Gandirea pozitiva face MINUNI sau nu? (Video)

Dacă eşti pasionat de cărţile motivaţionale şi de dezvoltarea personală sunt convins că ai trecut prin etapa în care te-ai întrebat de ce parcă gândirea pozitivă nu funcţionează, cu atât mai mult cu cât ai aflat de-a lungul timpului că gandirea pozitiva face minuni. 

Citeşte postarea scrisă de pe Blog „Gândirea pozitivă funcţionează sau nu? 7 strategii-cheie pentru implementarea în practică a învăţăturilor din cărţile de dezvoltare personală”

Şi ca să îţi fac una dintre cele mai bune recomandări de cărţi motivaţionale pe tema gândirea pozitivă, citeşte-o pe cea din imaginea de mai jos (Puterea magică a gândului).

gandirea pozitiva carte

Am citit-o acum ceva ani şi este extraordinară!

Fii atent şi la promoţia săptămânii la toate cărţile, pe care o găseşti la finalul acestui articol.

Mi s-a întâmplat şi mie, se întâmplă tuturor. Uneori avem impresia că pur şi simplu gandirea pozitiva nu merge. Şi ne vine să renunţăm la toată joaca asta de-a „gânditul pozitiv”. 

Totuşi, este bine să afli cauzele acestui fenomen. Şi modul în care se desfăşoară lucrurile în culisele proceselor fundamentale ale minţii, dar mai ales cum este înţeleasă gandirea pozitiva in psihologie. Creierul omului este cea mai măreaţă maşinărie din Univers, capabilă să îndeplinească milioane de sarcini pe secundă şi să proceseze cantităţi uriaşe de informaţie.

Se zice că gandirea pozitiva vindeca orice boala şi există numeroase dovezi în acest sens. Însă cum se face că unii folosesc o parte mai mare din acest minunat colos iar alţii par să-l neglijeze complet? Care este raportul dintre Gandirea pozitiva vs gandirea negativa? Există dorinţe care se materializează şi dorinţe care nu prind viaţă niciodată aşa cum ne aşteptăm noi.

Este normal să fie astfel, pentru că realitatea înconjurătoare este supusă factorilor de mediu externi. Gandirea pozitiva si negativa fac parte din viaţa individului, secretul este să ştim cum să le armonizăm.

Într-o anumită măsură totuşi, avem posibilitatea să controlăm şi să direcţionăm lucrurile astfel încât să fie în favoarea noastră. Gandirea pozitiva atrage binele şi toate cărţile de dezvoltare personala atestă acest adevăr.

Aici nu există discuţii! Optimismul si gandirea pozitiva sunt calităţile oricărei personalităţi de succes şi, este clar că atrag fericirea individului. Deci optimismul in viata se invata însă trebuie să fim capabili să cultivăm optimismul inteligent, nu să trăim în capcanele optimismului nerealist.

Dacă îţi propui un scop şi constaţi că a trecut ceva timp fără să se îndeplinească trebuie să iei în calcul cel puţin două variante: ţelul tău este nerealist ori trebuie să mai aştepţi ceva timp ca să se întâmple. Pentru a ajunge la dezvoltare personala sunt necesare increderea in sine, perseverenţa şi strădania zilnică în acest sens.

Dezvoltare personala, financiara, spirituală şi mentală poţi dobândi numai învăţând despre asta din sursele cele mai sigure. Adică citind cărţi de dezvoltare personală. Iar pentru a ajunge la dezvoltare personala, omul mintea si sufletul omului trebuie să se afle în armonie. Vezi tu… situaţiile nu se schimbă atunci când vrei.

De cele mai multe ori este nevoie de răbdare, perseverenţă şi acţiune continuă. Mai exact… de timp.

Ţi-a plăcut? Dă un Like acestui video, Distribuie ca să afle şi prietenii tăi şi Abonează-te la canalul de Youtube Psihologia Gândului, pentru porţia ta de motivaţie zilnică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top