Despre Robert Kiyosaki şi top 5 carti despre BANI

carti despre bani

Pe numele său complet Robert Toru Kiyosaki, acest autor magnific de carti motivaţionale despre bani şi-a pus amprenta asupra întregii civilizaţii prin intermediul învăţăturilor sale preţioase.

Împărtăşind din experienţa proprie de viaţă dar şi din a altora, Kiyosaki predă în cărţile sale cele mai interesante concepte despre cum să devii prosper financiar cu ajutorul regulilor potrivite, care nu se învaţă în şcoli.

În acest articol îţi voi prezenta câte ceva despre viaţa lui Robert Kiyosaki şi unele dintre cele mai fascinante carti ale sale de educaţie financiară, pe care le-am studiat.

Te invit să citeşti cu atenţie şi să consulţi fiecare carte în parte, pentru a afla mai multe detalii despre conţinutul său dar şi pentru a beneficia de reducerile magnifice existente la acest moment pe librăria online (dând clic pe link-ul din denumirea cărţii).

Cea mai profitabilă alegere, din punctul meu de vedere, este să cumperi acest

Ieşi mult mai ieftin decât dacă cumperi separat cărţile.

Aruncă o privire pe librăria online ca să vezi despre ce cărţi este vorba şi ca să citeşti detalii despre conţinutul lor.

Te-ar putea interesa şi Secretul #1 despre cum să devii bogat

Cine este Robert Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki s-a născut în India la data de 08 aprilie 1947. Cu toate acestea, a trăit în Hawaii (SUA) şi viaţa sa avea să fie un adevărat tumult de evenimente şi învăţături.După terminarea liceului s-a înrolat în marina Americană la Academia de Marină Comercială din New York iar după absolvire a primit gradul de ofiţer. Ulterior s-a înscris în corpul de marină al Statelor Unite ale Americii ca şi pilot de elicoptere de luptă.Cu toate că avea pregătire militară, Kiyosaki avea să urmeze un cu totul alt drum în viaţă: afacerile şi investiţiile.În anul 1974 a părăsit domeniul militar şi a început o afacere. A făcut primii săi paşi în antreprenoriat, debutând ca vânzător de copiatoare pentru compania Xerox.Mai târziu şi-a deschis propria afacere care producea portofele din nylon cu scai pentru surferi. Acest business nu a mers prea mult, a dat faliment în cele din urmă iar mai târziu a început să se ocupe de investiţii, cu precădere în domeniul imobiliar.S-a pensionat la vârsta de 47 de ani, însă culmea… cei mai mulţi bani i-a făcut după acest moment.Se zice că oamenii devin mai înţelepţi la bătrâneţe, nu? 😊În anul 1995 Kiyosaki a devenit cofondator al unei organizaţii care avea profil educaţional şi iniţia cursanţii în arta afacerilor şi investiţiilor.De atunci a susţinut numeroase conferinţe, seminarii şi cursuri pe tema banilor în faţa a milioane de studenţi şi oameni din întreaga lume.În prezent este investitor, are mai multe afaceri profitabile şi a scris destule Aşa că din punctul meu de vedere este un reper demn de luat în seamă pentru toţi cei care îşi doresc să înveţe cum să facă bani în mod inteligent.

Îţi recomand să citeşti şi Învinge sărăcia cu cel mai bun plan de economisire a banilor.

Carti celebre scrise de robert kiyosaki

Deşi la început a scris pe cont propriu, ulterior publicarea cărţilor sale a fost preluată de Warner Books iar acestea apar în prezent sub editura „Rich Dad”.Trei dintre cărţile sale au fost bestseller-uri internaţionale care au ţinut multă vreme topul clasamentelor întocmite de Wall Street Journal, USA Today şi New York Times.Acestea sunt: , și .Mai jos îţi voi prezenta 5 carti scrise de Robert Kiyosaki, care sunt absolut convins că te vor ajuta să înţelegi mai bine cum funcţionează banii.Şi cel mai important este că vei învăţa cum să-i gestionezi astfel încât să-i pui să muncească pentru tine, în loc să munceşti tu pentru ei.Sună bine, nu-i aşa? Hai să vedem cărţile…În prezent sunt oferte avantajoase la pachete de carţi scrise de Robert Kiyosaki, cele mai interesante fiind următoarele:• • •Pentru a vedea detalii despre cărţile incluse în pachetele promoţionale dă clic pe fiecare link sau poză în parte.

Tată bogat, tată sărac

Exact cum spune descrierea cărţii, în urma citirii sale vei reuşi să:- arunci în aer mitul care spune că trebuie să câştigi mult ca să te îmbogăţeşti;- pui la îndoială credinţa potrivit căreia dacă ai o casă, eşti înstărit;- le demonstrezi părinţilor că nu se pot baza pe sistemul de învăţământ tradiţional dacă vor să îi înveţe pe copiii lor despre bani;- defineşti o dată pentru totdeauna bunurile ca resurse;- înveţi ce şi mai ales cum să le spui copiilor despre bani astfel încât să le asiguri succesul financiar în viitor.Nimic nu poate descrie mai bine această carte decât pasajul următor:„Principalul motiv pentru care oamenii se luptă cu dificultățile financiare este acela că au trecut prin școală fără să învețe nimic despre bani. Rezultatul este că învață să lucreze pentru bani… dar nu învață niciodată să pună banii să lucreze pentru ei.“– Robert Kiyosaki

citate de dezvoltare personala

Cumpără cartea de pe una dintre librăriile de mai jos:

Cadranul banilor

A doua dintr-o serie binecunoscută de cărţi pentru educaţia financiară, Cadranul banilor scrisă de Robert Kiyosaki te învaţă de ce unii oameni câştigă mai mult muncind mai puţin.De asemenea, vei afla de ce unii plătesc taxe mai mici şi cum învaţă să fie liberi din punct de vedere financiar.Principala temă abordată în această carte este împărţirea populaţiei lumii în 4 cadrane fundamentale: angajatul, liber întreprinzătorul, patronul şi investitorul.Cele două părţi (stânga şi dreapta) sunt în esenţă foarte diferite şi lupta pe care trebuie să o facă omul este să treacă din poziţia de „Angajat” în cea de „Investitor”.

puterea gandului în atragerea banilor

Cumpără cartea de pe una dintre librăriile de mai jos:

Ghid de investiţii

O carte publicată în anul 2021 care vine din start cu o atenţionare: nu este pentru cei ce vor să se îmbogăţească „peste noapte” cum s-ar spune.Există planuri de investiţii pentru fiecare categorie socială: cei bogaţi, cei săraci şi cei din clasa de mijloc.Cartea este un ghid (nu oferă garanţii, ci doar îndrumare) pe termen lung pentru cei care doresc să se îmbogăţească din investiţii şi să urmeze paşii oamenilor bogaţi.Mai exact, îţi arată clar în ce investesc „bogaţii” în prezent şi cum o fac. Rezultatele însă vor depinde de percepţia şi perseverenţa ta.Printre subiectele descrise în această carte se află:• Principalele reguli ale tatălui bogat pentru investiţii;• Reducerea riscului atunci când investeşti;• Cele 10 tipuri de control al investiţiilor, conform tatălui bogat;• Cum poţi creea un venit pasiv sigur plecând de la venitul tău curent;• Cum poţi ajunge un mare investitor;• Cum să îţi transformi ideile în afaceri puternice;• Motivul pentru care mulţi milionari din zilele noastre dau faliment sau vor da.

carte ghid de investiţii

Cumpără cartea de pe una dintre librăriile de mai jos:

Copil bogat, copil isteţ – startul financiar în viaţă

Această carte este pentru părinţii responsabili care vor să ofere un start bun în viaţă copiilor lor.Robert Kiyosaki este un susţinător al educaţiei individuale şi consideră că în şcoli copiii nu învaţă nimic despre bani şi cum să-i managerieze corect.Astfel, această carte îi ajută pe părinţi să transmită copiilor lor învăţăturile financiare importante, pe care şi autorul le-a primit de la tatăl său bogat.Este o readaptare a cărţii „Tată bogat, tată sărac” pentru educaţia care trebuie transmisă copiilor.Şi ca să înţelegi mai bine modul în care este concepută această carte îţi las mai jos un paragraf din descrierea acesteia:„Copil bogat, copil isteţ vă va arăta cum puteţi trezi dragostea de învăţătură în copilul dumneavoastră aplicând aceleaşi metode la care a apelat tatăl lui Robert pentru a-l ajuta să termine şcoala cu toate că acesta lua note proaste şi-şi dorea să renunţe la învăţătură.”

carte kiyosaki

Cumpără cartea de pe una dintre librăriile de mai jos:

Conspiraţia celor bogaţi – cele 8 reguli ale banilor

Această carte prezintă viziunea lui Robert Kiyosaki asupra economiei actuale şi analizează motivele pentru care oamenii se confruntă cu diferite crize financiare.Autorul analizează cauzele haosului financiar din lume, existent în epoca noastră şi prezintă soluţiile sale pentru rezolvarea acestei probleme.Ideea centrală a acestei cărţi este că momentele foarte dificile în economia mondială şi crizele din buzunarele oamenilor sunt, în realitate, cele mai potrivite momente ca ei să investească în educaţia lor financiară.Iată cum este descrisă această carte:„Cursurile de master pe care le-am facut ne învățau cum sa avem grija de o companie, nu de viața noastră.“ — Laura, Scottsdale, AZ„Daca nu cunoști regulile o să pierzi întotdeauna atunci când joci jocul.“— Giachino, Lawrenceville, GA

carti despre educatie financiara

Cumpără cartea de pe una dintre librăriile de mai jos:

Alte carti despre BANI scrise de Robert Kiyosaki

Alte carti scrise de Robert Kiyosaki şi despre care eu am cunoştinţă sunt următoarele:1. Avantajul inechitabil – puterea educaţiei financiare;2. Ce este educaţia financiară de fapt?;3. Tânăr şi bogat – cum să faci avere de tânări pentru totdeauna;4. FAKE: bani, profesori şi active contrafăcute;5. Mai presus de bani;6. Un IQ financiar mai bun;7. Şcoala de afaceri;8. Profeţiile tatălui bogat;9. Înainte de a demisiona;10. Ce m-a învățat tatăl meu bogat despre succesul financiar;11. Cine mi-a luat banii? Cum câștigă cei care se mișcă rapid;12. Afaceri interactive. Pentru oamenii cărora le place să-i ajute pe alții;13. Atingerea Regelui Midas;14. De ce vrem să fii bogat.Unele dintre cărţile de mai sus le găseşti la iar pe altele le găseşti la .În concluzie, cărţile lui Kiyosaki sunt controversate, pline de esenţă şi constructive pentru orice tânăr sau adult care vrea să preia controlul asupra viitorului său financiar. Îţi recomand cu încredere şi entuziasm să citeşti cărţile sale.În final, te rog să îmi laşi un comentariu şi să-mi spui ce cărţi ai citit scrise de acest autor.Până data viitoare, îţi doresc spor la lectură!

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Ultimele articole publicate

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’6′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”masonry” columns-d=”2″ columns-t=”3″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”15″ horizontal-space-d=”15″ ct=”post_list-43431″ ct-name=”Image & Text 05″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ css=”tve-u-179d2f0a39d” horizontal-space-t=”15″ vertical-space-m=”10″ horizontal-space-m=”0″ article-tcb_hover_state_parent=”” element-name=”Post List” no_posts_text=”” total_post_count=”98″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”6″ featured-content=”0″ disabled-links=”0″ masonry='{„itemSelector”:”.post-wrapper”,”columnWidth”:”.post-wrapper”,”gutter”:15}’ class=” article-tcb_hover_state_parent=” article-permalink=’|{|tcb-article-permalink|}|’ ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: url(„[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 143, 255, 0.1) 0%, rgba(255, 255, 255, 0) 78%), url(„[tcb_featured_image_url size=medium]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]

[tcb_post_published_date date-format=’F j, Y’ date-format-select=’F j, Y’ show-time=’0′ time-format=” time-format-select=’g:i a’ type=’published’ inline=’1′]

 

[tcb_post_title link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ css=” static-link='{„className”:”tve-froala”,”href”:”https://psihologiagandului.ro/exercitiu-de-recunostinta”,”title”:”Cu acest exercitiu de recunostinta schimbi orice zi”,”class”:”tve-froala”}’]

[/tcb_post_list]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top