afirmatii pozitive puternice şi frumoase

25 de afirmatii pozitive puternice care te marchează!

Ştiu… viaţa este plină de surprize şi, mai ales în perioada aceasta, cred că fiecare om are nevoie să îşi spună zilnic câteva afirmatii pozitive puternice.

În acest fel te vei separa de restul mulţimii şi vei face un pas mare spre schimbarea în bine. Este nevoie, pentru că dacă ne lăsăm înfrânţi la nivel mental atunci nu se mai poate face nimic.

Vezi tu, tot ceea ce ni se întâmplă nu este în sine bun sau rău. În realitate este vorba despre percepţia noastră şi setul de convingeri pe care îl avem. Încă din copilărie.

Ţin să menţionez că în legătură cu acest subiect am făcut un video Live pe pagina de Facebook Psihologia Gândului, pe care te invit să îl vizionezi după ce citeşti acest articol. Ba chiar m-ar ajuta şi un Like din partea ta 😛

Puterea de a-ţi schimba stările emoţionale prin care treci nu o are nimeni altcineva decât tu.

Eşti singurul responsabil de ceea ce laşi să îţi pătrundă în minte şi de felul în care alegi să te simţi în orice clipă.

În rândurile care urmează îţi prezint 25 de afirmatii pozitive puternice şi psihologice, care te vor ajuta să îţi creezi o viaţă mai bună.

Te-ar putea interesa şi Top 20 de citate despre fericire care te vor şoca.

La finalul articolului îţi voi recomanda o carte de dezvoltare personală pe care tocmai am terminat-o de citit şi cuprinde multe astfel de afirmaţii motivaţionale.

Ce înseamnă afirmatii pozitive puternice şi ce rol au?

25 de afirmatii pozitive puternice

Le-am numit „puternice” pentru că sunt nişte formule de autosugestie exprimate prin intermediul citatelor din cărţile motivaţionale.

Sunt pasionat de lectura motivaţională şi mi-am creat un obicei extrem de benefic, pe care ţi-l recomand şi ţie: îmi notez într-un caiet toate citatele care îmi atrag atenţia.

S-ar putea să te intereseze şi articolul Top cărţi motivaţionale pe care să le citeşti în 2020.

În felul acesta, mă asigur că le am la îndemână şi le repet tot timpul cu mai multă uşurinţă, pentru a le memora. Apoi încerc să le aplic în diversele situaţii de viaţă cu care mă confrunt.

Roul acestor cuvinte de duh este de a-ţi trezi mintea şi a-ţi creşte nivelul de motivaţie zilnică. Astfel, când te simţi impulsionat şi motivat să faci un anumit lucru, creşte entuziasmul şi îţi este mai uşor să îndeplineşti sarcinile zilnice.

Totuşi, nu trece mai departe până când nu reţii acest lucru: simpla citire a acestor citate nu este suficientă! Trebuie să te asiguri că revii asupra lor, le reţii pe cât mai multe şi încerci să le pui în practica.

Nu uita că singura diferenţă o face acţiunea. Simpla gândire şi lecturare a unor materiale motivaţionale nu creează cine ştie ce schimbări. Este nevoie să treci la fapte.

Gata cu introducerea. Hai să îţi prezint cele 25 de afirmatii pozitive puternice pe care le-am extras din cartea Schimbă-ţi atitudinea ca să-ţi schimbi viaţa, scrisă de Jeff Keller.

25 de citate motivaţionale despre gândirea pozitivă

afirmatii pozitive puternice şi motivaţionale

Le voi enumera mai jos unul după altul şi în dreptul fiecăruia vei găsi autorul citatului.

Îţi recomand să salvezi această pagină în browser-ul tău (Bookmark) ori să le scrii pe o foaie de hârtie pentru a le repeta periodic.

 1. „Nu eşti ceea ce crezi că eşti. Dar eşti ceea ce gândeşti” (Norman Vincent Peale)
 2. „Nu-ţi subestima niciodată puterea de a te schimba.” (Jackson Brown Jr.)
 3. „O atitudine pozitivă este paşaportul unei persoane către un viitor mai bun.” (Anonim)
 4. „Gândeşte, acţionează şi vorbeşte cu entuziasm şi vei obţine rezultate pozitive.” (Michael LeBoeuf)
 5. „Succesul este o stare de spirit. Dacă doreşti să ai succes, începe să gândeşti despre tine ca fiind o persoană de succes.” (Dr. Joyce Brothers)
 6. „Mai bine te-ai păstra curat şi strălucitor; eşti fereastra prin care trebuie să vezi lumea.” (George Bernard Shaw)
 7. „Atitudinea este o forţă ascunsă care acţionează 24 de ore pe zi pentru bine sau răul cuiva.” (Anonim)
 8. „Nu puteţi controla întotdeauna circumstanţele, dar vă puteţi controla gândurile.” (Charles Popplestone)
 9. „Nimic nu este bun sau rău, doar gândirea noastră face lucrurile să pară aşa.” (William Shakespeare)
 10. „O persoană fericită nu este o persoană aflată în anumite împrejurări ci, mai degrabă, o persoană cu anumite atitudini.” (Hugh Downs)
 11. „Şi dacă crezi că poţi, şi dacă crezi că nu poţi, tot ai dreptate.” (Henry Ford)
 12. „Hrăneşte-ţi mintea cu gânduri măreţe.” (Benjamin Disraeli)
 13. „Ei pot deoarece cred că pot.” (Vergiliu)
 14. „Adevărul despre noi îl reprezintă ceea ce credem în adâncul sufletului despre noi înşine.” (Orison Swett Marden)
 15. „Nimeni nu-şi depăşeşte cele mai îndrăzneţe aşteptări dacă nu începe cu aşteptări îndrăzneţe.” (Ralph Charell)
 16. „Înainte de a putea realiza un lucru, trebuie să-l vezi clar.” (Alex Morrison)
 17. „Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea.” (Albert Einstein)
 18. „Tu deţii controlul asupra imaginilor care-ţi stăruie în minte.” (Jeff Keller)
 19. „Viziunea este arta de a vedea lucruri pe care alţii nu le văd.” (Jonathan Swift)
 20. „Dacă poţi visa, poţi realiza.” (Walt Disney)
 21. „Ce este această forţă nu pot spune; dar sunt sigur că ea există şi acţionează numai atunci când o persoană este în acea stare de spirit în care ştie exact ce vrea şi este pe deplin hotărâtă să nu renunţe până nu găseşte ceea ce caută.” (Alexander Graham Bell)
 22. „Efortul îşi primeşte răsplata doar atunci când omul nu renunţă.” (Napoleon Hill)
 23. „Orice ţintă poate fi atinsă cu aptitudini obişnuite, dar cu o perseverenţă extraordinară.” (Sir Thomas Buxton)
 24. „Un om care are un angajament este mai valoros decât 100 de oameni care au doar un interes.” (Mary Crowley)
 25. „Răsplata pentru cel care perseverează depăşeşte cu mult eforturile pe care trebuie să le facă înainte de izbândă.” (Ted Engstrom)

Citeşte şi Top 20 de citate celebre despre motivaţie imediată.

Acum rămâne doar să treci la acţiune

Odată ce ai văzut care sunt aceste vorbe înţelepte mai trebuie să faci ceva: să treci la acţiune şi să încerci să devii o versiune mai bună a ta. În fiecare zi.

Când te vei afla în situaţii dificile de viaţă repetă aceste citate şi vezi care dintre ele te poate ajuta să devii puţin mai înţelept.

Aceste formule înseamnă autosugestie. Iar aceasta îţi impulsionează subconştientul de aşa natură încât să creezi realitatea pe care ţi-o doreşti.

Îţi recomand să citeşti şi articolul Cele mai importante citate celebre despre viaţă.

În concluzie, aminteşte-ţi că: „indiferent dacă crezi că se poate, ori că nu se poate, în ambele cazuri tu ai dreptate.”

Iar dacă vrei să citeşti o carte foarte interesantă care te va ajuta să îţi schimbi atitudinea în bine, îţi recomand cartea Schimbă-ţi atitudinea ca să-ţi schimbi viaţa .

Tocmai am terminat-o de citit şi am învăţat foarte multe din ea. Plus că vei afla şi mai multe afirmatii pozitive puternice despre gândire, comportament, acţiune şi succes.

O poţi cumpăra de aici:

Comandă cartea de pe Elefant

Comandă cartea de pe Cartepedia

Comandă cartea de pe Librăria Delfin

Verifică pe toate şi vezi unde o găseşti disponibilă.

Beneficiază acum de Ebook-ul GRATUIT despre dezvoltare personală. Îl poţi descărca de mai jos:

OFERTĂ EXCLUSIVĂ

Ebook 10 paşi pentru o viaţă mai bună

Cel mai scurt şi eficient Ebook de dezvoltare personală. Apasă butonul de mai jos şi îl vei primi GRATUIT.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„c4728”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ DESCARCĂ EBOOK-UL __CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre afirmatii pozitive puternice despre viaţă.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai. Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.

Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi impresiile tale.

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’6′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”masonry” columns-d=”2″ columns-t=”3″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”15″ horizontal-space-d=”15″ ct=”post_list-43431″ ct-name=”Image & Text 05″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ css=”tve-u-17565fd23c7″ horizontal-space-t=”15″ vertical-space-m=”10″ horizontal-space-m=”0″ article-tcb_hover_state_parent=”” element-name=”Post List” no_posts_text=”” total_post_count=”24″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”6″ featured-content=”0″ disabled-links=”0″ article-permalink=”|{|tcb-article-permalink|}|” masonry='{„itemSelector”:”.post-wrapper”,”columnWidth”:”.post-wrapper”,”gutter”:15}’ class=” ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: url(„[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 143, 255, 0.1) 0%, rgba(255, 255, 255, 0) 78%), url(„[tcb_featured_image_url size=medium]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]

[tcb_post_published_date date-format=’F j, Y’ date-format-select=’F j, Y’ show-time=’0′ time-format=” time-format-select=’g:i a’ type=’published’ inline=’1′]

 

[tcb_post_title link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ css=” static-link='{„className”:”tve-froala”,”href”:”https://lp-build.thrivethemes.com/leo-vel-orci-porta-non-pulvinar-neque/”,”title”:”Leo vel orci porta non pulvinar neque”,”class”:”tve-froala”}’]

[/tcb_post_list]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top