mesajele universului

Află cât de importante sunt semnele din jur – cheia înţelegerii mesajelor Universului

[tcb-script async=”” src=”https://cse.google.com/cse.js?cx=1eb74e5bfac6fad54″][/tcb-script]

Când ies afară şi merg pe jos către destinaţia dorită îmi place să observ mediul înconjurător. Studiez oamenii, animalele, sunetele, frunzele copacilor, natura în ansamblul ei.

Am învăţat că fiecare dintre aceşti stimuli externi poartă un mesaj ascuns pe care nu trebuie decât să-l ascultăm ca să înţelegem răspunsurile de care avem nevoie.

Universul este magic în toată structura sa şi se adaptează frecvenţelor de vibraţie ale fiecărui creier. Iar tu eşti norocos/norocoasă pentru că duci pe umeri cea mai inteligentă maşinărie care a fost creată vreodată: mintea ta.

Dacă înveţi să îţi ascuţi cele şase simţuri pentru a observa spaţiul în care trăieşti, vei înţelege atât de multe. Şi mai mult decât atât, îţi vei da seama cât de minunat este totul în jurul tău şi ce putere formidabilă are viaţa de a modela recipientele sale.

Ciudat… pentru că omul prin însăşi existenţa sa încearcă, voit sau nu, să distrugă miracolul pe care îl reprezintă natura şi regnul animal.

Totuşi, chiar şi în momentele de cotitură în destinul unei societăţi umane, poate fi observat mesajul pe care lucrurile exterioare încearcă să îl transmită.

Iar fiecare astfel de mesaj este un răspuns unic pentru fiecare persoană în parte.

În acest articol îţi voi împărtăşi abilitatea pe care mi-am format-o de a observa pur şi  simplu lucrurile care se întâmplă în jurul meu şi ce am observat aplicând-o.

Şi sper ca în rândurile care urmează să te regăseşti şi tu. Cine ştie, poate că vei încerca să asculţi şi tu mesajele pe care Universul încearcă să ţi le transmită şi să afli anumite răspunsuri potrivite pentru tine.

Rezumatul articolului

Te-ar putea interesa să citeşti şi articolul Discursul motivaţional care a şocat omenirea

Atunci când nu înţelegi ceva, pur şi simplu ascultă….

„Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta” – Paulo Coelho

Se zice că mintea umană este nelimitată ca putere şi capacitate de învăţare. Însă la nivel de înţelegere, ea poate fi mărginită de graniţele a ceea ce cunoaştem la un moment dat.

Astfel, există etape ale vieţii în care suntem mult prea neştiutori şi altele în care ne considerăm „deştepţi”. Ca să ţină în picioare această senzaţie a noastră, stau mărturie rezultatele noastre bune din trecut şi gradele şcolare sau profesionale obţinute.

Însă câţi oameni se preocupă de ceea ce contează cel mai mult în viaţă: propria gândire şi propriul suflet?

carturesti.ro

Dacă te preocupă să vezi lucrurile din spatele lucrurilor care se văd cu ochiul fizic, înţelegi perfect ceea ce vreau să spun. Cert este că multe nu le înţelegem încă. Pe altele poate niciodată.

Te-ai gândit că este posibil ca neînţelegerea ta să aibă legătură cu faptul că nu asculţi mai mult? Şi nu mă refer aici la abilitatea interumană de a asculta când cineva îţi vorbeşte, ci la ascultarea mesajelor a tot ceea ce te înconjoară.

Universul ne transmite mesaje „tăcute” prin simboluri şi tot ceea ce ne scoate în cale. Nimic nu este întâmplător şi hazardul pur şi simplu nu cred că există. Lucrurile sunt bine calculate şi o mare importanţă o are omul, care stă în centrul Universului.

De aceea, atunci când nu înţelegi ceva anume din punct de vedere existenţial sau pur şi simplu cauţi nişte răspunsuri ale tale personale, încearcă să asculţi mesajele Universului şi să le decodifici.

Citeşte şi Citate fascinante despre viaţă şi gândire

[tcb-script async=”” src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1064329876681520″ crossorigin=”anonymous”][/tcb-script][tcb-script] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});[/tcb-script]

Cum ne vorbesc lucrurile din exterior

„Nu astepta sa ti se dea ceva inapoi, nu astepta sa ti se recunoasca efortul, sa ti se descopere geniul, sa ti se inteleaga iubirea. Incheie niste etape. Nu din orgoliu, din neputinta sau mandrie, ci pur si simplu pentru ca acel lucru nu se mai potriveste cu viata ta. Inchide usa, schimba discul, fa curat in casa, sterge praful. Inceteaza sa mai fii cine erai si transforma-te in cine esti.” – – Paulo Coelho

Îmi place să citesc cărţile scrise de Paulo Coelho. Acolo găseşti mai multe informaţii despre cât de importante sunt semnele Vieţii.

O pasăre care zboară ciudat pe cerul senin, un om care se uită puţin câş la tine, o maşină care claxonează abuziv, un pom cu o formă aparte, un câine care se ia fără motiv de tine şi te latră… toate acestea nu sunt întâmplătoare.

Ele reprezintă semne, mesaje, indicii.

Depinde de tine să le observi şi să le decodezi mesajul. Iar această operaţiune de interpretare are legătură cu atitudinea ta mentală preponderentă. Dacă eşti genul de persoană care cauţi nod în papură la orice, cu siguranţă că te vei lega de feedback-urile exterioare pentru a-ţi accentua şi mai tare starea de nemulţumire.

Pe de altă parte, dacă cauţi partea bună în fiecare lucru, este foarte probabil să vezi semne constructive şi feedback-uri care să te ajute pe viitor. Asta este partea pe care o face omul… interpretarea. Însă semnul în sine, mesajul unic, există fie că vrei, fie că nu.

Îţi recomand să cauţi aceste semne şi să rămâi tăcut/tăcută în faţa lor pentru a le observa menirea.

Orice poate constitui un mesaj din partea Creaţiei. Chiar şi o nevinovată rafală de vânt care trece peste tine şi îţi ciufuleşte părul.

De aceea, consider că o unealtă extraordinară care te poate ajuta să înţelegi ceea ce ţi se întâmplă este Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil.

Nu spun că trebuie să devii paranoic/paranoică. Ceea ce încerc să îţi zic este că poţi găsi învăţători în necuvântătoarele din jurul tău. Şi poţi înţelege foarte multe dacă analizezi pur şi simplu ceea ce ţi se întâmplă şi ceea ce percepi cu cele cinci simţuri ale tale, oriunde te afli.

Află mai multe citind cărţile despre vindecarea copilului interior şi Mindfulness

Universul cunoaşte răspunsurile pe care le cauţi

universul ne vorbeşte

semnele-universului

„Cand ti-ai gasit calea, nu trebuie sa ai teama. Trebuie sa ai destul curaj incat sa faci greseli. Dezamagirea, infrangerea si disperarea sunt unelte pe care Domnul ni le-a dat ca sa ne arate drumul.” – Paulo Coelho

Ştii că omul nu a reuşit până în prezent să acapareze Spaţiul. Universul are foarte multe necunoscute şi probabil că aşa va rămâne întotdeauna.

În ciuda tuturor progreselor tehnologice realizate până în prezent, nu am făcut decât să zgâriem puţin suprafaţa universului. Au rămas multe mistere neelucidate.

Unul dintre acestea este puterea fenomenală pe care o are Universul de a conduce energia gândurilor unei persoane, prin spaţiu şi timp.

Specialiştii în fizică cuantică explică că „nimic nu este solid, totul este energie.” Iar energia nu poate fi creată sau distrusă, ea pur şi simplu există şi circulă în jurul nostru şi prin noi înşine.

Tocmai de aceea fiecare gând pe care îl ai la un moment dat creează o amprentă energetică care circulă în această maşinărie universală care este timpul şi spaţiul.

Şi cum fiecare individ este interconectat la nivel energetic, poţi găsi răspunsuri la problemele tale ascultând mesajele pe care ţi le transmit recipientele energetice din jurul tău. De vreme ce în lumea aceasta există zeci de milioane de fiinţe umane, imaginează-ţi ce bancă universală extraordinară de idei şi posibile răspunsuri există.

Tot ce trebuie să faci este să o accesezi observând mediul înconjurător şi devenind receptiv/receptivă.

Legea Atracţiei este CHEIA

„De ce sunt oamenii tristi: sunt prizonieri in povestea lor personala. Toata lumea crede ca scopul vietii este sa urmeze un plan. Nimeni nu se intreaba daca acest plan e al lui sau a fost creat de altcineva. Strang experiente, amintiri, lucruri si idei ale altora, iar asta e mai mult decat pot duce. Insa isi uita propriile vise.” – Paulo Coelho

Poate că te întrebi dejacum este posibil acest lucru. Cum se poate ca Universul să se asemene cu o inteligenţă artificială care poate fi accesată şi folosită!?

Ei bine, explicaţia ştiinţifică din spatele acestui fenomen este ceea ce se cheamă Legea Atracţiei. În cărţile din colecţia Secretul, Rhonda Byrne ne dezvăluie cum oamenii de ştiinţă au descoperit că gândurile sunt forme de energie şi influenţează atât materia cât şi alte persoane.

În felul acesta, precum magneţii care se atrag, la fel funcţionează lucrurile şi din punct de vedere esoteric. Ceea ce este bun atrage energie pozitivă, iar ceea ce este rău atrage energie negativă.

Iar asta se poate realiza prin gândurile, emoţiile, cuvintele şi acţiunile cultivate cel mai mult de către o fiinţă omenească.

Aşa se explică de ce oamenii fericiţi atrag din ce în ce mai multe motive de bucurie, pe când cei veşnic trişti şi bosumflaţi vor simţi tot timpul că un necaz nu vine niciodată singur şi parcă nu se mai termină.

Este vorba despre energia pe care o creează prin intermediul gândurilor şi credinţelor lor.

Cred că te vor ajuta foarte mult cărţile despre gândirea pozitivă de aici.

Dacă nu-ţi ascuţi simţul observaţiei, îl vei pierde

asculta simtul observaţiei

simtul-observatiei

„Rareori ne dam seama ca suntem impresurati de Extraordinar. Miracolele se intampla in jurul nostru.” – Paulo Coelho

Deşi fiecare om a fost înzestrat cu o anumită capacitate de ascultare şi înţelegere a semnelor Universului, există totuşi posibilitatea de a o pierde.

Cum? Păi, ca orice talent pe care îl ai şi nu-l cultivi. Ce se întâmplă? Începe să pălească şi ajungi să fii depăşit de un tip fără prea mult talent, însă care munceşte cu consecvenţă.

De-asta se zice că munca şi perseverenţa bat oricând la fund talentul.

Aşa şi cu ascultarea semnelor din jurul tău. Dacă nu îţi şlefuieşti capacitatea de a decodifica mesajele pe care ţi le transmit fiinţele sau nefiinţele din exterior, încet-încet vei ajunge să nu le mai sesizezi.

Şi vor trece pe lângă tine neobservate.

N-ar fi păcat? Este ca şi cum părinţii tăi ţi-ar fi lăsat moştenire un cufăr cu 20 de kilograme de aur de cea mai înaltă calitate, iar tu îl laşi undeva în podul casei abandonate de la ţară.

Mai devreme sau mai târziu s-ar putea să rămâi fără el.

Însă cert este că acum nu te vei bucura de el, cu toate că ai posibilitatea.

Deci caută în fiecare zi să înţelegi mai bine şi să foloseşti acest avantaj pe care ţi l-a dăruit Viaţa.

[tcb-script async=”” src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1064329876681520″ crossorigin=”anonymous”][/tcb-script][tcb-script] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});[/tcb-script]

Un truc simplu ca să înţelegi mesajele din exterior

„Viata este uneori foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta.” – Paulo Coelho

Toate în viaţă se leagă. Specialiştii ne învaţă să facem mişcare zilnic şi să ieşim în natură.

Pe lângă faptul că face bine sănătăţii mai există un beneficiu al unei asemenea practici. Când faci sport sau ieşi la o plimbare în aer liber, corpul tău se simte bine. Drept urmare, creierul eliberează în corp dopamina (hormonul fericirii) şi toate celulele se scaldă într-o energie vibratorie pozitivă.

Ce se întâmplă acum?

Ceva magic. Căpătând starea de înaltă frecvenţă energetică la care a fost aliniată fiinţa umană încă din naştere, corpul şi mintea încep să intre în armonie cu frecvenţa de vibraţie a Universului.

Astfel, este  ca şi cum ai identifica postul de radio favorit mutând butonul în poziţia corespunzătoare. Acum, Semnele încep să fie livrate către tine prin toate cele şase simţuri iar mintea ta începe să fie „bombardată” cu idei.

În momentul acesta este foarte important să notezi gândurile care îţi vin. Scoate telefonul şi scrie ce idee ţi-a venit. Poate fi una măreaţă. Poţi da lovitura cu un asemenea gând.

Îţi pot surveni mesaje care să constituie răspunsurile unor întrebări pe care le-ai avut mult timp.

Subconştientul lucrează de-a lungul timpului pentru a identifica resursele cele mai potrivite pentru ceea ce îţi doreşti.

Citeşte şi articolul Cum să ne descurcăm cu teama, obstacolele şi delăsarea

Aşa că nu neglija niciodată puterea fenomenală pe care o are mintea ta de a-ţi procura cele mai fascinante idei şi răspunsuri prin intermediul semnelor pe care le transmite mediul înconjurător.

Deci pur şi simplu observă. Şi apoi analizează, ca să înţelegi ceea ce ai văzut.

Încetează să mai cauţi unde nu trebuie. Cele mai faine răspunsuri şi idei măreţe le vei găsi în interiorul tău, după ce ai ascultat mesajele pe care ţi le oferă tot ceea ce se găseşte în mediul tău înconjurător.

Tu eşti formidabil/ă!

Crede în tine!

Tu când ai experimentat ultima dată faptul că Universul îţi transmite mesaje? Cum te-ai simţit?

Împărtăşeşte experienţa ta într-un comentariu mai jos.

Ai vreo nelămurire sau întrebare?

Lasă-mi un comentariu şi te voi ajuta.

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi dacă crezi că îi poate ajuta sau inspira şi pe cunoscuţii tăi, te rog să dai un Like şi să-l distribui pe reţele tale de socializare.

Împreună formăm o comunitate puternică de oameni pozitivi şi creştem frumos.

(Sursă poze: Pixabay)

(Informare: prezentul articol conţine link-uri de afiliat. În situaţia în care dai clic pe ele şi cumperi, vom face un comision, fără ca preţul tău să fie afectat. Îţi mulţumesc!)

Atenţionare

Acest articol este protejat de drepturi de autor, conform Legii nr. 8/1996 şi este proprietatea Psihologia Gândului, fiind creat de Adi Andrei.

Este interzisă copierea sau distribuirea oricărei părţi din acest articol (cu excepţia citatelor) pe alte canale, fără consimţământul proprietarului.

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Stai! IA-ŢI CADOUL!

Nu uita să descarci cartea „10 paşi pentru o viaţă mai bună” (67 de pagini şi 19 capitole) pe care ţi-o ofer gratuit.

Completează formularul de mai jos şi o vei primi pe Email imediat (după ce confirmi abonarea la newsletter-ul Psihologia Gândului. Verifică şi folder-ul Spam din email.

Dacă, cu toate acestea, se întâmplă să nu primeşti cartea, scrie-ne un mesaj pe email@psihologiagandului.ro):

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„f8a6d”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„f8a6d”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„f8a6d”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„75ee7”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„75ee7”:{„val”:”hsla(210, 96%, 59%, 1) „}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„75ee7”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ DESCARCĂ ACUM

Articole recente

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’4′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”list” columns-d=”1″ columns-t=”1″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”50″ horizontal-space-d=”30″ ct=”post_list-43532″ ct-name=”Image & Text 11″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ element-name=”Post List” css=”tve-u-1809deaf217″ vertical-space-m=”40″ total_post_count=”150″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”4″ featured-content=”0″ disabled-links=”0″ no_posts_text=”” class=” ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: url(„[tcb_featured_image_url size=full]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(rgba(0, 0, 0, 0.04), rgba(0, 0, 0, 0.04)), url(„[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]Author Image

[tcb_post_author_name link=’0′ target=’0′ rel=’0′ inline=’1′]

[tcb_post_title link=’1′ target=’0′ rel=’0′ inline=’1′ static-link='{„className”:”tve-froala fr-basic”,”href”:”https://psihologiagandului.ro/cartea-nu-exista-nu-se-poate”,”title”:”Recomandarea zilei: cartea „Nu există nu se poate”, scrisă de Andreea Marin”,”class”:”tve-froala fr-basic”}’ css=”]

[tcb_post_content size=’words’ read_more='(citeşte mai mult)’ words=’70’ css=’tve-u-1809deaf225′]CITEŞTE ARTICOLUL[/tcb_post_list]

Salut,

Sunt  Andrei, fondatorul Psihologia Gândului

Sunt consilier pentru dezvoltare personală, blogger şi un mare pasionat al cărţilor motivaţionale şi psihologiei.

În această bucăţică a internetului îţi ofer acces la toate ideile care-mi vin inspirate din sutele de cărţi din domeniul self-help pe care le-am citit.

Îmi doresc să găseşti pe Blog cele mai simple şi eficiente sugestii care să te ajute în rezolvare problemelor tale emoţionale şi/sau sociale.

Investesc multă energie şi pasiune în acest proiect şi unica mea satisfacţie este dacă reuşesc să îţi creez o stare de bine.

Află mai multe despre mine şi misiunea mea. Apasă butonul de mai jos.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„d2db4”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„d2db4”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„d2db4”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ AFLĂ MAI MULTE Ebook 10 paşi pentru o viaţă mai bună

1 thought on “Află cât de importante sunt semnele din jur – cheia înţelegerii mesajelor Universului”

  1. In fiecare zi vad un nr de inmatriculare identic , choar de cateva ori…a ajuns sa ma innebuneasca acest fapt, ca nu reusesc sa decodific mesajul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top