februarie 24, 2021

Fericirea incepe azi, cu tine, fără scuze! Cum?

scris de Andrei

Black Friday la Mesajul Motivaţional Zilnic pe Telefonul Mobil (50% reducere)

  1  0
Days
:
 
  2  3
Hours
:
 
  5  9
Minutes
:
 
  5  9
Seconds

You missed out!

Bună ziua, pentru mine aceste mesaje vin uneori în momente care îmi deschid anumite usi; depinde de zi-de stare, dar de cele mai multe ori este picătură care îmi limpezește apele tulburi. DA,consider ca ajuta și cu drag le transmit celor din jur; toți suntem grăbiți, stresați, ocupați pana peste cap; dar pentru 2-3 minute chiar merită un gând bun, o călăuză printre aceste mesaje. Vă felicit și vă doresc sa aveți o mulțime de abonați!

M. F. Camelia Abonat de 200 de zile

Dacă eşti în căutarea fericirii acest articol te va ajuta să înţelegi cum şi de ce fericirea poate incepe chiar azi.

Mai mult decât atât, ea începe cu tine şi depinde numai de tine. Chiar dacă împrejurările vieţii pot fi destul de grele pentru unii dintre noi, totuşi avem capacitatea să decidem cum reacţionăm.

La final, găseşti cuponul de 50% reducere pentru 4 cărţi fundamentale în materia gândirii pozitive şi atragerea fericirii, scrise de celebrul Robert Anthony.

Asigură-te că profiţi şi tu cât mai repede!

Fiecare om are la dispoziţie 24 de ore pe zi şi poate alege cum să le folosească pentru a-şi modela viaţa.

Epictet spunea că „Nu există decât o modalitate de a atinge fericirea şi pacea lăuntrică: de dimineaţă, când te trezeşti, tot timpul zilei şi până seara când adormi, orientează-ţi toate gândurile, pune-ţi toate speranţele în Dumnezeu şi niciun lucru exterior să nu te mai tulbure.”

Vedem astfel cum fericirea ţine foarte mult de spiritualitatea şi credinţa într-o forţă superioară.

Însă cum poţi face tu posibilă fericirea în prezent centrându-te pe propria fiinţă? Care sunt mecanismele prin care să atragi această satisfacţie interioară în viaţa ta, începând chiar de astăzi?

În acest articol vei afla aceste răspunsuri. Citeşte-l până la final.

În acest sens îţi recomand să citeşti şi Ce este Fericirea?

Fericirea incepe azi, dar este o călătorie

articol fericirea incepe azi

Toţi oamenii îşi doresc să se simtă bine, să exceleze într-un anumit domeniu şi să aibă satisfacţie personală.

Este firesc, nu crezi? Suntem construiţi să căutăm plăcerea şi bucuria în tot ceea ce facem. Din punctul meu de vedere nu este nimic neobişnuit în asta. Toate eforturile omului în cursul vieţii sunt construite în jurul ideii de „succes”, „fericire” şi „împlinire”.

Mergem la şcoală şi suntem educaţi că trebuie să învăţăm bine şi să obţinem rezultate bune ca să ajungem „cineva” în viaţă.

Ne găsim un loc de muncă şi suntem disciplinaţi să respectăm cu stricteţe fişa postului. Însă societatea în întregul ei este construită în jurul regulilor care să disciplineze comportamentul şi acţiunile oamenilor.

Totuşi câţi dintre noi sunt, cu adevărat, fericiţi? Cred că puţini. Şi cred că sunt mulţi care conştientizează asta.

De aceea, această stare numită „fericire” este diferită de la om la om şi se raportează la cultura şi mediul din care provine individul.

Cu toate acestea, cert este un lucru: fericirea incepe cu tine dar este o călătorie lungă. Care începe de când eşti copil şi nu se termină decât atunci când treci în nefiinţă.

Te-ar putea interesa şi Top 5 sfaturi utile pentru a fi fericit.

Ce înseamnă fericirea autentică?

fericirea incepe azi

Un proverb japonez care îmi place mult spune: „Fericirea vine în casa în care se râde.” Observăm astfel că unul dintre indicatorii fericirii este râsul, amuzamentul.

Ba mai mult, starea de bine poate fi creată prin râs. Atunci când zâmbeşti sau te amuzi de un lucru tu îţi schimbi voluntar starea interioară şi, odată cu asta, gândurile.

Se spune că omul devine ceea ce gândeşte pe parcursul zilei, chiar dacă nu toate gândurile se materializează de îndată.

Este binecunoscut faptul că toate sentimentele noastre sunt create şi influenţate de gânduri. Dar şi reciproca este valabilă.

Starea de fericire poate fi cultivată cu foarte puţine lucruri. Însă pentru unii este nevoie de expresii mari ale bogăţiei pentru a se simţi fericiţi.

În opinia mea, activităţi simple precum plimbatul în parc seara, lectura unei cărţi bune sau ascultarea muzicii preferate în timp ce desfăşori o activitate plăcută, pot fi tot atâtea exemple de „stări de bine”. Prietenii, familia şi cei dragi, grija lor şi timpul petrecut cu ei sunt tot atâtea motive de fericire.

Prin urmare, starea de bine creează satisfacţia şi, odată cu asta, fericirea. Însă trebuie să înveţi cum să menţii fericirea.

Şi cum poţi face asta în momentele în care eşti furios sau trist? Atunci pare a fi cel mai greu...

Citeşte şi 

Sfaturi pentru a fi fericit chiar de azi

Unul dintre cele 5 sfaturi valoroase pentru a fi fericit chiar de azi este să conştientiezi ceea ce ai. Fericirea ta va incepe azi dacă înveţi să cultivi recunoştinţa pentru toate lucrurile bune din viaţa ta, de până acum.

Ştii ce mai creează fericirea autentică? Planurile şi îndeplinirea obiectivelor.

Atunci când îţi propui un scop şi munceşti pentru el, făcându-l posibil, realizarea acestuia îţi aduce multă stare de bine.

Pentru că odată cu asta realizezi că ai o putere mai mare decât credeai: aceea de a-ţi modela propria ta viaţă, prin disciplină.

În afară de recunoştinţa zilnică, îţi recomand să găseşti ceva ce îţi place să faci. Dacă activitatea respectivă este constructivă vei avea şansa să obţii şi venituri din asta. Iar acest lucru produce din nou fericire.

Ţine minte ce scria Abraham Lincoln: „majoritatea oamenilor sunt pe atât de fericiţi pe cât de hotărâţi sunt să fie astfel.”

Observi astfel că acţiunile tale sunt singurele apte să îţi producă fericire sau nefericire. Atunci când acestea sunt orientate către ţelurile tale, vei obţine fericirea autentică.

Pe de altă parte, obiceiurile proaste şi goana după „material” (mai mult decât este necesar pentru supravieţuire) sunt cei mai puternici duşmani ai fericirii.

În acest sens în recomand să citeşti şi Cum să devii bogat? Legea universală a zeciuelii.

Fericirea incepe azi, cu tine, numai dacă...

Înveţi să îţi dezvolţi propriul potenţial. Şi cum poţi face asta rapid şi simplu? Urmându-i pe cei care au fost acolo unde te afli şi au reuşit în viaţă.

O bună cale pentru a face asta este prin intermediul cărţilor de dezvoltare personală pe care ţi le recomand tot timpul.

Şi pentru că vreau ca tu să continui călătoria aceasta spre înţelegerea legăturii dintre "fericire" şi puterea gândirii corecte, îţi recomand acest pachet promoţional de 4 cărţi motivaţionale care se află la 50% REDUCERE chiar acum (clic pe poză):


carti despre fericire

Acum, vreau de la tine două lucruri:

  1. Învaţă să practici recunoştinţa zilnică pentru ceea ce ai.
  2. Apoi stabileşte-ţi o pasiune şi începe să o practici măcar de 3 ori pe săptămână.

Fă-ţi un plan pe cel puţin 3 luni în care să pui în aplicare aceste două sugestii.

Scrie-mi apoi un comentariu şi spune-mi cum s-a schimbat viaţa ta şi cum stai cu „fericirea.”

Până atunci, vreau să îmi răspunzi la o întrebare simplă: ce te face pe tine fericit, acum?


Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre fericire.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai. Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.

Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi impresiile tale.

OFERTĂ EXCLUSIVĂ

Ebook 10 paşi pentru o viaţă mai bună

Cel mai scurt şi eficient Ebook de dezvoltare personală. Apasă butonul de mai jos şi îl vei primi GRATUIT. 

noiembrie 29, 2022

noiembrie 12, 2022

octombrie 27, 2022

octombrie 10, 2022

septembrie 19, 2022

septembrie 1, 2022

Despre Autor

Salut,
Numelele meu este Andrei şi sunt pasionat, printre altele, de lectura cărţilor de dezvoltare personală.
Îmi place blogging-ul şi sportul.
Până în prezent am citit câteva zeci de cărţi motivaţionale şi am învăţat multe lucruri interesante.
Am decis să scriu articole informative pe acest Blog pentru a veni în ajutorul tău cu sfaturi de viaţă, principii despre gândire şi recomandări de cărţi motivaţionale.
Scopul meu este să te ajut să depăşeşti momentele dificile şi să construieşti o viaţă mai bună.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Descarcă Ebook-ul Gratuit!

Am scris pentru tine cartea "10 Paşi pentru o viaţă mai bună". Completează

formularul de mai jos şi o vei primi pe email.

>
error: Acest conţinut este protejat!!