cursuri de dezvoltare personala video

Cele mai uşoare cursuri de dezvoltare personala pe care le poţi accesa acum

Alături de , o altă metodă interesantă de a-ţi rezolva problemele este prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala disponibile în mediul online.

În opinia mea, indiferent cum accesezi informaţia utilă (lectură, seminarii, cursuri, webinarii) este benefic. Poate că nu ai răbdare să citeşti sute de pagini dintr-o carte de dezvoltare personală, aşa că un curs video menit să te înveţe paşii necesari pentru succes, poate fi cea mai bună opţiune acum.

De-a lungul timpului şi eu am urmat câteva astfel de cursuri şi m-au ajutat să înţeleg mai repede anumite concepte şi să trec direct la treabă.

Da, cititul cărţilor este cea mai bună soluţie. Totuşi, există o grămadă de cărţi în librăriile de pe piaţă şi se poate să nu ştii exact care anume îţi poate răspunde la o anumită întrebare.

Sau poate nici nu ştii exact ce titlu să cauţi pentru a-ţi rezolva o anumită problemă.

Sigur că niciun curs şi nicio carte nu poate înlocui şedinţele cu un psiholog/psihoterapeut, ele fiind numai surse de învăţătură complementare unei terapii susţinute.

Deşi nu neg o clipă importanţa deosebită a prezenţei specialistului în viaţa individului cu „probleme”, consider totuşi că anumite dificultăţi pot fi rezolvate de unul singur, cu ajutorul resurselor potrivite şi la îndemână.

Îţi recomand să citeşti şi articolul Cărţi de Dezvoltare Personală pentru Adolescenţi pe care trebuie să le citească toată lumea!

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

Cursuri de dezvoltare personala disponibile online

În acest articol vreau să-ţi recomand câteva cursuri video în limba română pe care le poţi accesa imediat şi care sunt foarte bune.

Sigur că pe internet există sute de astfel de cursuri, însă eu m-am oprit la platforma de cursuri online cu specialişti români, întrucât este foarte accesibilă pentru orice tip de buzunare.

Practic, orice curs existent pe acest website este plin ochi de informaţii utile iar preţurile sunt adesea marcate de discount-uri generoase.

La momentul scrierii acestui articol este sezonul Black Friday şi numeroase cursuri au preţuri reduse foarte mult. De la 300-400 de lei un curs, costă acum 60-70 de lei.

Sunt multe avantaje pe care le prezintă această platformă de cursuri online de dezvoltare personală şi am ales s-o promovez întrucât mi se pare că bate concurenţa atât la calitate cât şi la preţ.

Nu este mai puţin adevărat că românul caută de obicei costul cel mai mic, uneori în defavoarea calităţii. Ştiu că probabil nu-ţi vine să arunci sute de lei pe un curs virtual, oricare ar fi el, aşa că şi acesta este un argument în favoarea acestor cursuri.

Ele sunt disponibile imediat ce te înscrii şi după absolvire poţi opta să primeşti o certificare care te poate ajuta să câştigi o calificare suplimentară.

Foarte important: numeroase cursuri de dezvoltare personala existente pe această platformă online îţi ofer acces gratuit la anumite lecţii video.

Încearcă-le şi tu şi vezi despre ce este vorba.

Ca să ştii dinainte pe ce dai banii şi dacă merită. Fair enough, nu-i aşa?

Citeşte şi articolul Cele mai ieftine cărţi de psihologie disponibile acum în librăriile online

Meditații Ghidate – Program online înregistrat de 14 săptămâni

Acest curs de dezvoltare personală este susţinut de Maestrul Swami Prakash din India şi conţine un program video format din 14 săptămâni menite să-ți îmbunătățească nivelul personal.

Acest curs online te sprijină să obţii starea de bine, să te eliberezi de stres, să-ți îmbunătățeşti sănătatea, să elimini blocajele, să-ți crești nivelul de energie și profunzime și multe alte beneficii.  Întregul program este subtitrat în limba română.

 conţine 14 lecţii video constând în 14 ore de masterclass şi îţi oferă acces pe viaţă.

Achiziționând acest curs vei avea parte de un program online de meditație ghidată în care vei avea parte de suportul lui Swami Prakash pe toată durata sesiunilor.Fiecare sesiune din cele 14 conține mai multe meditații, sfaturi și răspunsuri la întrebări. În funcție de sesiune poți experimenta beneficiile meditații ghidate pe mai multe arii precum:

 • Eliberare tensiuni și blocaje
 • Îmbunătățirea Sistemului digestiv
 • Creșterea nivelului de energie
 • Echilibru intern
 • Vindecare
 • Îmbunătățirea vederii
 • Eliminarea fricilor
 • Diminuarea anxietății
 • Îmbunătățirea stării generale de sănătate
 • Echilibrarea celor două emisfere cerebrale
 • Calmarea și echilibrarea sistemului nervos
 • Eliberarea dezamăgiri, traume
 • Îmbunătățirea activității cardiace
 • Tehnici de presopunctură
 • Tehnici de meditație combinate: Respirație, Sunete, presopunctură
 • Te-ar putea interesa şi

  Curs de Spiritualitate Online – Masterclass Dr. Dragoș Argeșanu

  Psihoterapeutul Ovidiu Dragoş Argeşanu, unul dintre cei mai respectaţi maeştri Reiki, ne vorbește despre căutările şi răspunsurile sale în plan spiritual, despre suflet, despre paranormal și ce există dincolo de Universul Material.

  Cursul său este unul îndrăzneţ, care răspunde la întrebări precum:

  Cât de important este omul?

  Cum determinăm vârsta astrală?

  De unde primim sufletul?

  Ce suntem noi în realitate?

  Şi multe alte răspunsuri pe care le poţi afla imediat în cuprinsul celor 12 ore de masterclass online.

  Te-ar putea interesa şi articolul Pachet 5 cărţi „Cine sunt? Ce vreau? Ce simt?”

  Fii la curent cu noutăţile şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

  Curs de Parenting adolescenți cu dr. Cristian Andrei

  Acest masterclass online este destinat părinților de adolescenți și preadolescenți care doresc să înțeleagă cum gândesc aceştia și să îmbunătățească comunicarea pe care o au cu ei.

  În zilele noastre ne confruntăm, pe de o parte cu o neglijenţă desăvârşită în creşterea copiilor (cauzată uneori de lipsa totală a figurii părinteşti, cu toate că ea există în plan teoretic) iar pe de altă parte cu o rebeliune ascendentă din partea tinerilor care-şi încep viaţa.

  Oare care va învinge lupta, educaţia de acasă sau anturajul?

  S-ar putea să te intereseze şi articolul Descoperă Top 4 cărţi despre Vindecarea copilului interior şi Mindfulness

  Ai accesul la 32 de lecţii video într-unul dintre cele mai autentice cursuri de dezvoltare personala susţinute de un binecunoscut psihoterapeut român, Cristian Andrei.

  Ce faci cu un copil care nu comunica, e nervos, are „alt corp”?

  Cum ajungi să înţelegi adolescentul din casa ta?

  Cum împaci valorile adolescentului cu valorile părinţilor?

  Sunt tot atâtea întrebări care-i exasperează pe cei mai mulţi părinţi responsabili. Că pe cei iresponsabili nu-i deranjează şi nu cred că ar avea nevoie de un curs despre cum să-şi crească copiii. Sau da?

  Mă refer aici la cazurile acelea de copii lăsaţi în voia sorţii, familii în care părinţii la rândul lor sunt pierduţi emoţional şi psihologic.

  Şi când tu nu eşti bine cu tine, ce să transmiţi mai departe? Acelaşi gunoi emoţional care prinde rădăcini în mintea şubredă şi dau naştere la fapte periculoase pentru societate.

  Iată un argument în plus pentru necesitatea dezvoltării personale a oricărui om.

  [tcb-script async=”” src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1064329876681520″ crossorigin=”anonymous”][/tcb-script][tcb-script] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});[/tcb-script]

  Curs de Feng Shui cu Cristina Groza

  Ce-i Feng Shui-ul ăsta? Feng-shui („vânt” și „apă” în limba chinezească) ne învață să organizăm energiile din jurul nostru, astfel încât să ne simțim confortabil în casa noastră și mai mult decât atât, să stimulăm prosperitatea și starea de bine.

  Am citit undeva că modul cum arată biroul unei persoane reflectă structura minţii sale. Dacă totul este dezordonat şi haotic pe masa unei persoane, se zice că aşa sunt şi gândurile sale.

  Mie-mi place întotdeauna să cunosc omul văzându-i mediul în care lucrează sau îşi petrece timpul.

  Aşa că a  venit momentul să-ţi faci patul ăla dimineaţa!

  Aruncă un ochi şi la

  __CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

  Descarcă ebook-ul gratuit

  10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

  __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

  Masterclassul oferit de Cristina Groza  este disponibil integral imediat ce te înscrii. Este împărțit pe lecții video, fiecare lecție conținând sfaturi utile, exemplificări, analize reale şi explicaţii detaliate. 

  Cristina Groza îți devăluie structurat și pe înțelesul fiecăruia, ce este nevoie să știi despre arta Feng Shui. Acest Masterclass este o călătorie fascinantă și utilă pentru orice persoană care dorește să înțeleagă tainele Universului şi să le aplice în propriul beneficiu.

  Îmi place cu precădere modulul 9, „Timpul Feng-Shui”, unde ne învaţă că răbdarea de chinez înseamnă timp investit în acțiuni constructive. Învățăm de la Împăratul galben cum împărțim timpul în perioade și epoci, în cifre benefice pe care le putem folosi pentru analiză și evoluție.

  Toate aceste cursuri de dezvoltare personala precum şi din alte domenii de interes le poţi descoperi pe platforma de cursuri online în limba română.

  Şi de ce să nu profiţi de modulele video gratuite din cele câteva zeci de cursuri prezente şi în alte domenii?

  Poate că ai vrea să înveţi cum să faci Masaj, Aromaterapie sau cum să conduci defensiv?

  Pe mine m-a făcut foarte curios cursul de Storytelling al lui Marian Rujoiu. N-o să-mi scape!

  Mi-am pus în coş câteva cursuri pe care am de gând să le urmez în viitorul apropiat, sau pe care deja le-am parcurs (depinde când citeşti acest articol).

  În general nu stau mult pe gânduri. Mă hotărăsc imediat şi sunt perseverent.

  Citeşte şi articolul Viata – o clasa pregatitoare continuă pentru dezvoltare personala!

  În final, vreau să-ţi transmit următorul mesaj: ţine numai de tine să-ţi alegi învăţăturile potrivite pentru starea ta de bine.

  Mentori există pe toate drumurile. Nu toţi sunt potriviţi pentru tine dar măcar cineva te poate ajuta să-i descoperi pe cei recunoscuţi de alţi oameni ca şi tine.

  Acel „cineva” sper că am fost eu cu ajutorul articolului de faţă.

  Să nu te gândeşti la bani când vine vorba despre investiţia în tine.

  Ceea ce-ţi oferă în schimb procesul dezvoltării personale este de nepreţuit.

  Acum du-te pe website şi studiază toate cursurile care sunt acolo, după care alege-l pe cel mai necesar pentru nevoile tale prezente.

  Până la articolul viitor îţi doresc să fii bine şi să te înfrupţi din articolele pe care ţi le-am recomandat mai jos.

  Cu bine!

  Autor: Adi Andrei – consilier pentru dezvoltare personală şi coach.

  Atenţie

  În final, vreau să iei informaţiile prezentate în acest articol cu un gram de rezervă şi să le treci prin judecata ta proprie.

  Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach, nu psiholog sau psihoterapeut.

  Deci reţine că articolul de faţă conţine ideile mele, bazate pe experienţa mea şi pe ceea ce am învăţat şi perceput citind cărţi de dezvoltare personală şi având diferite trăiri.

  Cu toate că s-ar putea să fie valabile pentru oricine şi să producă rezultate foarte bune, informaţiile cuprinse în acest articol ar putea fi nepotrivite pentru unele persoane ori este posibil ca pe alocuri să fie inexacte sau incomplete.

  De aceea, utilizează aceste îndemnuri pe propria ta răspundere şi completându-le cu recomandările de cărţi şi resurse externe/interne incluse în cuprinsul acestuia. 

  Nu lua informaţia fragmentat şi ruptă din context. Este necesar să citeşti cât mai multe articole de pe Blog, pentru a înţelege cât mai bine ideile pe care le expun.

  Dacă vrei să te bucuri în fiecare zi de cele mai faine sugestii în materie de relaţii şi psihologie comportamentală, te invit să te înscrii la Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil.

  Beneficiezi de 5 zile gratuit la înscriere.

  __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„e7345”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”856f4″:{„name”:”Accent Light Transparent”,”parent”:”e7345″,”lock”:{„lightness”:1}}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„e7345”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”},”856f4″:{„val”:”rgba(10, 130, 250, 0.05)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”l”:0.51,”s”:0.96}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„e7345”:{„val”:”rgb(217, 45, 45)”,”hsl”:{„h”:0,”s”:0.69,”l”:0.51,”a”:1}},”856f4″:{„val”:”rgba(217, 45, 45, 0.05)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:0,”s”:0.69,”l”:0.51,”a”:0.05}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

  Motivatie în fiecare zi, la îndemâna oricui!

  Bucură-te în fiecare zi de Mesaje Motivaţionale pe WhatsApp cu învăţături inspirate din peste 100 de cărţi de self-help. 

  Înregistrează-te ACUM pentru 5 zile GRATUIT.

  MĂ ÎNSCRIU

  (Informare: prezentul articol conţine link-uri de afiliat. În situaţia în care dai clic pe ele şi cumperi, eu voi încasa un comision, fără ca preţul tău să fie afectat. Îţi mulţumesc!)

  Atenţionare: Acest articol este protejat de drepturi de autor, conform Legii nr. 8/1996 şi este proprietatea Psihologia Gândului, fiind creat de Adi Andrei.

  Este interzisă copierea sau distribuirea oricărei părţi din acest articol (cu excepţia citatelor) pe alte canale, fără consimţământul autorului şi o solicitare prealabilă.

  Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

  __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„f8a6d”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„f8a6d”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„f8a6d”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„75ee7”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„75ee7”:{„val”:”hsla(210, 96%, 59%, 1) „}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„75ee7”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ DESCARCĂ ACUM

  Articole recente

  Author Image

  Andrei

  Cele mai uşoare cursuri de dezvoltare personala pe care le poţi accesa acum

  Alături de cărţile de self-help scrise de specialişti celebri, o altă metodă interesantă de a-ţi rezolva problemele este prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala disponibile în mediul online. În opinia mea, indiferent cum accesezi informaţia utilă (lectură, seminarii, cursuri, webinarii) este benefic. Poate că nu ai răbdare să citeşti sute de pagini dintr-o carte de dezvoltare personală, aşa că un curs video menit să te înveţe paşii necesari pentru (…)

  CITEŞTEAuthor Image

  Andrei

  Cărţi de Dezvoltare Personală pentru Adolescenţi pe care trebuie să le citească toată lumea!

  Cartile de dezvoltare personala sunt necesare atât pentru adolescenti, cât şi pentru copii şi adulţi. În noianul activităţilor zilnice de astăzi, nevoia pentru dezvoltarea sinelui este din ce în ce mai mare. Stresul de la muncă, relaţiile eşuate, planurile abandonate sunt tot atâtea motive pentru care se instalează în fiinţa umană tristeţea şi neputinţa. Emoţiile negative reprimate sunt primul ingredient al depresiei şi anxietăţii. Am avut norocul să citesc de (…)

  CITEŞTEAuthor Image

  Andrei

  Sugestia şi Autosugestia: cel mai puternic instrument al dezvoltării personale. Trebuie să ştii asta!

  Când vine vorba despre rezolvarea problemelor şi evoluţia personală, nu putem aborda dezvoltarea personală fără să avem în vedere un duo de bază: sugestia şi autosugestia. Am publicat recent pe Youtube un videoclip în care vorbeam despre două posibilităţi prin care poţi stopa avanlanşa de evenimente negative din viaţa ta. Şi ştiu că pot părea cuvinte măreţe, însă dacă privim lucrurile din perspectiva legii atracţiei şi învăţăm cum funcţionează gândirea, (…)

  CITEŞTE

  Pagina   [tcb_pagination_current_page] din   [tcb_pagination_total_pages]

  Primul

  Previous

  Next

  Ultimul

  Enter your text here…

  Enter your text here…

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


  Scroll to Top