pe jos către destinaţia dorită îmi place să observ mediul înconjurător. Studiez oamenii, animalele, sunetele, frunzele copacilor, natura în ansamblul ei. Am învăţat că fiecare dintre aceşti stimuli externi poartă un mesaj ascuns pe care nu trebuie decât să-l ascultăm ca să (citeşte mai mult)

CITEŞTE ARTICOLUL

"O carte care te îndeamnă să îndrăznești, să schimbi, să riști, să greșești și să o iei de la capăt! Poveștile artiștilor, antreprenorilor, medicilor, oamenilor de radio și oamenilor de bine intervievați de Andreea Marin te vor inspira să îți urmezi visurile indiferent ce obstacole îți apar în cale. Această (citeşte mai mult)

CITEŞTE ARTICOLUL

Din ce în ce mai mult astăzi simţim necesară dezvoltarea personală şi conştientizarea asupra importanţei pe care o are puterea gandului în vieţile noastre. În cartea "Succesul şi Atitudinea", Napoleon Hill ne sugerează: "Dirijaţi-vă gândurile cu o AMP (Atitudine Mentală Pozitivă) pentru a vă controla emoţiile şi (citeşte mai mult)

CITEŞTE ARTICOLUL