Cartea Puterea de Rhonda Byrne

cartea puterea de Rhonda Byrne

Cartea Puterea scrisă de Rhonda Byrne face parte din care reuneşte mai multe titluri ale celebrei autoare de dezvoltare personală.

Vezi şi articolul Cele mai bune cărţi motivaţionale la preţuri ieftine.

În trecut am scris un articol despre cartea Eroul, scrisă de aceeaşi autoare. Îl poţi accesa aici: recenzie cartea Eroul.

În cartea Puterea, Rhonda Byrne îţi oferă un ghid practic pentru construirea unei vieţi extraordinare cu ajutorul gândurilor şi sentimentelor tale.

Viaţa este uimitoare atunci când înţelegi puterea care se află înlăuntrul tău.
Gândurile, sentimentele şi acţiunile tale îţi construiesc realitatea pe care o vei trăi. Nimic nu poate fi înfăptuit fără ajutorul puterii gândului.

Această carte îţi prezintă cea mai mare putere din Univers cu ajutorul căreia poţi avea viaţa minunată pe care fiecare şi-o doreşte.
Orice geniu, orice om care a realizat progrese notabile a ştiut să folosească puterea în avantajul lor.

Acest articol îţi va prezenta o introducere în magia acestei cărţi cu speranţa că te va convinge să o citeşti şi să pui în aplicare cunoaşterea extraordinară pe care ţi-o oferă.

Iată un citat impresionant din cartea Puterea de Rhonda Byrne:

„Nu ştiu dacă umanitatea urmează sau nu în mod conştient legea iubirii, dar acest lucru nu mă preocupă. Ceea ce ştiu este că această lege funcţionează la fel de implacabil ca şi legea gravitaţiei, indiferent dacă noi o acceptăm sau nu.”

Mahatma Gandhi – lider politic indian

Secretul, cartea Puterea şi Rhonda Byrne

„Distincţia dintre trecut, prezent şi viitor nu este decât o iluzie de care ne cramponăm cu perseverenţă şi cu încăpăţânare.”

Albert Einstein – fizician, laureat al Premiului Nobel

De la modul în care este tipărită şi până la valoarea învăţămintelor pe care le oferă, această carte impresionează şi ajută pe oricine.

Dacă ai citit Secretul ştii că autoarea pune un accent deosebit pe legea atracţiei şi prezintă cum se manifestă aceasta în viaţa fiecăruia dintre noi.

Introducerea cărţii începe cu o declaraţie uimitoare: „Destinul tău este să duci o viaţă minunată.” Şi aşa este.
Tu ai fost lăsat pe Pământ ca să excelezi în tot ceea ce faci, nu să duci o viaţă mediocră şi chinuită.

În cuvinte simple şi uşor de înţeles, îţi oferă în cartea Puterea informaţii practice şi utile despre:

1. Puterea sentimentelor;

2. Frecvenţele sentimentelor;

4. Putere şi creaţie;

5. Cheile Puterii;

6. Puterea şi banii;

7. Puterea şi relaţiile;

8. Puterea şi sănătatea;

9. Puterea şi viaţa

În cartea Puterea de Rhonda Byrne vei afla tot ceea ce ai nevoie să ştii ca să îţi îmbunătăţeşti relaţiile interpersonale, situaţia financiară, cariera şi sănătatea.

Dar, cel mai important este că vei afla cum poţi folosi Puterea universală pentru a aduce mai multă armonie, satisfacţie şi împlinire în toate aspectele vieţii tale.

Te-ar putea interesa şi Subconştientul şi minunile lui. Descoperă-ţi puterea interioară!

Despre autoarea Rhonda Byrne

Probabil că ai văzut sau ai citit cartea cu acelaşi nume. Rhonda Byrne face parte din categoria celor mai cunoscuţi şi competenţi autori în materie de dezvoltare personală.

Autoarea este şi o practiciană de succes întrucât a testat în propria viaţă manifestarea legii atracţiei, pe care o descrie în cărţile sale.

Este cunoscut faptul că intenţia sa declarată este să ofere bucurie şi alinare tuturor oamenilor.

A debutat cu filmul Secretul iar apoi a scris cartea Secretul care a devenit un bestseller tradus în 46 de limbi. Dacă vrei să cumperi cartea Secretul o găseşti .

Între timp, Rhonda Byrne a scos la lumină şi alte cărţi deosebite precum: , şi .

Te-ar putea interesa şi articolul Cum să citeşti eficient orice carte.

Află totul despre cheile Puterii

Viaţa, aşa cum o cunoaştem noi, nu se întâmplă pur şi simplu. Ea are la bază anumite reguli şi principii care se verifică tot timpul.

Dacă înveţi să trăieşti în conformitate cu regulile universale ale Universului tu poţi reuşi să obţii succesul în tot ceea ce îţi propui să faci.

Rhonda Byrne te învaţă în cartea Puterea că legea atracţiei se mai numeşte legea iubirii iar cheia Iubirii este una dintre cele trei chei ale Puterii.
Celelalte două sunt cheia Recunoştinţei şi cheia Jocului.

Învăţând să foloseşti aceste chei tu deblochezi întregul potenţial de care dispui şi poţi avea o viaţă mai liniştită.
În plus, intri în armonie cu tot ceea ce se află în jurul tău şi ieşi din starea de conflict permanent cu mediul extern.

Necazurile, conflictele şi problemele apar în viaţa ta pentru că nu te foloseşti corespunzător de aceste chei ale Puterii.
Cu atât mai mult, nu cunoşti secretul şi cum să foloseşti corect legea universală a atracţiei.

Cartea Puterea de Rhonda Byrne îţi pune la dispoziţie toate instrumentele de care ai nevoie ca să îţi schimbi viaţa imediat, începând cu gândurile şi sentimentele tale.

Totuşi, schimbările nu sunt uşoare.
Ca să te ajut, am scris în trecut un articol care te poate ajuta să înţelegi cum să abordezi eficient schimbările, astfel încât să profiţi la maximum de pe urma lor.

Citeşte şi Frica de schimbare.

Cartea Puterea de Rhonda Byrne – structură

Cartea este organizată în capitole şi subcapitole. Formatarea cărţii este deosebită iar paginile au o culoare şi un luciu aparte, care te captivează încă de la prima filă.

În plus, fiecare pagină a cărţii are un design special şi desene sugestive care te împing să o parcurgi fără amânare.
Este ca şi cum ai mânca un desert delicios. Nu te poţi abţine să nu îl termini pe tot!

Fiecare capitol al cărţii se termină cu o secţiune de concluzii, intitulată „Afirmaţii care emană putere.”
Aceste „idei tip rezumat” te ajută să reţii mai bine esenţialul fiecărui capitol în parte şi să le recapitulezi periodic.
În felul acesta îţi este mai uşor să aplici ceea ce înveţi.

Cartea Puterea de Rhonda Byrne are 247 de pagini însă îţi vei fi dorit să aibă mult mai multe.
Odată ce începi să o citeşti nu te mai poţi opri.
Este ca un leac pentru cei descurajaţi şi ca un supliment psihic vital pentru cei care caută să găsească un sens vieţii.

Experienţa elitelor mondiale la dispoziţia ta

Unul dintre lucrurile care mi-au plăcut foarte mult la această lucrare este că prezintă o grămadă de citate ale unor genii sau oameni de ştiinţă celebri, din toate timpurile.

Aceste citate motivaţionale sunt foarte eficiente pentru a-ţi stimula procesele gândirii şi imaginaţiei, astfel încât să pătrunzi mai bine învăţăturile cărţii.
Mai mult, te poţi întoarce oricând la ele pentru a le repeta ca să îţi intre în subconştient.

Minţi iluminate precum Alexander Graham Bell, Prentice Mulford, Robert Browning, Buddha, Pierre Leilhard de Chardin, Charles Haanel, Isaac Newton şi mulţi alţii îţi oferă vorbe de duh şi sfaturi desprinse din experienţa lor de viaţă.

Mai mult decât atât, aceşti oameni îţi pun la dispoziţie concluziile unor cercetări pe care le-au desfăşurat o viaţă întreagă.
Nu-i aşa că este uimitor? Să ai în cuprinsul unei singure cărţi experienţa şi ideile de succes ale celor mai mari genii ale lumii?

Astfel, ai ocazia să afli principii de viaţă elaborate de cercetători ai fizicii cuantice, laureaţi ai premiului Nobel, autori aparţinând curentului Noua Gândire, Preşedinţi de state, fondatori de religii, activişti pentru pace, autori celebri, filosofi, oameni de afaceri şi antreprenori faimoşi.

Mesajul esenţial al cărţii Puterea

În esenţă, cartea Puterea de Rhonda Byrne a fost concepută pentru a te învăţa pas cu pas cum să duci o viaţă extraordinară.

Vei afla cum funcţionează mintea ta şi care este legătura dintre tine şi Univers.
În plus, vei înţelege cum să dai frâu liber magiei din viaţa ta creând realitatea pe care ţi-o doreşti mai întâi prin gândurile şi sentimentele tale.

În cele din urmă, vei conştientiza că dispui de toate instrumentele necesare pentru a trăi o viaţă frumoasă şi că puterea de a îţi modela viaţa stă în mâinile tale.

Cartea îţi dezvăluie secretele după care funcţionează Universul şi vieţile oamenilor: legea atracţiei, legea probabilităţilor, legea acţiunii, legea rezonanţei, etc.

Totodată, vei învăţa cum să foloseşti procesul creator pentru a schimba orice aspect al vieţii tale.

În esenţă, vei înţelege rolul gândurilor, imaginaţiei, emoţiilor şi acţiunilor în crearea evenimentelor pe care le trăieşti, a oamenilor pe care-i întâlneşti şi a circumstanţelor care îţi apar în cale.

Această carte este potrivită pentru oricine şi o recomand din toată inima! Este uşor de înţeles iar lectura îţi va rămâne întipărită în minte toată viaţa.

S-ar putea să te intereseze şi articolul 10 cărţi care îţi schimbă viaţa.

După ce vei citi cartea Puterea nu vei mai fi niciodată la fel! Este ca şi cum ţi s-ar da cheia existenţei. Nu ai cum să nu o foloseşti în beneficiul tău!

Câteva învăţături din cartea Puterea

Mai jos îţi spun câteva dintre afirmaţiile pozitive pe care le găseşti în cartea Puterea scrisă de Rhonda Byrne:

„Tot ce există în Univers este magnetic, şi totul are o forţă de atracţie magnetică, inclusiv gândurile şi sentimentele tale.”

Rhonda Byrne – Puterea

„Acuzaţiile, criticile, căutarea nodului în papură şi lamentările sunt forme ale negativităţii şi nu atrag altceva în viaţa ta decât noi conflicte.”

Rhonda Byrne – Puterea

„Petrece zilnic câteva minute imaginându-ţi şi simţind că dispui de tot ceea ce îţi doreşti. Fă acest lucru până când ajungi să simţi că ai devenit una cu realitatea dorită, identificându-te cu ea aşa cum te identifici cu numele tău.”

Rhonda Byrne – Puterea

„Ori de câte ori judeci, acuzi sau critici pe cineva, tu te judeci, te acuzi şi te critici practic singur. Invers, ori de câte ori iubeşti sau apreciezi ceva sau pe cineva, tu te iubeşti şi te apreciezi singur.”

Rhonda Byrne – Puterea

Cumpără cartea Puterea de Rhonda Byrne

Cartea Puterea este disponibilă la mai multe librării online. Îţi las mai jos link-urile la cele mai cunoscute de pe piaţă şi te las pe tine să alegi de unde să o cumperi.

Grăbeşte-te, s-ar putea să o găseşti încă la o reducere destul de mare. Intră pe linkurile de mai jos ca să vezi!

În final, te las să meditezi asupra unui citat deosebit din această carte:

Destinul nu are nimic de-a face cu norocul, ci cu alegerea personală.

William Jennings Bryan – lider politic american

(versiunea limba engleză, reducere 30%)


Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre cartea Puterea de Rhonda Byrne.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai. Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să afle despre această carte.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi dacă ţi-a plăcut cartea şi ce impresie ai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top