Cartea REGĂSIREA FIINȚEI PRIN ȘTIINȚĂ ȘI CREDINȚĂ

Recomandare de carte: Cartea Regăsirea fiinţei prin ştiinţă şi credinţă (de Părintele Necula şi Prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea)

Sunt onorat să îţi scriu astăzi despre cartea nou lansată, „Regăsirea fiinţei prin ştiinţă şi credinţă”, publicată de şi scrisă de părintele Constantin Necula şi de profesorul universitar doctor Alexandru Vlad Ciurea.

Îţi place ştiinţa dar eşti atras şi de religie? Nu crezi că secretul armoniei este îmbinarea celor două?În acest articol vreau să te informez despre cea mai recentă carte publicată de Părintele Necula şi de profesorul univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea, foarte caldă şi proasptă ieşită pe rafturile librăriei.Se numeşte…

Prezentarea cărţii „Regăsirea fiinţei prin ştiinţă şi credinţă”

Cartea REGĂSIREA FIINȚEI PRIN ȘTIINȚĂ ȘI CREDINȚĂ

Adevărul este că nu putem separa ştiinţa de credinţă întrucât asta produce suferinţă şi incompletitudine. Această carte ÎȚI LUMINEAZĂ CALEA SPRE VINDECAREA INTERIOARĂ şi te ajută să descoperi calea vindecarii propriei ființe prin știință și credință, două instrumente cheie în viața noastră.Această carte îți va lumina calea, dezvăluind secretele armoniei interioare și ale unei vieți pline de sens. Simte, explorează, trăiește transformarea și reconectează-te cu esența ta autentică prin paginile pline de înțelepciune ale celor doi lorzi în sanatatea creierului, respectiv a sufletului.Unind credința și știința, creăm o forță care poate transforma vieți și lumea însăși.Simte, explorează și trăiește transformarea în fiecare pagină, reconectându-te cu esența ta autentică, sub îndrumarea Părintelui Necula și a Prof. Univ. Dr. Alexandru Ciurea.

Citeşte şi articolul 8 cărţi de dezvoltare personală care te schimbă imediat!Pornind de la fundamentele specializărilor lor, teologia și neurochirurgia, cei doi autori ne demonstrează că oamenii sunt făcuți în egală măsură pentru cunoaștere și credință, pentru adevăr și iubire.Fiecare capitol al cărţii Regăsirea fiinţei prin ştiinţă şi credinţă este un pas spre înțelegerea profundă a modului în care putem combina cunoștințele științifice cu credința spirituală pentru a accelera procesul de vindecare.Unind știința și credința, dezvăluim o forță transformatoare care are puterea nu doar de a schimba vieți, ci și de a influența lumea însăși.Acesta este drumul spre vindecare și armonie, spre redescoperirea sinelui, a ființei noastre.

Despre Părintele Necula

Părintele Necula

Părintele Necula (sursă foto: oradesibiu)

Părintele Constantin Necula este preot ortodox, doctor în teologie, profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu și autorul a numeroase volume de predici, de studii și articole.A publicat studii în română, franceză, italiană și germană și a participat la peste 150 de conferințe în țară și în străinătate.

„Cred că, în sine, credința este motorul unor motivații mult mai înalte. Ea exclude bigotismul și fariseismul, minciuna și rigorismul analfabet sufletește, cinismul duhovnicesc și nu caută ale sale. Pentru că, în esență, credința este Dragoste.”– Dr. Prof. Univ Constantin Necula

Descoperă mai multe cărţi scrise în colaborare cu Părintele Necula clic aici.

Despre Profesorul Alexandru Vlad Ciurea

Profesorul Vlad Alexandru Ciurea

Profesorul Vlad Alexandru Ciurea (sursă foto: Antena3)

„Dumnezeu lucrează prin doctori spre vindecarea bolilor şi prin ajutorul Lui chiar şi patologiile cele mai dificile şi agresive pot fi biruite, iar sănătatea omului, restituită prin cristalizarea acestui nucleu extraordinar: ştiinţă şi credinţă.”– Dr. Prof. Univ. Alexandru Vlad CiureaDe peste 50 de ani, Dr. Alexandru Vlad Ciurea studiază creierul uman, încercând să-i descifreze secretele. Pe parcursul carierei sale, Dr. Ciurea a operat peste 23 000 de oameni, a condus spitale, a înființat și a coordonat departamente de cercetare și, nu în ultimul rând, a publicat numeroase tratate, articole şi cărţi care i-au consolidat reputația la nivel național și internațional.

Descoperă mai multe cărţi scrise în colaborare cu prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea clic aici.

Descoperă echilibrul inedit dintre Ştiinţă şi Credinţă

Cartea Regăsirea fiinţei prin ştiinţă şi credinţă

Cartea Regăsirea fiinţei prin ştiinţă şi credinţă

Atunci când credința și știința, deschidem uși către înțelepciune și vindecare într-un mod cu adevărat remarcabil.Credința ne poate inspira să căutăm în profunzime răspunsuri și să avem speranță în mijlocul incertitudinii, în timp ce știința ne oferă instrumentele pentru a înțelege lumea și a dezvolta tratamente eficiente.Când aceste două perspective se împletesc, putem obține beneficii semnificative pentru umanitate, având la bază încrederea și raționamentul.De aceea, Părintele Necula și Profesorul Ciurea explorează legăturile tainice dintre știință și credință îndemnându-ne să facem pace între acestea în inimile noastre, chiar dacă lumea se încăpățânează să le separe.Descoperă mai multe despre această carte pe librăria online aiciSpor la lectură dragilor!A, era să uit. La momentul publicării acestui articol, transportul este redus la numai 4.9 lei pentru orice comandă de carte.

(Sursă text şi poze: Bookzone)

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

Atenţie

În final, vreau să iei informaţiile prezentate în acest articol cu un gram de rezervă şi să le treci prin judecata ta proprie.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach, nu psiholog sau psihoterapeut.

Deci reţine că articolul de faţă conţine ideile mele, bazate pe experienţa mea şi pe ceea ce am învăţat şi perceput citind cărţi de dezvoltare personală şi având diferite trăiri.

Cu toate că s-ar putea să fie valabile pentru oricine şi să producă rezultate foarte bune, informaţiile cuprinse în acest articol ar putea fi nepotrivite pentru unele persoane ori este posibil ca pe alocuri să fie inexacte sau incomplete.

De aceea, utilizează aceste îndemnuri pe propria ta răspundere şi completându-le cu recomandările de cărţi şi resurse externe/interne incluse în cuprinsul acestuia. 

Nu lua informaţia fragmentat şi ruptă din context. Este necesar să citeşti cât mai multe articole de pe Blog, pentru a înţelege cât mai bine ideile pe care le expun.

Disclaimer

(Informare: prezentul articol conţine link-uri de afiliat. În situaţia în care dai clic pe ele şi cumperi ceva, eu voi încasa un comision, fără ca preţul tău să fie afectat, iar eu îţi mulţumesc pentru asta.

Pentru orice întrebări, propuneri de colaborare sau sugestii scrie-ne pe email@psihologiagandului.ro

Dacă ţi-a plăcut DISTRIBUIE şi altora

Articole recente

Ce este fericirea pentru mine Blogpost Psihologia Gândului

Dezvoltare Personală

Rădăcinile Fericirii: Descoperă Cele 15 Motive Puternice pentru Care Recunoștința îți Transformă Viața

În ritmul alert al vieții moderne, suntem adesea copleșiți de cerințe, așteptări și provocări constante, dar ne oprim vreo clipă ca să ne întrebăm “ce este fericirea pentru mine?”. În mijlocul acestui tumult, este ușor să uităm să ne oprim și să reflectăm asupra lucrurilor pentru care suntem cu adevărat recunoscători şi fericiţi. Fie că este vorba de realizările personale, relațiile interpersonale sau momentele simple de bucurie, recunoștința ne poate transforma perspectiva asupra vieții și ne poate aduce mai aproape de adevărata sa esență, care contează cu adevărat. În acest articol, ne propunem să explorăm cincisprezece motive esențiale pentru care (…)

Citeşte articolulPuterea gandirii pozitive Articol Blog Psihologia Gândului

Gândire şi Mentalitate

Transformarea Personală prin Gândire Pozitivă și Acțiune: Pas cu Pas către Succesul Dorit

Imaginează-ți o lume în care acțiunile tale sunt ca un catalizator pentru transformarea personală prin puterea gandirii pozitive. O lume în care fiecare pas mic pe care îl faci te aduce mai aproape de persoana pe care o visai să devii. Această viziune incredibilă este alimentată de un principiu puternic din psihologie:  “Acționează ca și cum ai fi deja persoana care îți dorești să fii și vei deveni acea persoană.” Este esența gândirii pozitive și a transformării personale, un concept care poate fi considerat a fi o adevărată comoară în călătoria noastră către succes. Hai să descoperim acest mecanism psihologic (…)

Citeşte articolulPuterea unui plan în viaţă

Dezvoltare Personală

Importanţa de a avea un plan bine definit în viaţă

„It doesn’t matter who we are, what matter is our plan”, s-ar traduce prin „nu contează cine suntem, ce contează este planul nostru.” Am auzit această afirmaţie în filmul Batman The Dark Knight, spusă de personajul negativ din film, adversarul lui Batman, cel numit Bane, care vroia să distrugă oraşul Gotham cu o bombă pe care o plasase pe un stadion celebru de rugby. Chiar dacă afirmaţia vine din gura unui om care nu poate fi un exemplu bun pentru societate, substratul acesteia este unul profund psihologic. Asta vom analiza în articolul de faţă: cât de mult contează să ai (…)

Citeşte articolulRolul lecturii în viaţa tinerilor

Cărţi de dezvoltare personală

Rolul lecturii în viața tinerilor: Importanța cărților de dezvoltare personală

Într-o lume agitată și plină de provocări, în care timpul pare să se scurgă rapid printre degete ne putem întreba deseori retoric care mai este rolul lecturii în viaţa tinerilor? Este bine de ştiut că există un refugiu în care putem găsi liniștea, înțelepciunea și inspirația de care avem nevoie. Acest refugiu este cărțile de dezvoltare personală, cărțile care ne deschid ușa către o nouă perspectivă asupra vieții și ne oferă instrumentele necesare pentru a deveni versiunea cea mai bună a noastră. Rolul lecturii cărților de dezvoltare personală în viața noastră este unul esențial și aduce numeroase beneficii, indiferent de (…)

Citeşte articolulÎn cât timp treci peste o despărţire

Relaţii interumane

În cât timp treci peste o despărţire şi când te vindeci cu adevărat

Mulţi oameni trec prin eşecuri în relaţiile cu sexul opus dar tu ştii în cât timp poţi să treci cu adevărat peste o despărţire şi ce ar fi bine să faci ca să te asiguri că nu vei repeta greşelile din relaţiile anterioare? Este important de ştiut că toate experienţele pe care le avem de-a lungul vieţii ne conturează aşteptările, convingerile şi, în cele din urmă, viitorul. Atragem tot ceea ce gândim. Şi putem atrage în viaţa noastră tot mai multe experienţe nefericite dacă nu învăţăm din greşelile noastre, astfel încât să fim mai buni data viitoare. Ideal este să (…)

Citeşte articolulmesajul motivaţional zilnic pe telefon prin whatsapp

Motivaţie

Descoperă puterea unui Mesaj Motivational Zilnic pentru a-ți transforma viața

În acest articol îţi voi dezvălui beneficiile și importanța motivației zilnice prin intermediul mesajelor motivante zilnice, transmise chiar pe telefonul tău mobil, prin intermediul serviciului Mesaje Motivaţionale Zilnice prin WhatsApp. Dacă îți dorești o viață plină de energie, succes și împlinire, atunci ai ajuns în locul potrivit. Vei descoperi cum aceste mesaje inspiraţionale îți pot schimba perspectiva asupra vieții, transformându-te într-o versiune mai bună a ta. Vei înţelege de ce este atât de importantă motivaţia în fiecare zi şi cum să faci ca să o obţii şi tu. Hai să explorăm împreună puterea motivației zilnice şi să vedem cum poate (…)

Citeşte articolul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top