secretele bogăţiei financiare

Secretele Bogăţiei Financiare – Învaţă cum să devii bogat începând cu puţin…

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Orice om are posibilitatea să se îmbogăţească din punct de vedere material şi să acceadă la secretele bogăţiei financiare. Chiar şi tu!

Se poate întâmpla asta dacă înveţi legile educaţiei financiare, care nu sunt deloc grele. Ţine mult de strategia corectă a gândirii.

Ştii de ce îndrăznesc să spun asta? Pentru că fiecare om are de-a face cu banii în viaţa asta, mai mult sau mai puţin, într-o măsură sau alta.

Dacă stai să te gândeşti bine şi ţie ţi-au intrat bani pe mână în diferite ocazii, nu-i aşa?

Însă ce-ai făcut cu ei în afară de faptul că ţi-ai plătit facturile şi ţi-ai luat de mâncare? Ţi-ai asigurat poate familia şi ţi-ai făcut câteva mofturi de moment.

O plimbare într-o vacanţă costisitoare sau nişte lucruri destul de scumpe… hmm, ia gândeşte-te bine!

Deciziile financiare pe care le-ai luat te-au adus în situaţia de faţă, în care ai ceva pus de-o parte sau poate că nu.

Iar odată cu ascensiunea preţurilor din aceste vremuri şi cu încăpăţânarea veniturilor de a sta pe loc este şi mai greu să îţi gestionezi banii astfel încât să-ţi rămână ceva pentru economisit.

Te înţeleg foarte bine.

Îndrăznesc să-ţi pun o întrebare, totuşi: acum ai o rezervă de bani pusă deoparte?

Mai mult, AI UN PLAN? Ştii ce vei face cu acei bani odată ce i-ai strâns?

Ştii cât îţi trebuie pentru a fii liber financiar?

Dacă nu, atunci ai nevoie să citeşti acest articol până la capăt şi să înţelegi unele lucruri.

Hai să intrăm mai adânc în acest subiect al banilor şi să vedem ce ai putea schimba în obiceiurile tale pentru a începe să prosperi financiar chiar de astăzi.

Te-ar putea interesa şi articolul Ce facem greşit când vine vorba de BANII NOŞTRI

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„f8a6d”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„f8a6d”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„f8a6d”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„75ee7”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„75ee7”:{„val”:”hsla(210, 96%, 59%, 1) „}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„75ee7”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ DESCARCĂ ACUM

Secretele bogăţiei financiare din cele mai vechi timpuri şi până astăzi

Te invit să urmăreşti clipul de mai jos în care îţi vorbesc pe larg despre unul dintre trucurile pe care le poţi folosi ca să te fereşti de cheltuiala haotică a banilor tăi.

Fie că este vorba despre salariul tău lunar, pensia ori o sumă de bani pe care ai primit-o de undeva, obiceiul pe care îl ai guvernează fiecare asemenea ocazie şi este valabil oricât de mică sau mare ar fi cantitatea.

Cred că una dintre cele mai simple lecturi financiare care dezvoltă ideea asta este cartea „Cel mai bogat om din Babilon” scrisă de George Samuel Clason. Acolo învăţăm că aceste „secrete” al îmbogăţirii erau cunoscute de mai bine de 2000 de ani, încă din perioada Babilonului, unul dintre cele mai vechi oraşe ale lumii Antice, capitala Imperiului Babilonian.

Astăzi Babilonul este o adunătură de ruine şi se află în Bagdad, capitala Irak-ului, pentru că oamenii au avut grijă de asta. Ştiu, sunt ironic acum!

secretele bogăţiei financiare

Cel mai bogat om din Babilon

Citeşte şi articolul Cartea „Putere Nemarginita” de Anthony Robbins – recenzie completă

În epoca sa de glorie, oraşul Babilon era cel mai cunoscut pentru bogăţiile sale dar şi pentru ingeniozitatea locuitorilor, dintre care s-au născut unii dintre cei mai abili comercianţi ai lumii.

De acolo am rămas cu tăbliţe de argilă ce conţineau înscrieri cu legi care trebuie respectate de către cel care vrea să atingă prosperitatea financiară.

Iată că banii mereu au fost un subiect de discuţie între oameni şi de-a lungul timpurilor unii au fost mai abili decât alţii în activitatea de a-i strânge şi multiplica.

În această direcţie îţi recomand să citeşti şi articolul Cum să faci bani începând de la 0 IDEI şi BUGET – Lecţii din Babilon

Sigur că alături de această carte sunt şi alte scrieri importante din care poţi învăţa secretele banilor, despre care îţi voi relata pe parcursul articolului de faţă.

__CONFIG_group_edit__{„kn9z9yp9”:{„name”:”All Text(s)”,”singular”:”– Text %s”},”kna1d7jo”:{„name”:”All Text(s)”,”singular”:”– Text %s”}}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„7901d”:”Dark Ebony”,”25f1a”:”Alabaster”,”a7958″:”Fantasy”,”dcb69″:”Torch Red”,”a11c0″:”Carnation”,”38724″:”White”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descoperă Masterclass-urile Online de Dezvoltare Personală

Fie că te pasionează Nutriţia, Numerologia, Masajul sau Dezvoltarea personală acum ai posibilitatea să înveţi din Cursurile Video Online în limba română cu Experţi de Top români sau străini.

Maia Morgenstern, Dragoş Petrescu, John Gray sau Cristian Andrei sunt numai câteva dintre zecile de nume prezente în platforma de cursuri online.

În plus, pe toate le găseşti acum la reduceri de până la -75%.

BONUS: Multe module GRATUITE pe care le poţi vedea chiar acum, fără nicio obligaţie.

 

Curs Online Coaching (Marius Dumitrenco)

 

Curs Online Relaţii de Cuplu (Dr. Cristian Andrei)

 

Curs Online Despre Relaţii (John Gray)

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„004fc”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„004fc”:{„val”:”var(a11c0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„004fc”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Toate Cursurile Online

Prosperitatea financiară începe cu o regulă fundamentală

Secretele bogăţiei financiare nu sunt dificil de înţeles. Mai greu este să le accepte unii oameni şi să treacă la acţiune, pentru că tentaţiile de a-şi cheltui economiile sunt astăzi mai mari decât în alte vremuri.

Telefoane care apar din an în an şi costă mii de euro, maşini care ne iau ochii pe stradă, social media care abundă în afişarea stilului de viaţă luxuriant al unora, reclamele agasante din toate mediile, care ne fac să vrem şi ceea ce nu gândeam, etc.

DESCOPERĂ cele mai noi cărţi de educaţie financiară

Ceea ce o să-ţi spun în rândurile care urmează o să-ţi schimbe perspectiva despre bani şi este posibil să determine o cotitură importantă în viaţa ta şi în alegerile pe care o să le faci de acum înainte.

Te-ar putea interesa şi articolul Jim Rohn: câteva lectii de viata preţioase în 2020 şi în orice timpuri

Sigur că nu aş fi avut de unde să ştiu lucrurile pe care ţi le spun, dacă n-aş fi urmat cursuri de educaţie financiară şi, mai ales, dacă n-aş fi învăţat din cele patru cărţi celebre scrise de Anthony Robbins despre bani şi investiţii pe care ţi le recomand şi ţie spre învăţare.

Secretele bogăţiei financiare

Top 4 cărţi de Anthony Robbins

Anthony Robbins este cel mai bun exemplu în această materie întrucât a fost un băiat foarte sărac şi a reuşit să se ridice strict prin puterea minţii, prin voinţă şi decizii financiare înţelepte. Astăzi este psiholog, speaker motivaţional, investitor şi unul dintre milionarii de aur ai lumii.

El povesteşte despre experienţele sale dar şi despre lecţiile de viaţă pe care le-a învăţat din eşecuri, în cărţile pe care le-a scris, pe care le poţi citi şi tu.

Am citit cele patru cărţi principale de educaţie financiară ale sale, respectiv:

 1. Trezește uriașul din tine. Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoțional, fizic și financiar!
 2. De neclintit. Manualul de strategii pentru libertatea ta financiară
 3. Putere nemărginită. Noua știință a împlinirii personale
 4. Banii – Stăpânește jocul 7 pași simpli spre libertate financiară

Dă-ne un LIKE şi urmăreşte-ne pe pagina oficială de FACEBOOK

Pe pagina oficială de Facebook postez zilnic citate motivaţionale, îndemnuri şi sugestii care te vor ajuta în călătoria ta către dezvoltarea personală.

În plus, ai ocazia să vezi săptămânal Live-uri în care îţi prezint diferite subiecte interesante despre succes şi gândire pozitivă.

10.000+

Aprecieri şi Urmăritori

500+

Postări până în prezent

100+

Live-uri şi Webinarii

Cărţile lui Robbins demonstrează prin experienţa proprie că omul nu este condamnat să trăiască în sărăcie şi limite pentru că aşa a fost să fie. Pentru că aşa vrea soarta, ori X sau Y.

Nu! Omul are puterea să-şi schimbe viaţa schimbându-şi înainte de toate gândirea şi alegerile de zi cu zi.

Te-ar putea interesa şi articolul Cum să-ţi clădeşti mentalitatea constructiva

Aceasta este regula fundamentală pentru a obţine prosperitatea financiară:

Înţelege că bogăţia financiară este un proces lung (poate pentru toată viaţa) care începe cu schimbarea mentalităţii pe care o ai şi a alegerilor zilnice pe care le faci.

Nu este uşor, nu spun asta. Dar cu siguranţă că nu este imposibil să înveţi secretele bogăţiei financiare.

Marile goluri care se fac în buzunarele românilor provin din tentaţia de a cădea uşor pradă impulsurilor de moment. Disciplinându-ţi aceste impulsuri emoţionale şi învăţând să amâni gratificarea, vei obţine rezultate uluitoare şi vei pune banii acolo unde ştiu să se multiplice.

Fii la curent cu noutăţile şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

DESCARCĂ

Este uşor să pici pradă marketing-ului şi reclamelor de tot genul

Carte De la idee la bani

Înainte să învăţ legile educaţiei financiare, făceam şi eu greşeala pe care o fac mulţi şi poate că o faci şi tu.

Când intram în posesia unei sume de bani care depăşea cheltuielile mele lunare cu întreţinerea, o aruncam pe mofturi cum ar fi telefoane mobile, haine, ieşiri în oraş, vacanţe, etc.

Sau căutam o maşină mai scumpă şi mai luxoasă, cu toate că aveam deja una care era destul de bună.

Îţi recomand să citeşti şi articolul Ce n-ai ştiut niciodată despre BANI

La final, când mă uitam în portofel era gol şi începeam să mă plâng că venitul meu este prea mic ori să aştept cu nerăbdare următorii bani. Începea disperarea şi goana după mai mult pentru a-mi satisface „dorinţele” meschine.

Asta fac mulţi oameni. Indiferent cât de mult câştigă în fiecare lună şi chiar dacă veniturile lor ar creşte considerabil, cheltuielile cu luxul şi plăcerea vor creşte şi ele şi banii tot nu le vor ajunge.

Dar stai… nu eşti vinovat numai tu 100%.

Nu mai trebuie să petreci Săptămâni Întregi ca să citeşti o carte! Ia rezumatul.

Tot ce trebuie să faci este să identifici 20 minute în care ai putea să citești sau să asculți un rezumat al cărţii % aplicabil, pentru că îți valorizez timpul și vreau să fii productiv și proactiv.

Nu te mai fustrezi că durează prea mult până implementezi informațiile din carte.

Nu mai ești dezamagit/ă că ai lăsat cartea neterminată.

Nu mai îţi pierzi vremea citind fără să faci schimbările necesare.

Ai la un clic distanță peste 100 de cărți sintetizate în materiale ușor de parcurs (rezumate audio şi text). Accesează-le ACUM!

În cartea „Think and grow rich” (de la Idee la Bani) Napoleon Hill ne învaţă că toate alegerile pe care le facem sunt consecinţa autosugestiei şi sugestiei din partea altora, implantate cu perseverenţă în subconştient. Lucrând acolo şi schimbând tiparele mentale, vom schimba deciziile noastre de cumpărare şi vom înţelege că nu tot ceea ce străluceşte merită achiziţionat.

Din păcate, este în ADN-ul nostru să „ne facem plăcerile” şi să cumpărăm lucruri pentru a ne simţi împliniţi şi importanţi. Secretele bogăţiei financiare sunt accesibile oricui cu condiţia să îşi deschidă mintea pentru a le înţelege.

Citeşte şi articolul Tată bogat, tată sărac – recenzie carte

Ce cumperi de fapt… obiectul sau starea emoţională?

secretele bogăţiei financiare

Poate că în spatele acestor decizii de cumpărare se află şi nevoia omului de a se lăuda în faţa semenilor că are şi că îşi permite un stil de viaţă mai bun.

De ce vecinul să aibă geacă de piele şi eu să nu-mi iau?

De ce colegul de bancă să aibă un telefon performant şi eu să umblu cu un ştift?

De ce Ionel să aibă ultimul model de BMW şi eu să merg cu bicicleta?

Aceste întrebări fără sens rulează în mintea multora. Şi determină alegeri greşite.

Categoric că un astfel de comportament este distructiv pe termen lung şi duce, în cele din urmă, la falimentul personal.

DESCOPERĂ cele mai noi cărţi de DEZVOLTARE PERSONALĂ

Mai mult decât atât, obiceiul de a cumpăra tot timpul câte ceva se transformă într-o manie din ce în ce mai greu de stăpânit. Pe de altă parte, atunci când îţi cauţi satisfacţia în emoţiile care apar când achiziţionezi ceva, vei fi condamnat la dependenţe emoţionale.

Te-ar putea ajuta şi articolul Despre Robert Kiyosaki şi top 5 carti despre BANI

Cu excepţia situaţiilor în care ai câştigat la Loto ori ai primit o moştenire colosală, banii pe care îi cheltui nu se mai întorc la loc în buzunar. Şi am dubii că s-ar întoarce chiar şi în primele două exemple, cu excepţia cazului în care înveţi să investeşti în active care produc alţi bani.

Carti Robert Kiyosaki

pachet complet cărţi Robert Kiyosaki

Despre active şi pasive scrie cel mai bine, după părerea mea, Robert Kiyosaki în cartea „Tată bogat, tată sărac”, şi dezvoltă subiectul în celelalte cărţi ale sale, respectiv:

 1. Un IQ financiar mai bun
 2. Cadranul Banilor
 3. Tânăr şi bogat
 4. Profeţiile tatălui bogat
 5. Şcoala de Afaceri
 6. Ce este educatia financiară… de fapt?
 7. Avantajul inechitabil: Puterea educatiei financiare

secretele bogăţiei financiare rezumate cărţi financiare

Platformă de rezumate Audio şi Text la cărţi de business şi self-help

Cu toate că mi-am schimbat un pic părerea în rău despre Robert Kiyosaki după ce am văzut interviul pe care i l-a luat Buhnici în România, totuşi asta nu mă face să mă îndoiesc că multe dintre lecţiile sale financiare sunt valoroase astăzi.

Citeşte şi articolul Vreau sa fac bani urgent: cele mai bune cărţi de educaţie financiară

Gândeşte-te foarte bine înainte să cumperi ceva. Ai nevoie cu adevărat de lucrul acela? Şi care este satisfacţia pe care ţi-o produce? Te ajută în viitor?

Mergi şi mai departe:

ce cumperi de fapt, lucrul sau emoţia? Şi de ce o faci?

Sunt întrebări foarte importante care s-ar putea să îţi schimbe fundamental tendinţele şi să te înveţe secretele bogăţiei financiare.

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

Situaţia ta financiară prezentă reflectă obiceiurile tale consecvente din trecut

Având obiceiuri care îţi duc banii în vânt vei sabota o lege de aur a prosperităţii financiare, care se numeşte LEGEA ZECIUELII.

Înseamnă să pui un procent de 10-20% deoparte din veniturile tale lunare.

De ce este important să faci asta?

Aşa cum spune şi în cartea „Sfarsitul banilor si viitorul civilizatiei”, de Thomas H. Greco Jr. dar şi în celelalte cărţi de educaţie financiară la care am făcut referire până acum, numai economisind şi adunând un capital de care nu te-ai atins poţi să pui în aplicare idei inovatoare care să te ajute să faci mai mulţi bani pe viitor.

Secretele bogăţiei financiare

Ţi-ar putea plăcea să citeşti şi articolul Cum să devii bogat? Legea universală a zeciuelii

Având nişte capital disponibil, ai posibilitatea să investeşti în tine prin cursuri, cărţi, studii personale. Acestea îţi oferă o calificare nouă, o abilitate nouă care pot fi puse în valoare pentru nevoile oamenilor.

Iar când tu înveţi să satisfaci nevoile oamenilor ghici ce? Ei te vor plăti cu vârf şi îndesat pentru serviciile tale iar veniturile tale vor creşte.

Deci, vei produce mai mulţi bani din surse diferite.

Numai după aceea, când ai pus banii să muncească pentru tine ai voie să îţi satisfaci plăcerile din când în când.

[tcb-script async=”” src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1064329876681520″ crossorigin=”anonymous”][/tcb-script][tcb-script] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});[/tcb-script]

Să renunţ definitiv la plăcerile mele nevinovate? Când pot să cumpăr PASIVE, totuşi?

secretele bogăţiei financiare

Atunci când ai mai multe surse de venit nu mai există riscul că îţi cheltui banii strânşi cu sudoare, pe un pasiv care se depreciază în timp şi nu produce valoare acumulată pentru tine.

Un telefon scump, o maşină de fiţe, o haină scumpă… toate acestea sunt mofturi care nu te avantajează pe termen lung.

Dar hai să nu mergem până acolo că s-ar putea să nu fie cazul pentru unii dintre cititori.

Ce zici de cumpărăturile de la mall sau din supermarket?

Ia gândeşte-te la coşul acela cu mâncare care costă vreo 5 milioane şi care zici că o să-ţi ajungă toată luna. Sau de alimentele pe care le selectezi şi costă dublu sau triplu faţă de concurenţă.

De ce cumperi lucruri scumpe? Poţi economisi alegând variante mai ieftine şi tot la fel de bune.

Iată încă unul dintre mult neglijatele părţi din secretele bogăţiei financiare, despre care vei învăţa pe larg în cartea „Dragă, unde-s banii”, scrisă de Adrian Asoltanie.

secretele bogăţiei financiare cărţi

Citeşte şi articolul 10 sfaturi de viata preţioase de la Earl Shoaff

Ţine minte că plăcerile şi pasivele îţi scot banii din buzunar şi te lasă sărac la bătrâneţe.

Nu ai nevoie acum de asemenea „luxuri”. Acum ai nevoie să construieşti un mic imperiu financiar pentru tine şi posteritate.

Abonament Mesaj Motivaţional Zilnic pe telefonul tău mobil (prin WhatsApp)

Beneficiază acum de perioada GRATUITĂ de 5 zile şi vei primi în fiecare zi un mesaj pe telefon, prin WhatsApp, care să te ajute în dezvoltarea ta personală şi să te motiveze.

PROFITĂ ACUM!

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„c4728”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ VREAU PERIOADA GRATUITĂ __CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Tot ceea ce ai nevoie este să devii o persoană capabilă să facă bani din mai multe părţi.

Cum faci asta?

O metodă ar fi să investeşti în tine, înainte de toate. Cursuri de dezvoltare personală, cursuri de calificare pentru o nouă meserie, cărţi care te ajută să îţi setezi mintea de învingător şi, mai ales, cultivarea obiceiului de a economisi lunar o parte din banii tăi.

Învaţă o carte în 20 de minute. Descoperă rezumatele audio şi text ale cărţilor financiare celebre!

O altă cale ar fi să cauţi idei de afaceri despre care studiezi şi decizi să rişti pentru a face ceva pentru tine.

Dacă faci asta, garantat vei prospera financiar. Însă dacă nu faci asta, eşti condamnat la sărăcie.

Alegerea stă în mâinile tale.

Însă despre această parte din secretele bogăţiei financiare, voi scrie un nou articol mai pe larg, aşa că fii prezent aici pe Blog pentru a-l vedea.

Ce decizi să faci de acum înainte?

Lasă-mi un răspuns în comentarii.

Dacă ţi-a plăcut şi te-a ajutat acest articol despre secretele bogăţiei financiare nu ţine doar pentru tine informaţia. Apasă unul dintre butoanele de mai jos şi împărtăşeşte-l cunoscuţilor tăi.

M-ar ajuta foarte mult să-mi spui într-un comentariu opinia ta.

Nu uita să te abonezi şi să fii la curent cu email-urile mele săptămânale.

Fii la curent cu noutăţile şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

DESCARCĂ

Atenţie

În final, vreau să iei informaţiile prezentate în acest articol cu un gram de rezervă şi să le treci prin judecata ta proprie.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach, nu psiholog sau psihoterapeut.

Deci reţine că articolul de faţă conţine ideile mele, bazate pe experienţa mea şi pe ceea ce am învăţat şi perceput citind cărţi de dezvoltare personală şi având diferite trăiri.

Cu toate că s-ar putea să fie valabile pentru oricine şi să producă rezultate foarte bune, informaţiile cuprinse în acest articol ar putea fi nepotrivite pentru unele persoane ori este posibil ca pe alocuri să fie inexacte sau incomplete.

De aceea, utilizează aceste îndemnuri pe propria ta răspundere şi completându-le cu recomandările de cărţi şi resurse externe/interne incluse în cuprinsul acestuia. 

Nu lua informaţia fragmentat şi ruptă din context. Este necesar să citeşti cât mai multe articole de pe Blog, pentru a înţelege cât mai bine ideile pe care le expun.

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Articole Recente

Author Image

Andrei

ianuarie 20, 2023

Secretele Bogăţiei Financiare – Învaţă cum să devii bogat începând cu puţin…

Author Image

Andrei

ianuarie 12, 2023

De ce îmi place lectura cartii de dezvoltare personala şi la ce concluzii am ajuns după 150 de cărţi citite?

Author Image

Andrei

decembrie 31, 2022

Subconştientul şi Relaţiile Umane Armonioase

Author Image

Andrei

decembrie 13, 2022

Top Vorbe de Duh care-ţi oferă Motivaţie Maximă Oricând!

(Sursă poze: Pixabay)

(Informare: prezentul articol conţine link-uri de afiliat. În situaţia în care dai clic pe ele şi cumperi, eu voi încasa un comision, fără ca preţul tău să fie afectat. Îţi mulţumesc!)

Atenţionare: Acest articol este protejat de drepturi de autor, conform Legii nr. 8/1996 şi este proprietatea Psihologia Gândului, fiind creat de Adi Andrei.

Este interzisă copierea sau distribuirea oricărei părţi din acest articol (cu excepţia citatelor) pe alte canale, fără consimţământul autorului şi o solicitare prealabilă.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top