Carti de AUR scrise de Napoleon Hill

Napoleon Hill scrieri

Napoleon Hill, cel care a obţinut „imposibilul” intervievând peste 500 de milionari pentru a afla formula magică a succesului, a scris numeroase carti cu ecou în materia dezvoltării personale.

În articolul de faţă vreau să îţi aduc la cunoştinţă câteva dintre cele mai sonore titluri ale sale, care au schimbat vieţile a sute de milioane de oameni. Şi au făcut-o într-un mare stil!

Scriitorul a început ca jurnalist, încă de la vârsta fragedă de 13 ani şi a reuşit să îşi dedice 25 de ani din viaţă studierii ingredientului care i-a propulsat pe oamenii celebrii către succes în toate domeniile vieţii.

Hill a realizat numeroase studii de caz pentru a înţelege care sunt factorii care determină eşecul şi care sunt ingredientele reuşitei.

După aceea, a grupat concluziile sale în cărţi ce stau şi astăzi drept temelie pentru educaţia financiară, dezvoltarea relaţiilor sociale şi secretele succesului.

Astfel, poţi profita şi tu de ele chiar acum.

Te-ar putea interesa şi Ce înseamnă dezvoltarea personala, de fapt?

Carti celebre scrise de Napoleon Hill

Cartea cu cel mai mare răsunet dintre operele lui Hill este, fără îndoială, „”. În engleză, ea se numeşte „” şi a stat la baza multor alte cărţi de dezvoltare personală care au apărut ulterior.

Sigur că autorul nu s-a oprit aici, ci a scris de-a lungul carierei sale zeci de alte cărţi motivaţionale.

De ce a făcut asta? În vremea lui, Napoleon Hill îl cunoscuse pe magnatul oţelului – celebrul Dale Carnegie – care îi propusese să facă cunoscută lumii formula succesului.

Astfel că tânărul entuziast a început demersul său de a descoperi magia din spatele gloriei oamenilor care păreau că stăpânesc lumea.

Printre cele mai cunoscute carti scrise de Napoleon Hill, le menţionez pe următoarele:

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  

Autorul a scris şi câteva titluri pe care le găsim pe piaţa românească în original, în limba engleză, respectiv:

 1.  
 2.  

Dă clic pe fiecare titlu în parte şi vei ajunge la librăria online cu cel mai mic preţ, de unde o poţi cumpăra.

Iată că toate aceste cărţi au fost concepute ca să te ajute în înţelegerea formulei succesului şi în aplicarea ei practică, astfel încât să obţii rezultatele dorite.

Pentru că suntem la subiectul cărţi motivaţionale, vreau să îţi ofer CADOU Ebook-ul pe care l-am scris despre operele care mi-au influenţat viaţa.

Descarcă GRATIS Ebook-ul 50 de cărţi motivaţionale care îţi schimbă viaţa 

Am ales pentru tine 50 de cărţi de dezvoltare personală pe care le-am citit şi care m-au ajutat să îmi transform viaţa. Pentru fiecare dintre ele am scris o scurtă descriere, ca să îţi fie uşor să alegi ceea ce ţi se potriveşte.

Cu ce este diferit Napoleon Hill de ceilalţi autori de cărţi motivaţionale

Toţi autorii pe care i-am citit sunt buni. Au o viziune proprie şi au făcut descoperirile lor foarte interesante.

De la fiecare ai de învăţat ceva bun. Iar principiile gândirii pozitive şi ale succesului sunt aceleaşi, exprimate de fiecare în felul său propriu şi adaptat experienţelor individuale.

Totuşi, Hill este binecunoscut pentru cugetarea sa: „tot ceea ce mintea umană poate concepe şi poate crede, poate realiza.”

Istoria spune că Napoleon Hill a avut o situaţie financiară precară când era copil şi a fost nevoit să renunţe la facultatea de drept, la care abia intrase. Punctul său de cotitură în viaţă l-a reprezentat anul 1908, când a fost angajat de afaceristul Andrew Carnegie ca să scrie articole despre oamenii de succes ai vremii.

Scopul: să afle secretul îmbogăţirii cu ajutorul puterii minţii.

L-a intervievat chiar şi pe Carnegie, care era cel mai bogat om al lumii la acea vreme.

Astfel, Hill a reuşit să pună cap la cap mărturisirile a peste 500 de milionari ai vremii şi a conceput ceea ce el numeşte „formula succesului”.

Cărţile sale s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, devenind rapid bestseller-uri.

Iată că ideea îmbogăţirii prin puterea minţii continuă să inspire şi să încurajeze oameni de pretutindeni, chiar şi în zilele noastre.

Citeşte şi 5 cărţi motivaţionale pentru femei, de citit URGENT!

Top 5 carti motivationale scrise de Napoleon Hill

Trebuie să menţionez faptul că acest top este unul strict subiectiv. Este bazat pe cărţile citite de mine. Nu înseamnă că celelalte scrieri ale sale nu ar fi magnifice. Ba din contră, te încurajez să le citeşti pe toate. Din fiecare ai de învăţat câte ceva.

Eu mi-am propus să parcurg toate cărţile lui Hill, pentru că deşi tema este în mare aceeaşi, totuşi învăţăturile sunt diferite.

Cu alte cuvinte, nu pierzi banii dacă le cumperi şi le citeşti pe toate.

Totuşi, în articolul de faţă vreau să mă opresc la 5 dintre cele mai bune carti scrise de Napoleon Hill, care m-au captivat într-un mod aparte.

Cartea De la idee la bani

carti napoleon hill

În această carte de căpătâi, Napoleon Hill dezvăluie magia şi secretul obţinerii banilor prin mijloace interne, care stau la dispoziţia fiecărui om.

Este un ghid concret, practic, format din 13 paşi spre îmbogăţire rapizi şi eficienţi.

În plus, în această carte autorul te învaţă despre cele şase stafii ale fricii, care ne bântuie pe fiecare şi ne împiedică să ne realizăm potenţialul.

Cartea „De la idee la bani” te învaţă să faci minuni în propria ta viaţă, folosind puterea nelimitată a minţii tale.

Vei învăţa despre importanţa perseverenţei, cunoştinţele specializate, puterea minţilor superioare, transmutarea energiei sexuale, valoarea subconştientului şi multe altele.

Cumpără cartea de aici:

Cartea 17 paşi spre succes pentru oamenii ocupaţi

carti bune napoleon hill

Autorul afirmă că această carte cuprinde esenţa principiilor din cartea „Gândeşte şi vei fi bogat”, într-o formă restructurată şi mai uşor de înţeles.

Lucrarea aceasta cuprinde sfaturi actualizate la vremurile de astăzi şi poveşti de succes care pun în evidenţă principiile descrise în fiecare capitol al cărţii.

Ce mi-a plăcut foarte mult în această carte este că autorul oferă numeroase aplicaţii practice ale învăţăturilor transmise, astfel încât să te ajute la dobândirea lor.

Napoleon Hill a descris în această carte cei 17 paşi către succes, care reprezintă în realitate chiar Formula Succesului. Iată care sunt aceştia:

 1. Valorifică puterea gândului;
 2. Cunoaşte-te pe tine însuţi şi evoluează;
 3. Fii mai isteţ decât cele şase spectre ale fricii;
 4. Elimină gândirea negativă: al şaptelea rău fundamental;
 5. Manifestă o dorinţă arzătoare;
 6. Imprimă idei pozitive în mintea ta subconştientă;
 7. Controlează-ţi gândurile cu ajutorul sugestiei;
 8. Ai încredere;
 9. Pune-ţi la treabă imaginaţia;
 10. Dezvoltă-ţi cel de-al şaselea simţ;
 11. Desluşeşte misterul transmutării sexuale;
 12. Un creier cu puter noi: telepatia şi clarviziunea;
 13. Valorifică puterea Minţii Supreme;
 14. Elaborează un plan;
 15. Foloseşte-te de cunoştinţele specializate;
 16. Fii hotărât;
 17. Fii perseverent;

Deşi cuprinde un număr de 328 de pagini, cartea „17 paşi spre succes” este un bun început pentru orice debutant în aria dezvoltării personale.

Cumpără cartea de aici:

Cartea Gândeşte şi vei fi bogat

cartea gândeşte şi vei fi bogat

Încă de la primele pagini, autorul ne spune că această ediţie a fost actualizată pentru secolul XXI şi cuprinde esenţa cărţii „Think and grow rich”.

În fiecare capitol al cărţii este menţionat secretul îmbogăţirii pe care l-au aplicat toţi oamenii înstăriţi pe care i-a studiat Napoleon Hill.

Apoi, acest secret a fost analizat în amănunt timp de 20 de ani şi testat de peste o sută de mii de oameni care l-au folosit şi au obţinut reuşite remarcabile.

Indiferent că îţi doreşti o familie reuşită, un loc de muncă mai bun, împlinire personală sau mai mulţi bani, această carte îţi oferă răspunsurile practice pe care le cauţi.

În principal, vei învăţa să foloseşti puterea gândului pentru transformarea vieţii tale.

Ţin să precizez că am citit această carte pe nerăsuflate. În 5 zile am dat-o gata 🙂

Dar reţine că este important să îţi iei notiţe. Numai aşa vei reuşi să implementezi în practică ceea ce vei învăţa.

Cumpără cartea de aici:

Carti Napoleon Hill: secretul bogăţiilor

cărţi scrise de Napoleon Hill

Această carte este bazată chiar pe formula personală de succes a lui Andrew Carnegie, afaceristul american cel mai bogat din lume la acea vreme.

Plecând de la felul în care omul gândeşte, face, spune şi simte se poate determina dacă va avea o viaţă frumoasă sau va trăi în lipsuri.

Contează cum te prezinţi, ce spui şi cum o spui. Dar totul pleacă de la felul în care gândeşti.

În această carte esenţială pentru dezvoltarea personală, Napoleon Hill ne descrie şi mai pe larg secretul succesului.

Cartea a apărut în anul 2019 şi este un reper pentru cei interesaţi de educaţia financiară.

Cumpără cartea de aici:

Concluzii despre cărţile scrise de Napoleon Hill

Trebuie să nu uităm că Hill a fost o personalitate remarcabilă. El este considerat părintele literaturii motivaţionale, şi pe bună dreptate.

În plus, a fost consilier al celor mai importanţi afacerişti şi lideri din lume, precum: Mahatma Gandhi, Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Thomas Edison şi Henry Ford.

Ideile sale au inspirat milioane de oameni să îşi schimbe viaţa într-o direcţie constructivă.

Fii convins că te va ajuta şi pe tine, prin cărţile sale, să afli care este mersul lucrurilor în viaţă.

În final, vreau să te întreb ce carte ai citit dintre operele lui Napoleon Hill şi ce idee centrală ţi-a rămas în minte despre secretul bogăţiei?

Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre carti celebre scrise de Napoleon Hill.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai. Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.

Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi impresiile tale.

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’6′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”masonry” columns-d=”2″ columns-t=”3″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”15″ horizontal-space-d=”15″ ct=”post_list-43431″ ct-name=”Image & Text 05″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ css=”tve-u-17854cefcc0″ horizontal-space-t=”15″ vertical-space-m=”10″ horizontal-space-m=”0″ article-tcb_hover_state_parent=”” element-name=”Post List” no_posts_text=”” total_post_count=”86″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”6″ featured-content=”0″ disabled-links=”0″ masonry='{„itemSelector”:”.post-wrapper”,”columnWidth”:”.post-wrapper”,”gutter”:15}’ class=” article-tcb_hover_state_parent=” article-permalink=’|{|tcb-article-permalink|}|’ ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: url(„[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 143, 255, 0.1) 0%, rgba(255, 255, 255, 0) 78%), url(„[tcb_featured_image_url size=medium]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]

[tcb_post_published_date date-format=’F j, Y’ date-format-select=’F j, Y’ show-time=’0′ time-format=” time-format-select=’g:i a’ type=’published’ inline=’1′]

 

[tcb_post_title link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ css=” static-link='{„className”:”tve-froala”,”href”:”https://psihologiagandului.ro/dezvoltare-personala”,”title”:”Ce înseamnă dezvoltare personala de fapt?”,”class”:”tve-froala”}’]

[/tcb_post_list]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top