Recenzie cartea atitudinea este totul, de Jeff Keller

cartea atitudinea este totul de Jeff Keller

, scrisă de Jeff Keller este una dintre cărţile mele preferate de dezvoltare personală şi îmbunătăţire a vieţii.

Cunoscută şi sub numele de Schimbă-ţi atitudinea şi îţi vei schimba viaţa, acest îndrumar practic pentru succes se află la a patra ediţie de la momentul lansării.

Această carte magnifică a apărut în anul 2018 şi face parte din categoria psihologie practică, numărând 168 de pagini pline de motivaţie.

Alături de aceasta, există numeroase alte titluri senzaţionale de cărţi motivaţionale pe care le poţi consult .

Te invit să citeşti acest articol până la final şi să îmi laşi un comentariu cu o idee centrală care ţi-a rămas în minte după ce ai citit cartea.

Citeşte şi Ce este sau ar trebui să fie atitudinea pozitivă?

Atitudinea este totul, de Jeff Keller – scurtă descriere

Fiecare om îşi pune întrebări existenţiale atunci când are un pic de timp cu el însuşi. Poate că şi tu ai momente în care te îndoieşti de propriile puteri ori pur şi simplu nu găseşti răspunsuri la întrebările pe care le ai.

a fost numit „antrenor de dezvoltare personală” datorită eficienţei şi simplităţii mesajelor pe care le transmite. În această carte, el îţi oferă reguli simple pentru a-ţi schimba optica asupra vieţii şi a prelua controlul destinului tău.

Cartea Atitudinea este totul este împărţită în 3 bucăţi principale, şi anume:

  • Rădăcinile succesului se află în minte;
  • Fii atent la ceea ce spui;
  • Divinitatea îi ajută pe cei care acţionează.

În cele 12 lecţii pentru o viaţă fericită vei învăţa că un sistem de convingeri pozitiv reprezintă punctul de plecare pentru orice succes în viaţă.

Citind această carte vei fi invitat la introspecţie şi efectuarea unui demers de schimbare a propriei mentalităţi, înainte de a vedea schimbările în celelalte persoane.

Prin intermediul sfaturilor nepreţuite pe care le înveţi, vei conştientiza că dacă te schimbi pe tine, îi vei percepe altfel şi pe ceilalţi.

Atenţie la ceea ce spui, gândeşti şi faci!

„Atunci când gândești, vorbești și acționezi în feluri care îţi susțin succesul, îți alimentezi toți cilindrii și poți obține rezultate fenomenale în propria viață”.

Acest citat preluat din carte exprimă pe deplin valoarea gândurilor şi emoţiilor noastre în crearea vieţii pe care ne-o dorim. Este necesar ca atitudinea pozitivă să se regăsească în felul în care vorbim şi acţionăm.

Adesea, marea parte a problemelor tale provine din incapacitatea de a fi asertiv (de a comunica felul în care te simţi şi ce te deranjează).

Pentru a-ţi atinge ţelurile este necesară cultivarea atitudinii de învingător iar cartea Atitudinea este totul, de Jeff Keller te învaţă că universul îi ajută pe cei care au curaj şi îndrăznesc.

Chiar dacă nu vei reuşi din prima ori te vei confrunta cu blocaje, cartea te va ajuta să înţelegi cum să îţi asumi acel angajament pentru succes. În felul acesta, vei obţine dezvoltarea interioară aptă pentru crearea celei mai bune versiuni ale tale.

Legat de acest subiect, îţi aduc la cunoştinţă că am creat un Ebook magic privind dezvoltarea personală. Îl poţi descărca GRATUIT de mai jos:

OFERTĂ EXCLUSIVĂ

Ebook 10 paşi pentru o viaţă mai bună

Cel mai scurt şi eficient Ebook de dezvoltare personală. Apasă butonul de mai jos şi îl vei primi GRATUIT.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„c4728”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ DESCARCĂ EBOOK-UL __CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

O carte practică pentru ORICINE

De-a lungul celor 12 lecţii de succes autorul îţi prezintă principiile de bază pentru atingerea succesului în viaţă.

De exemplu, ştiai că „zâmbetul reprezintă o metodă necostisitoare de a îmbunătăţi felul în care arăţi”? iată o regulă simplă şi uşor de aplicat, despre care poţi învăţa din această carte.

Zâmbind în faţa provocărilor ai ocazia să te întorci la propriile origini şi să observi care sunt tiparele mentale sau comportamentale care te trag în jos. Autorul îţi oferă o deschidere ca şi cum te-ai afla la un psiholog priceput iar impactul lecturii este de-a dreptul aparte.

Într-un limbaj simplu şi accesibil oricui, Jeff Keller îţi prezintă principalele mecanisme de succes şi învingere a adversităţilor personale.

Concluzie despre cartea Atitudinea este totul, de Jeff Keller

Thomas Jefferson spunea că „nimic nu îl poate opri pe omul cu o atitudine mentală corectă să îşi îndeplinească scopul. Nimic nu îl poate ajuta pe omul care are o atitudine greşită.”

Sistemul de convingeri este singura condiţie care determină atingerea obiectivelor pe care ţi le propui în viaţă. Dacă mentalitatea îţi este îndreptată în direcţia greşită şi rezultatele vor fi pe măsură. În realitate, totul ţine de felul în care gândim şi de ceea ce alegem să credem.

Dacă în interiorul tău ai încredere că poţi să obţii satisfacţie în această viaţă şi să depăşeşti problemele, vei reuşi. În caz contrar, pesimismul şi atitudinea negativă îţi blochează orice cale de evoluţie personală.

Pune-ţi această întrebare simplă: tu unde te situezi ACUM pe scara succesului?

Ca să îţi răspunzi mai bine, întreabă-te şi „Pot ajunge mai sus?”.

Pentru a-ţi uşura procesul izbândirii personale ai nevoie de pilulele de optimism, gândire pozitivă şi entuziasm pe care ţi le oferă autorul Jeff Keller în această carte senzaţională.

Ţi-o recomand cu mare drag. Îţi va schimba viaţa în bine!

Cumpără cartea „Atitudinea este totul” de la una dintre librăriile online de mai jos:

Vrei să afli despre mai multe cărţi motivaţionale deosebite pe care le-am citit şi ţi le recomand şi ţie?

DESCARCĂ GRATUIT Ebook-ul de mai jos:

Descarcă GRATIS Ebook-ul 50 de cărţi motivaţionale care îţi schimbă viaţa 

Am ales pentru tine 50 de cărţi de dezvoltare personală pe care le-am citit şi care m-au ajutat să îmi transform viaţa. Pentru fiecare dintre ele am scris o scurtă descriere, ca să îţi fie uşor să alegi ceea ce ţi se potriveşte.

Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre recenzie la cartea Atitudinea este totul, scrisă de Jeff Keller.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai. Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.

Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi tu ai citit cartea?

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’6′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”masonry” columns-d=”2″ columns-t=”3″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”15″ horizontal-space-d=”15″ ct=”post_list-43431″ ct-name=”Image & Text 05″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ css=”tve-u-17721273b52″ horizontal-space-t=”15″ vertical-space-m=”10″ horizontal-space-m=”0″ article-tcb_hover_state_parent=”” element-name=”Post List” no_posts_text=”” total_post_count=”24″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”6″ featured-content=”0″ disabled-links=”0″ article-permalink=”|{|tcb-article-permalink|}|” masonry='{„itemSelector”:”.post-wrapper”,”columnWidth”:”.post-wrapper”,”gutter”:15}’ class=” ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: url(„[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 143, 255, 0.1) 0%, rgba(255, 255, 255, 0) 78%), url(„[tcb_featured_image_url size=medium]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]

[tcb_post_published_date date-format=’F j, Y’ date-format-select=’F j, Y’ show-time=’0′ time-format=” time-format-select=’g:i a’ type=’published’ inline=’1′]

 

[tcb_post_title link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ css=” static-link='{„className”:”tve-froala”,”href”:”https://lp-build.thrivethemes.com/leo-vel-orci-porta-non-pulvinar-neque/”,”title”:”Leo vel orci porta non pulvinar neque”,”class”:”tve-froala”}’]

[/tcb_post_list]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top