gratitudine pentru fiecare zi

Cu acest exercitiu de recunostinta schimbi orice zi

O vorbă care mi-a rămas în minte când am citit este că recunoştinţa este totodată un vaccin, o antitoxină şi un antiseptic.

Însă pentru a te bucura pe deplin de avantajele gratitudinii trebuie să practici zilnic cel puţin un exercitiu de recunostinta. În felul acesta tu devii mai conştientă de avantajele pe care le ai şi de binecuvântările din viaţa ta.

Şi poţi merge mai departe în călătoria fascinantă a existenţei.

Ştiai că ai puterea să îţi schimbi orice zi cu ajutorul unui truc simplu? Nu este nevoie de practici complicate sau de io ştiu ce meditaţii complexe pentru a te simţi bine.

Tot ce trebuie să faci este să înveţi cum să practici această virtute fundamentală: recunoştinţa.

Citeşte şi Secretul abundenţei – fii recunoscător pentru ceea ce ai!

Citeşte cărţile scrise de Rhonda Byrne despre puterea recunoştinţei (Eroul, Secretul, Puterea, Magia, Secretul învăţături zilnice), apăsând unul dintre butoanele de mai jos:

Atenţie să iei cunoştinţă şi de recomandarea săptămânii cu . Dă clic pe link ca să ajungi la librăria online.

Un exercitiu de recunostinta pentru fiecare zi

Vreau să fiu cât mai transparent şi să îţi transmit această învăţătură cât mai simplu cu putinţă.Recunoştinţa poate fi învăţată din cărţile motivaţionale despre gratitudine însă ea trebuie exersată în fiecare zi. Atunci când devii conştientă de lucrurile bune din viaţa ta, toate problemele încep să pălească şi te vei simţi mai bine.Adesea, motivul principal pentru care oamenii sunt supăraţi este că uită de bucuriile pe care le-au câştigat. Aşa că hai să vedem ce poţi face tu în clipa de faţă pentru a cultiva o stare pozitivă.

Îţi recomand să citeşti şi Puterea magică a recunoştinţei.

Enumeră binecuvântările din viaţa ta

exercitiu-de-recunostinta

Îţi recomand să practici acest exerciţiu deosebit de simplu: în fiecare dimineaţă, trezeşte-te cu 10 minute mai devreme şi fă-ţi timp pentru un exercitiu de recunostinta.Vei lua o coală albă de hârtie sau o agendă special dedicată pentru motivele de recunoştinţă şi vei scrie în ea 10 motive pentru care te simţi binecuvântată.Pune-ţi mintea la contribuţie şi identifică în fiecare zi zece binecuvântări unice, apoi scrie în dreptul fiecăreia cuvântul „mulţumesc”.La final, citeşte lista cu voce tare o dată, repetă cuvântul şi spune în dreptul fiecărui motiv de bucurie „mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc”.Mai mult, încearcă ca pe măsură ce faci acest lucru să simţi emoţia recunoştinţei şi a bucuriei pentru ceea ce ai câştigat în viaţa ta.

S-ar putea să te intereseze şi Top 5 sfaturi utile pentru a fi fericit

Puterea magică a cuvântului „mulţumesc”

„Mulţumesc” nu numai că este un cuvânt politicos adresat oamenilor cu care interacţionezi, însă el are şi anumite puteri oculte.În univers, rostirea sinceră a acestui cuvânt magic face ca în viaţa ta să se reverse şi mai multe motive de bucurie. Se pune în funcţiune legea atracţiei şi în momentul în care eşti pe frecvenţa energiei pozitive subconştientul transmite semnalul că eşti receptivă la noi binecuvântări în viaţa ta.

Citeşte şi Ce înseamnă Secretul şi legea atracţiei.În caz contrar, atunci când blamezi totul în jurul tău şi eşti veşnic morocănoasă, lucrurile nu se îndreaptă de la sine. Ba mai mult, această stare a ta negativă va atrage noi motive de tristeţe. Şi nu vei ieşi din acest cerc vicios până ce nu vei face o schimbare la nivel de gândire şi emoţie.Aşa că spune „Mulţumesc” din toată inima şi urmăreşte să simţi vibraţia magică a cuvântului rostit.Viaţa înseamnă aprecierea a ceea ce ai.Fiecare om este valoros şi bogat în anumite privinţe. De la oricine avem ceva de învăţat pentru că orice individ ne este superior într-o anumită privinţă.Chiar şi cei care se consideră săraci şi cred că nu au nimic, în realitate au de fapt foarte multe. Mintea umană are tendinţa să neglijeze victoriile trecute şi beneficiile de care ne bucurăm în prezent, pentru că este setată să caute mereu tot mai mult.Însă dacă înveţi să iei o pauză şi să te concentrezi pe ceea ce ai obţinut până în acest moment, exprimându-ţi recunoştinţa sinceră, îţi vei schimba instantaneu starea emoţională în bine.De aceea, ori de câte ori te simţi dezamăgită ori pur şi simplu consideri că viaţa nu are sens, fă lista cu cele 10 motive pentru care te simţi recunoscătoare şi citeşte-o cu voce tare.Urmăreşte să ai puţin timp cu tine, intimitatea şi liniştea în cadrul cărora să te poţi alinia la frecvenţa pozitivă a binecuvântărilor tale prezente.După aceea, totul va fi mai uşor. Nu neapărat mai simplu, dar mai liniştit.

exercitiu de recunostinta namaste

Concluzie despre acest exercitiu de recunostinta

Aceasta este una dintre modalităţile în care poate fi practicată recunoştinţa zilnic.Este un exerciţiu pe care şi eu îl fac în fiecare zi şi am observat un fenomen magic: cu cât scrii mai mult cele zece motive de recunoştinţă, cu atât îţi vin în minte şi mai multe motive de bucurie.Aşa că lista nu se va termina niciodată.Poţi fi recunoscătoare pentru orice: câinele pe care îl ai, casa în care locuieşti, venitul tău financiar, culoarea pielii, mâncarea din frigider, etc.Ai prins ideea! Îţi doresc multe binecuvântări.La final, după ce ai citit acest articol şi ai înţeles exerciţiul de recunoştinţă practică-l timp de o săptămână şi lasă-mi un comentariu dacă a schimbat ceva în bine pentru tine.Sunt foarte curios ce rezultate ai obţinut.Iar dacă îţi doreşti să înveţi şi mai multe despre puterea magică a gândirii pozitive îţi recomand să citeşti cărţile scrise de Rhonda Byrne, pe care le găseşti mai jos. Dă clic pe denumirea fiecăreia în parte pentru a ajunge la librăriile online de unde le poţi cumpăra la eventuale preţuri reduse.1. Cartea Magia (Rhonda Byrne)2. Cartea Puterea (Rhonda Byrne)3. Cartea Eroul4. Cartea Secretul5. Cartea Secretul Învăţături Zilnice

Dacă preferi să cumperi întregul pachet promoţional cu toate cărţile scrise de Rhonda Byrne, la reducere 5% dă clic pe imaginea de mai jos:

sugestie exercitiu de recunostinta

Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre exercitiu de recunostinta.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai. Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.

Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi impresiile tale.

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Ultimele articole postate

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’6′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”masonry” columns-d=”2″ columns-t=”3″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”15″ horizontal-space-d=”15″ ct=”post_list-43431″ ct-name=”Image & Text 05″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ css=”tve-u-179ae60748c” horizontal-space-t=”15″ vertical-space-m=”10″ horizontal-space-m=”0″ article-tcb_hover_state_parent=”” element-name=”Post List” no_posts_text=”” total_post_count=”97″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”6″ featured-content=”0″ disabled-links=”0″ masonry='{„itemSelector”:”.post-wrapper”,”columnWidth”:”.post-wrapper”,”gutter”:15}’ class=” article-tcb_hover_state_parent=” article-permalink=’|{|tcb-article-permalink|}|’ ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: url(„[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 143, 255, 0.1) 0%, rgba(255, 255, 255, 0) 78%), url(„[tcb_featured_image_url size=medium]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]

[tcb_post_published_date date-format=’F j, Y’ date-format-select=’F j, Y’ show-time=’0′ time-format=” time-format-select=’g:i a’ type=’published’ inline=’1′]

 

[tcb_post_title link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ css=” static-link='{„className”:”tve-froala”,”href”:”https://psihologiagandului.ro/gandirea-pozitiva-video”,”title”:”Gandirea pozitiva face MINUNI sau nu? (Video)”,”class”:”tve-froala”}’]

[/tcb_post_list]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top