Cărţi de Dezvoltare Personală pentru Adolescenţi pe care trebuie să le citească toată lumea!

Cărţi de Self-Help pentru toate vârstele

Cartile de dezvoltare personala sunt necesare atât pentru adolescenti, cât şi pentru copii şi adulţi.

În noianul activităţilor zilnice de astăzi, nevoia pentru dezvoltarea sinelui este din ce în ce mai mare. Stresul de la muncă, relaţiile eşuate, planurile abandonate sunt tot atâtea motive pentru care se instalează în fiinţa umană tristeţea şi neputinţa.

Emoţiile negative reprimate sunt primul ingredient al depresiei şi anxietăţii.

Am avut norocul să citesc de mic unele dintre cele mai plăcute lecturi motivaţionale care mi-au întărit caracterul şi mintea.

Ştiu cât de important este studiul individual, timpul pentru lectură şi regăsirea păcii interioare. De aceea, în articolul de mai jos îţi voi descrie 10 cărţi motivaţionale pe care trebuie să le citeşti dacă vrei să îţi regăseşti puterea interioară.

Sunt cărţi care îţi oferă speranţă, încredere în propriile forţe, viziune creativă şi stare de bine.

Te-ar putea interesa să citeşti şi articolul Top 3 cele mai bune cărţi de Self-Help în orice timpuri!

Carti de dezvoltare personala pentru adolescenti – Manifest (de Roxie Nafousi)

Manifest de Roxie Nafousi

Roxie Nafousi este coach de dezvoltare personală şi cunoscută sub numele de „regina manifestării”. Iar Vogue, supradenumea această carte „răspunsul mileniului la Secretul”, făcând referire la

Pe scurt, cartea Manifest este o îmbinare între ştiinţă şi înţelepciune, o filosofie practică de viaţă care te ajută să descoperi şi să trăieşti cea mai bună etapă a vieţii tale.

Cartea a apărut în anul 2022 şi cuprinde 192 de pagini, fiind publicată de editura Bookzone.

Pe toţi ne interesează cum să materializăm acele dorinţe interioare în realitatea practică. Autoarea se foloseşte de exemple din viaţa ei şi ne oferă 7 paşi simpli pentru a obţine succesul pe care îl vrem de la viaţă.

Aceşti paşi, detaliaţi în carte, sunt următorii:

1.     Formează-ți o viziune clară

2.     Elimină teama și îndoiala

3.     Armonizează-ți comportamentul

4.     Treci testele Universului

5.     Îmbrățișează recunoștința

6.     Transformă invidia în inspirație

7.     Ai încredere în Univers

Iată şi o recenzie la cartea „Manifest”:

„Inițial am fost sceptică în legătură cu cartea asta. Am fost fan „Secretul” acum vreo 10 ani, și am crezut că această carte e doar o versiune mai slabă a aceleia. Dar, înainte să o cumpăr, am ascultat-o pe Roxie în Podcast-uri și mi-a plăcut tare mult cum vorbește. Am decis să-i dau o șansă, dar cartea asta mi-a oferit atât de multă claritate despre cum vreau să arate viața mea și a venit la momentul potrivit, având în vedere incertitudinea vremurilor pe care le trăim. O recomand cu certitudine, dar fac precizarea că trebuie să și acționezi pe baza informațiilor primite, să ai credință și speranță, iar universul te va ajuta.” – Anne

Citeşte şi Omul în căutarea sensului vieţii – recenzie carteRoxie Nafousi este recunoscută de către Forbes drept regina manifestării, este emotional health coach, autoare, instructor de yoga și are un podcast care inspiră mii de oameni. Misiunea ei este de a motiva oamenii să-și deblocheze potențialul, să își depășească limitele și să trăiască viața pe care au visat-o dintotdeauna.Cred că este una dintre lecturile obligatorii ce intră în categoria carti de dezvoltare personala pentru adolescenti, şi nu numai. Este potrivită şi pentru copii şi adulţi, fiind o carte fără recomandare de vârstă.

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„c7b55″:”Link Water”,”d4e1e”:”Royal Blue”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Nu mai trebuie să petreci Săptămâni Întregi ca să citeşti o carte!

Tot ce trebuie să faci este să identifici 20 minute în care ai putea să să citești sau să asculți un rezumat al cărţii

% aplicabil, pentru că îți valorizez timpul și vreau să fii productiv și proactiv.

Nu te mai fustrezi că durează prea mult până implementezi informațiile din carte

Nu mai ești dezamagit/ă că ai lăsat cartea neterminată.

Ai la un clic distanță peste 100 de cărți sintetizate în materiale ușor de parcurs. Accesează-le ACUM!

Rezumate cărţi de dezvoltare personală__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„00583”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„00583”:{„val”:”var(d4e1e)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„00583”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ VEZI REZUMATELE

Cuvinte care schimbă minţi (de Shelle Charvet)

Cuvinte care schimbă minţi

Ştii că motivaţia este focul care alimentează acţiunile umane. Adesea nu reuşim să ducem la bun sfârşit un plan pentru că nu mai avem chef să trecem la treabă.

Această carte te învaţă să descoperi ceea ce îţi alimentează motivaţia interioară şi să menţii acea energie chiar şi în clipele cele mai grele.

Îţi recomand să citeşti şi 10 cărţi care îţi schimbă viaţa

Publicată în anul 2006, de editura Amaltea, cartea aceasta conţine 292 de pagini. Este rezultatul multor ani de muncă şi studiu şi analiză a oamenilor, din care au rezultat aplicaţii practice aplicabile în lumea reală.

Identificând Declanşatorii Motivaţionali din conversaţiile cu ceilalţi oameni vei învăţa cum să recunoşti şi să amplifici motivaţia cuiva. Dar şi cum să identifici cauzele lipsei sale de motivaţie.

Iar dacă vrei să-l influenţezi pe celălalt să execute o anumită acţiune, cartea aceasta te va învăţa cum să-ţi armonizezi limbajul şi gesturile pentru a intra pe lungimea sa de undă emoţională.

În cartea „Cuvinte care schimbă minţi”vei învăţa despre:

• Declanșatorii Moțivaționali;

• cum să descoperi tiparele unui individ sau ale unui grup;

• utilizarea Limbajului de Influențare potrivit pentru impactul maxim;

• cum să foloseșți acest instrument în orice context de comunicare;

• cum să creezi campanii publicitare și de marketing puternice;

• cum să angajezi omul potrivit la locul potrivit;

• cum să creezi echipe foarte performante gestionând punctele tari ale oamenilor, în loc să suferi din cauza punctelor lor slabe;

[tcb-script async=”” src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1064329876681520″ crossorigin=”anonymous”][/tcb-script][tcb-script] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});[/tcb-script]

Iată şi o recenzie la cartea „Cuvinte care schimbă minţi”:

„Este o carte bogată în analiză psihologică atât de dragă mie. Având la bază Profilul LAB, aici veți găsi o multitudine de instrumente menite să vă ajute să înțelegeți mai bine oamenii și să comunicați cu ei într-un mod eficient și pe întelesul lor. ✍️ „Cred că, atunci când cunoști diferitele profiluri, pot să începi să-l alegi pe cel mai potrivit pentru fiecare situație.” Deși se vrea a fi o abordare universală și deci aplicabilă în toate domeniile vieții, totuși cartea este adaptată în contextul profesional. O consider o carte de căpătâi pentru persoanele a căror profesie presupune interacțiunea cu oamenii. Le va fi utilă celor din departamentul angajări, resurse umane, nivel managerial, vânzări și nu numai.” – Taisia C.

Categoric încă o carte ce-şi găseşte meritatul loc în categoria carti de dezvoltare personala pentru adolescenti, viitori angajaţi sau lideri de orice fel.

Ţi-ar plăcea să citeşti şi articolul Puterea extraordinară a subconştientului tău – Recenzie

Carti de dezvoltare personala pentru adolescenti şi copii: Micul Prinţ (de Antoine de Saint-Exupery)

Micul Prinţ

O carte de dezvoltare personală pentru copii şi adolescenti, republicată în anul 2020 de editura Bookzone, pe care am citit-o şi m-a influenţat pozitiv foarte mult.

Această carte a fost votată cea mai bună lectură a secolului XX în Franţa. Este acel gen de scriere din care nu doar copiii au de învăţat, ci şi adulţii, oricât de învăţaţi s-ar crede.

Luaţi de valul vieţii considerăm că ştim multe şi că ne-am dezvoltat destul, însă când dai peste o asemenea operă literară, conştientizezi cât de mult n-ai învăţat cum trebuie.

Şi devii umil, mic şi conştient de micimea ta în faţa lumii. Dar te simţi bine cu asta, pentru că redevii un fel de „copil” al vieţii, care învaţă în continuare.

Această capodoperă a literaturii universale, „Micul Prinţ”, îţi relatează povestea unui băieţel care părăseşte planeta sa minusculă pentru a călători în univers. Pe parcurs, învaţă despre comportamentul adulţilor printr-o serie de întâlniri extraordinare cu diferite fiinţe.

Micul Prinţ este un băieţel de pe Pământ, cu părul blond şi cu o încăpăţânare mai rar văzută: repetă aceleaşi întrebări până când află răspunsul la ele.

Ce părere ai despre articolul Top 9 carti deosebite care merita citite într-o viaţă ?

Două dintre milioanele de recenzii la această preţioasă carte, sună cam aşa:

„O poveste frumoasă despre copilărie, iubire și prietenie. Am iubit această carte în copilărie. Am citit-o de atât de multe ori, încât m-am hotărât să o recitesc după 10 ani. Iar recitirea acesteia mi-a adus nostalgie și melancolie. Este o poveste frumoasă despre copilărie, iubire și prietenie. Una pe care nu aș fi vrut să o ratez pentru nimic în lume.” – Kai

„Ca și cum m-aș întâlni cu un vechi prieten. De fiecare dată când citesc cartea „Micul Prinț”, o citesc în vocea bunicii mele, care obișnuia să mi-o citească atunci când eram mică. Simplul act de a o citi mă face să mă simt ca și cum m-aș întâlni cu un vechi prieten. Și avem atât de mare nevoie de astfel de momente în viața noastră. Chiar și când simțim că avem atât de puțin timp și încercăm să ne concentrăm atenția pe cărți noi, nu ar trebui să ignorăm o carte precum aceasta.”- Mischa

Da, am citit-o şi eu. Mi-a plăcut foarte mult şi o recomand cu maximă iubire. Este o lectură simplă însă foarte pătrunzătoare. Ea face lumină acolo unde în sufletul tău au apărut tenebrele.

Revenirea din infern (de Adrian Mutu)

Revenirea din infern

Cu toţii am auzit de Adrian Mutu, cel puţin aşa cred. Totuşi, această carte nu este despre fotbal. În era gloriei sale, Adrian Mutu a ajuns pe nişte făgaşuri mai puţin lăudabile ale vieţii. Problemele cu drogurile sunt numai câteva dintre ştirile pe care le auzeam la televizor acum mulţi ani.

Eroul însuşi afirmă „Am stat la marginea prăpastiei, dar nu am renunțat. Am revenit mai puternic, mai hotărât ca oricând.”

Această carte a fost publicată în anul 2022, de editura Bookzone şi cuprinde 256 de pagini.

În esenţă, în ea găsim confesiunile autorului despre problemele pe care le-a avut şi cum a reuşit să le depăşească. Poate fi o inspiraţie pentru orice copil/adolescent/adult pentru că nu este uşor să fii în „groapă” până la gât şi să ieşi de acolo.

Descarcă GRATIS Ebook-ul 50 de cărţi motivaţionale care îţi schimbă viaţa 

Am ales pentru tine 50 de cărţi de dezvoltare personală pe care le-am citit şi care m-au ajutat să îmi transform viaţa. Pentru fiecare dintre ele am scris o scurtă descriere, ca să îţi fie uşor să alegi ceea ce ţi se potriveşte.

De aceea, am inclus-o fără să stau pe gânduri în categoria carti de dezvoltare personala pentru adolescenti.

În cartea „Revenirea din infern” vei găsi:

  • Dezvăluiri despre cele mai dificile și cele mai fericite momente din viața lui Adrian Mutu.
  • Episoade memorabile care te ajută să înțelegi viața unui om care a ajuns cu adevărat în vârf, a căzut și a luat-o de la capăt, trăind fiecare emoție la intensitate maximă.
  • Lecții de viață importante învățate pe propria piele. Prin dezvăluirile din viața privată, Adrian Mutu ne arată cât de ușor te poți pierde pe tine și cât de important este să fii pregătit pentru viață.
  • O poveste despre cădere și revenire cum nu vei găsi în manuale sau în cărți de self-help, scrisă cu sinceritate și asumare pentru a-i inspira și pe alții să se ridice indiferent cât de dureroasă a fost căderea.

Este bine să învăţăm din greşelile altora şi mult mai dureros decât să facem noi greşelile acelea.

Aşa că recomand această carte tuturor.

Colegul său de breaslă, Cristian Chivu, recenza astfel eroul cărţii:

„Adi a trecut prin multe momente dificile de-a lungul carierei sale, dar de fiecare dată a revenit mai puternic, demonstrând că este printre cei mai buni atacanți din lume.”

Te-ar putea interesa şi Top carti motivationale pe care să le citeşti în 2020

Bunele maniere pentru copii în 365 de zile (de Caroline Eberly şi Sheryl Eberly)

Bunele maniere pentru copii în 365 de zile

Această carte bogată în jocuri şi activităţi, este potrivită atât pentru adolescenţi, cât şi pentru copii de orice vârstă.

Deviza cărţii: „învaţă-l pe copilul tău o manieră pe zi.”

Printre altele, în această carte vei descoperi:

– cum trebuie să se comporte copilul tău atunci când se află într-o vizită;

– ce implică „neticheta”;

– cum să transmită mulţumiri;

– cum se cuvine să primească un cadou sau să facă un compliment.

Importanţa creşterii corecte a copilului nu necesită discuţii suplimentare. Ştii şi tu câte probleme provoacă lipsa celor 7 ani de-acasă.

Dacă vrei să fii un bun părinte ori să faci un cadou util celor dragi, îţi recomand să achiziţionezi această carte. Citeşte-o şi tu!

Legat de această temă, foarte potrivită mi se pare şi , precum şi celelalte scriei ale sale despre fiinţa noastră interioară.

Vezi şi articolul 6 carti de citit la supărare

Carti dezvoltare personala pentru adolescenţi BlackFriday

Iernile Sufletului (de Katherine May)

Iernile sufletului

Cu motto-ul „despre tihnă şi refugiu în perioadele dificile”, această carte îşi găseşte binemeritatul loc în secţiunea carti de dezvoltare personala pentru adolescenti.

Katherine May a trecut printr-o încercare grea când soţul ei s-a îmbolnăvit şi a fost nevoită să renunţe la o slujbă foarte stresantă. În această carte ea mărturiseşte cum a reuşit să depăşească momentele grele şi să le transforme în oportunităţi de dezvoltare.

Orice înfrângere este temporară dacă atitudinea mentală este de învingător. Şi orice obstacol este o sursă de motivaţie pentru a face lucrurile mai bine.

Cartea aceasta adună lecţii valoroase despre puterea miraculoasă a odihnei şi a retragerii din tumultul vieţii cotidiene.

Învăţând să iubim iernile din vieţile noastre, ajungem să acceptăm tristeţea ca pe ceva natural şi să descoperim bucurie chiar şi în momentele dificile.

Sunday Express scria despre această carte: „O analiză eleganta despre puterea consolatoare a naturii si cum aceasta poate fi minunat de vindecatoare, chiar si in zilele cele mai grele.”

Citeşte şi articolul Cartea Robinson Crusoe: scurt rezumat şi citate inspiraţionale

Iată şi un fragment valoros din cartea Iernile Sufletului:

„În lumea noastra contemporana, mereu prinsa cu multe treburi, incercam intruna sa amanam instalarea iernii sufletesti. Nu-i ingaduim niciodata sa se faca simtita pe deplin si nici nu avem curajul de a recunoaste ca ne-a ravasit.

O traire a unei aspre ierni sufletesti ne-ar face bine cateodata. Trebuie sa incetam sa mai credem ca aceste perioade din viata noastra sunt cumva prostesti, un esec al nervilor, o lipsa de vointa. Trebuie sa ne oprim din incercarea de a le ignora sau de a le da deoparte. Sunt reale si cer ceva de la noi. Trebuie sa invatam sa poftim iarna in vietile noastre. E posibil sa nu avem libertatea de a alege daca sa ne traim iarna sufleteasca, dar putem alege cum sa o traim.”

Apărută în anul 2021, numără 224 de pagini şi este publicată de editura Nemira.

Dacă vrei să înveţi cum să culegi binecuvântări şi din tristeţe, analizând experienţa unui seamăn de-al tău, această carte ţi se potriveşte cu siguranţă.

Carti de dezvoltare personala pentru adolescenti şi toate vârstele: Gândeşte ca un călugăr (de Jay Shetty)

Gândeşte ca un călugăr

Autorul a fost călugăr iar în această carte transformă înţelepciunea învăţată în paşi practici şi uşor de urmat de către oricine, astăzi.

Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai populari lideri de gândire din lume, iar în cartea sa ne dezvăluie cum să depăşim gândurile şi obiceiurile negative, pentru a accesa calmul existent în noi.

Fiecare avem un scop ascuns, pe care de cele mai multe ori nu-l ştim, dar îl putem descoperi.

Mai mult, autorul demonstrează prin lecţii practice că oricine poate să dobândească modul de gândire al unui călugăr tibetan. Şi de ce să facă asta? Pentru că trebuie.

În această lume trebuie să ne găsim echilibrul în interior, trebuie să accedem la lumina din noi, trebuie să ne urmăm fericirea sufletului.

Altfel, rămânem rătăciţi în stres şi o grămadă de sarcini cotidiene care ne acaparează viaţa şi nu ne dau voie să ne relaxăm puţin.

Carti motivaţionale rezumate

Rezumate audio şi text la cărţi de self-help

Jay Shetty este povestitor, podcaster si fost călugăr. Viziunea lui Shetty este de a face Intelepciunea Virala. In 2017, a fost inclus in Forbes 30 Under 30 pentru aportul adus la schimbarea lumii media. Se afla intr-o misiune de a impartasi intelepciunea fara varsta a lumii intr-un fel accesibil, relevant si practic.

Shetty a creat mai mult de 400 de clipuri video virale, care au fost vizionate de peste 5 miliarde de ori si este gazda podcastului #1 de sănătate si wellness din lume, „On Purpose”.

Vezi şi articolul Recenzie cartea atitudinea este totul, de Jeff Keller

Fără îndoială că această scriere este una dintre cele mai recomandate carti de dezvoltare personala pentru adolescenti, tineri şi adulţi din toate vremurile.

Transformarea traumei – Calea către speranţă şi vindecare (de JAMES S. GORDON)

Transformarea traumei

Autorul este un doctor celebru şi ne invită în paginile acestei cărţi să descoperim cum să vindecăm efectele psihice şi biologice ale traumelor inevitabile din existenţa noastră.

Ai putea crede că viaţa ta a fost în regulă până acum şi că nu eşti o persoană „cu probleme.” Fals. Fiecare om are anumite experienţe care au fost decodificate greşit, lăsând loc unor refulări de cele mai multe ori inconştiente, care ies la iveală în viaţa sa.

Şi se întâmplă asta în momentele cele mai nepotrivite. O stare, o vorbă, un om… ni se pare ciudat şi reacţionăm emoţional cu agresivitate sau respingere. De ce facem asta?

În urma a cinci decenii de experienţă clinică, autorul a constatat că trauma ne afectează pe toţi la un moment dat. Însă dacă avem mintea deschisă, lecţiile pe care ni le oferă aceste traume sunt extraordinare.

De asemenea, cartea îţi oferă instrumente practice pentru rezolvarea anxietăţii, insomniei şi stresului.

Iată ce scria ca o recenzie la această carte, Dr. Aviva Romm, autoarea bestsellerurilor Tiroida și Inteligența hormonală:

„Trauma are două părți: pierderea profundă provocată de trauma propriu-zisă și disperarea persistentă că nu ne vom mai simți niciodată întregi. Dr. Gordon, a cărui activitate l-a purtat în focare de suferință de pe tot cuprinsul planetei, ne ajută să ne eliberăm din strânsoarea dureroasă a disperării cauzate de traumă și ne arată că putem spune „da” vieții în pofida tuturor celor întâmplate.”

Prin urmare, există viaţă dincolo de traumă, depresie, anxietate şi atacuri de panică. Este necesar ca fiecare om să identifice măsurile potrivite pentru el, ca să facă faţă acestor stări obişnuite.

La fel, completez această recomandare cu alte lecturi senzţionale pe care le-am citit, respectiv .

Black Friday la cărţi

Reţine, nu putem evita trauma, dar o putem accepta şi înţelege pentru a extrage ce-i mai bun în ea.

O carte deosebită de dezvoltare personală, apărută în anul 2022, ce numără 448 de pagini.

O recomand oricărei fiinţe umane. Categoric să se află şi pe lista mea de lecturi în aşteptare.

Atât pentru această ocazie. Însă există şi la preţuri foarte mici.

Te-ar putea interesa şi Despre gandirea pozitiva – recenzie carte Forţa Gândirii Pozitive

Reţine, nu putem evita trauma, dar o putem accepta şi înţelege pentru a extrage ce-i mai bun în ea.

Sper că prin acest blogpost ţi-am făcut cunoscute lecturi motivaţionale incitante despre care n-ai mai auzit până acum şi că ţi-am stârnit curiozitatea ca să le citeşti.

Desigur că există şi alte recomandări de cărţi motivaţionale extraordinare şi voi mai scrie despre ele în articolele viitoare pe Blog.

Până atunci, îţi doresc să te bucuri de aceste cărţi de dezvoltare personala pentru adolescenti şi oameni de toate vârstele şi sper să îţi schimbe viaţa în bine.

Şi uite-te la , unde vei găsi numeroase recenzii la ceea ce am citit.

Lectură plăcută!

Autor: Adi Andrei – consilier pentru dezvoltare personală şi coach.

Abonează-te acum şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

“Gândeşte-te la binecuvântările de care te bucuri în momentul de faţă, căci orice om are numeroase motive să se simtă binecuvântat; nu te gândi la nenorocirile din trecut, deşi orice om a trecut prin astfel de evenimente neplăcute.”

Adi Andrei

Rhonda Byrne/ Magia

Atenţie

În final, vreau să iei informaţiile prezentate în acest articol cu un gram de rezervă şi să le treci prin judecata ta proprie.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach, nu psiholog sau psihoterapeut.

Deci reţine că articolul de faţă conţine ideile mele, bazate pe experienţa mea şi pe ceea ce am învăţat şi perceput citind cărţi de dezvoltare personală şi având diferite trăiri.

Cu toate că s-ar putea să fie valabile pentru oricine şi să producă rezultate foarte bune, informaţiile cuprinse în acest articol ar putea fi nepotrivite pentru unele persoane ori este posibil ca pe alocuri să fie inexacte sau incomplete.

De aceea, utilizează aceste îndemnuri pe propria ta răspundere şi completându-le cu recomandările de cărţi şi resurse externe/interne incluse în cuprinsul acestuia. 

Nu lua informaţia fragmentat şi ruptă din context. Este necesar să citeşti cât mai multe articole de pe Blog, pentru a înţelege cât mai bine ideile pe care le expun.

Dacă vrei să te bucuri în fiecare zi de cele mai faine sugestii motivaţionale, preluate din cărţi de dezvoltare personală celebre din toate timpurile, te invit să te înscrii la Mesajul Motivaţional Zilnic pe Telefonul Mobil (prin WhatsApp, valabil oriunde în lume).

Primele 5 zile sunt GRATIS.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„e7345”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”856f4″:{„name”:”Accent Light Transparent”,”parent”:”e7345″,”lock”:{„lightness”:1}}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„e7345”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”},”856f4″:{„val”:”rgba(10, 130, 250, 0.05)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”l”:0.51,”s”:0.96}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„e7345”:{„val”:”rgb(217, 45, 45)”,”hsl”:{„h”:0,”s”:0.69,”l”:0.51,”a”:1}},”856f4″:{„val”:”rgba(217, 45, 45, 0.05)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:0,”s”:0.69,”l”:0.51,”a”:0.05}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Motivatie în fiecare zi, la îndemâna oricui!

Bucură-te în fiecare zi de Mesaje Motivaţionale pe WhatsApp cu învăţături inspirate din peste 100 de cărţi de self-help.

Înregistrează-te ACUM pentru 5 zile GRATUIT.

VREAU 5 MESAJE

(Referinţe poze şi părţi de text: Cărtureşti, Libris, Bookzone)

(Informare: prezentul articol conţine link-uri de afiliat. În situaţia în care dai clic pe ele şi cumperi, eu voi încasa un comision, fără ca preţul tău să fie afectat. Îţi mulţumesc!)

Atenţionare: Acest articol este protejat de drepturi de autor, conform Legii nr. 8/1996 şi este proprietatea Psihologia Gândului, fiind creat de Adi Andrei.

Este interzisă copierea sau distribuirea oricărei părţi din acest articol (cu excepţia citatelor) pe alte canale, fără consimţământul autorului şi o solicitare prealabilă.

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Articole recente

Cărţi motivaţionale

 

Cărţi de Dezvoltare Personală pentru Adolescenţi pe care trebuie să le citească toată lumea!

Citeşte Articolul

Psihologie motivaţională

 

Sugestia şi Autosugestia: cel mai puternic instrument al dezvoltării personale. Trebuie să ştii asta!

Citeşte Articolul

Citate Motivaţionale

 

Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul – Top Citate Intelepte

Citeşte Articolul

Psihologie motivaţională

 

Cum să ne descurcăm cu oamenii dificili? Top sugestii valabile în anul 2022

Citeşte Articolul

Educaţie financiară

 

Cum să faci bani începând de la 0 IDEI şi BUGET – Lecţii din Babilon

Citeşte Articolul

Cărţi motivaţionale

 

Cele mai ieftine cărţi de psihologie disponibile acum în librăriile online

Citeşte Articolul

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

PRIMA

Previous

Next

ULTIMA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top