De ce există proiectul Psihologia Gândului?

blog psihologia gândului

Proiectul Psihologia Gândului s-a născut din pasiunea mea pentru dezvoltarea personală.

Încă de mic am început să citesc cărţile de self help pe care le găsisem în biblioteca părinţilor mei. Pot spune că acela a fost un moment norocos în viaţa mea. Pentru că a produs o adevărată cotitură formidabilă, pentru care astăzi sunt profund recunoscător.

Pe pagina Psihologia Gândului mi-am propus să vă ofer conţinut motivaţional celor care sunteţi activi pe Fcebook.

Asta înseamnă postări scrise, conţinut video şi Ebook-uri pe care le creez periodic şi le ofer gratuit membrilor comunităţii Psihologia Gândului.

Vreau să ştii de la bun început că această activitate este un hobby pentru mine dar şi o pasiune importantă.

Citeşte şi De ce este importantă educaţia.

Scopul Psihologia Gândului

Nu sunt specialist licenţiat în psihologie şi nu am pretenţia ca opiniile mele să fie necenzurate. Sunt doar un om căruia îi place să citească şi să caute informaţii, iar apoi să le transmită celor interesaţi de acelaşi domeniu.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului am absolvit cursuri de specialitate în domeniul dezvoltare personală iar cel mai recent a fost acela de „consilier pentru dezvoltare personală.”

Poate că în viitor voi lua şi o licenţă în psihologie. Dar nu asta contează în momentul de faţă.

Ceea ce contează este că îmi place să ajut şi să împărtăşesc din cunoştinţele pe care le-am dobândit la rândul meu citind cărţile de dezvoltare personală.

Scopul proiectului Psihologia Gândului este să îţi ofere valoare şi accesul gratuit la informaţii foarte preţioase pentru evoluţia ta personală.

Toate postările mele sunt inspirate din cărţile pe care le-am citit şi seminariile pe care le-am urmat. Asupra fiecărei postări în parte mi-am adus contribuţia proprie cu o părere subiectivă şi personală.

Pagina de Facebook Psihologia Gândului

În cadrul paginii de Facebook Psihologia Gândului tu ai ocazia să descoperi zilnic postări de calitate şi inspiraţionale. Acestea pot fi citate motivaţionale (text şi poză), imagini inspiraţionale, poveşti motivaţionale, recomandări de cărţi pentru dezvoltare personală şi chiar recenzii detaliate ale celor mai interesante cărţi pe care le-am citit.

În plus, săptămânal organizez Live-uri în pagină, intru în direct şi prezint o anumită temă de viaţă. Acolo ai ocazia să te conectezi şi să mă urmăreşti, să îmi pui întrebări şi să îţi exprimi părerea.

Orice feedback este binevenit.

Comunitatea Psihologia Gândului nu ar fi nimic fără membrii ei, de aceea fiecare om care apasă butonul de Like şi ne urmăreşte este deosebit de important pentru mine.

Fiecare cititor pe blog este un oaspete de nepreţuit.

Cum acest proiect este non profit, singura mea satisfacţie este bucuria şi prezenţa dumneavoastră, precum şi interacţiunea cu ceea ce creez.

În fiecare dintre postările mele pun suflet, dedicare şi implicare iar informaţiile sunt inspirate din cele mai autentice surse.

Acolo unde este cazul indicăm sursa din care am preluat informaţia, astfel încât tu să fii bine informat.

Te-ar putea interesa şi Fericirea începe azi cu tine, fără scuze. Cum?

Despre cărţile motivaţionale pe care le recomand

Live-urile şi videoclipurile pe care le public pe pagina de Facebook Psihologia Gândului sunt piesele de rezistenţă. Nu numai că ele sunt extraordinar de bine-venite, însă impactul pe care îl au este unul major.

De ce? Pentru că acolo ai ocazia să vezi omul din spatele acestui proiect educaţional, cu naturaleţea şi imperfecţiunile lui.

Îţi recomand să citeşti şi Black Friday – reduceri magnifice la cărţile de dezvoltare personală.

În cadrul secţiunii de Magazin a paginii de Facebook vei observa nişte cărţi. Acelea sunt titluri de dezvoltare personală, cu scurte descrieri la fiecare şi indicarea librăriilor online de unde le puteţi cumpăra la reducere.

Fiecare dintre acele cărţi a fost citită de mine şi studiată. Ştiu că te poate ajuta să găseşti răspunsurile pe care le cauţi.

Eu unul îmi cumpăr cărţile de la librăriile online pe care vi le recomand şi vouă. Periodic, ei organizează campanii şi oferă diferite vouchere cu reduceri substanţiale. Aşa că de ce să nu beneficiezi şi tu?

De ce mă interesează ca tu să reuşeşti?

Scopul este simplu… şi nici nu-mi trebuie multe cuvinte: descoperirea potenţialului pe care îl ai şi motivarea ta să iei deciziile favorabile pentru a reuşi în viaţă.

Iar succesul poate fi orice obiectiv pe care ţi l-ai propus.

Prin urmare, te invit să te bucuri de postările mele şi să revii periodic pe această pagină pentru a profita de toată pasiunea pe care o pun în această activitate.

Totuşi, fii prezent şi aici pe website.

Pe pagina de Facebook Psihologia Gândului găseşti postări motivaţionale constând în text, imagini, videoclipuri şi Live-uri pe diverse teme de dezvoltare personală.

Totodată, aici găseşti recomandări ale cărţilor de self help pe care le-am citit de-a lungul timpului şi recenzii detaliate ale lor.

Nu în ultimul rând, public postări cu sinteze ale articolelor pe care le scriu aici pe Blog.

Citeşte şi Cum îţi schimbă viaţa optimismul şi gândirea pozitivă.

Am creat această pagină pentru tine. Pentru succesul tău şi motivaţia ta. Pentru mine este o pasiune şi un ţel acela de a inspira oamenii să devină mai buni şi să aibă succes în îndeplinirea ţelurilor propuse.

Sunt pasionat de aria dezvoltare personală, lecturez zilnic cărţi de acest fel şi îmi place să împărtăşesc celor pasionaţi informaţiile pe care le descopăr pe parcurs.

În această pagină vei avea acces la postări zilnice (câte două pe zi – dimineaţa şi seara) pe diverse teme de spiritualitate, dezvoltare personală, educaţie financiară, relaţii interumane, inteligenţă emoţională, leadership şi seducţie.

Într-un cuvânt, ne preocupăm de construirea motivaţiei tale folosindu-ne de toate resursele posibile.

Deci cred că merită să fii prezent

Ca să fii motivat îţi oferim zilnic postări scrise, videoclipuri motivaţionale, Live-uri pe teme de dezvoltare personală, recenzii de cărţi motivaţionale, conţinut audio cu privire la introducerea şi prefaţa cărţilor de self help şi, nu în ultimul rând, muzică de relaxare şi calmarea minţii.

În plus, îţi punem la dispoziţie posibilitatea accesului GRATUIT în comunitatea Psihologia Gândului, unde te poţi înscrie cu ajutorul adresei tale de email.

Vei primi zilnic conţinut motivaţional direct pe email + cele două Ebook-uri gratuite pe care le-am creat („10 Paşi pentru o viaţă mai bună” şi „50 de cărţi motivaţionale care îţi schimbă viaţa, pe care le-am citit şi ţi le recomand şi ţie”).

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul următor cu adresa ta de email personală:

OFERTĂ EXCLUSIVĂ

Ebook 10 paşi pentru o viaţă mai bună

Cel mai scurt şi eficient Ebook de dezvoltare personală. Apasă butonul de mai jos şi îl vei primi GRATUIT.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„c4728”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ DESCARCĂ EBOOK-UL __CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Apoi verifică-ţi emailul şi confirmă abonarea.

În felul acesta vei fi „bombardat” pe toate căile cu cele mai valabile informaţii care să te ajute pe drumul tău către dobândirea succesului în viaţă.

Îţi mulţumesc pentru că eşti aici. Revino ori de câte ori ai nevoie de inspiraţie!

Suntem alături de tine, pentru că suntem pasionaţi de ceea ce predăm!

Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre gândirea pozitivă.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai. Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.

Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi impresiile tale.

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Ultimele articole

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’6′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”masonry” columns-d=”2″ columns-t=”3″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”15″ horizontal-space-d=”15″ ct=”post_list-43431″ ct-name=”Image & Text 05″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ css=”tve-u-179f5b871fb” horizontal-space-t=”15″ vertical-space-m=”10″ horizontal-space-m=”0″ article-tcb_hover_state_parent=”” element-name=”Post List” no_posts_text=”” total_post_count=”24″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”6″ featured-content=”0″ disabled-links=”0″ article-permalink=”|{|tcb-article-permalink|}|” masonry='{„itemSelector”:”.post-wrapper”,”columnWidth”:”.post-wrapper”,”gutter”:15}’ class=” ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: url(„[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 143, 255, 0.1) 0%, rgba(255, 255, 255, 0) 78%), url(„[tcb_featured_image_url size=medium]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]

[tcb_post_published_date date-format=’F j, Y’ date-format-select=’F j, Y’ show-time=’0′ time-format=” time-format-select=’g:i a’ type=’published’ inline=’1′]

 

[tcb_post_title link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ css=” static-link='{„className”:”tve-froala”,”href”:”https://lp-build.thrivethemes.com/leo-vel-orci-porta-non-pulvinar-neque/”,”title”:”Leo vel orci porta non pulvinar neque”,”class”:”tve-froala”}’]

[/tcb_post_list]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top