Top 3 cele mai captivante cărți pentru succesul oricui

carti de dezvoltare personala online top 3

Când vine vorba despre schimbări pentru atingerea potenţialului nostru maxim, este clar că avem nevoie de îndrumare iar aceste carti de dezvoltare personala pe care le găseşti acum în librăriile online sunt câteva dintre cele mai captivante lecturi motivaţionale pe care le-am parcurs până acum şi ţi le recomand.

De aceea, pentru că pe mine m-au ajutat foarte mult să înţeleg cum funcţionează lumea şi gândirea noastră, am hotărât să le împărtăşesc şi cu tine.

În dreptul fiecăreia vei găsi două librării online de unde le poţi cumpăra chiar acum, posibil la preţuri reduse dacă ai puţin noroc în momentul în care citeşti acest articol.

La fiecare dintre aceste cărţi îţi voi lăsa câteva pasaje din conţinutul lor, cu sugestii pentru dezvoltare personală.

Citeşte şi articolulCartea Atomic Habits (de James Clear) – review în limba română

Îţi recomand să răsfoieşti şi .

Înainte de a merge mai departe vreau să-ţi ofer un cadou: descarcă gratuit Ebook-ul meu şi abonează-te la newsletter-ul săptămânal de motivaţie, completând formularul de mai jos:

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

Iar dacă simţi că ai nevoie de motivaţie zilnică pentru a-ţi îndeplini obiectivele te invit să descoperi Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil (prin WhatsApp).

Top 3 cărţi interesante de dezvoltare personală disponibile în librăriile online

Descoperă cea mai nouă carte scrisă de profesorul dr. Constantin Dulcan, despre 

Cartea Calea Vindecării (de Constantin Dulcan)

Sunt mult mai multe asemenea lecturi motivaţionale, însă aici îţi voi prezenta o selecţie de cinci lecturi motivaţionale pe care le consider potrivite pentru orice vârstă şi poziţie socială. Te invit să citeşti şi restul articolele mele de pe Blog, din secţiunea cărţi motivaţionale.

De asemenea, cred că oricare ar fi preocupările tale, cel puţin una dintre aceste scrieri îţi va oferi răspunsurile la întrebările pe care le ai despre viaţă. Şi te vor îndruma pe o cale mai bună.

Să începem.

Îţi recomand să citeşti şi  Carte „Creierul fericit. Obiceiuri pentru a creste nivelul de serotonină, dopamină, oxitocină si endorfină” (de Loretta Graziano Breuning)

Cartea 10 paşi pentru o viaţă împlinită – Dale Carnegie

carti de dezvoltare personala: 10 paşi pentru o viaţă împlinită

Scrisă de autorul bestseller-ului această lectură te învaţă cum să fii cu adevărat interesat de ceilalţi oameni pentru a obţine succesul pe care îl cauţi.

Consolidarea stimei de sine

„Stima de sine poate fi definită ca felul în care ne apreciem pe noi înşine. Persoanele cu o stimă de sine ridicată cred că au şanse mai mari de a avea succes şi nu vor da greş în majoritatea acţiunilor întreprinse. Sunt conştiente că alţi oameni le respectă.

Asta nu înseamnă că cineva este peste măsură de optimist în privinţa tuturor acţiunilor sale.

Cu toţii avem zile proaste şi trecem prin momente când nimic nu ne iese bine.

Persoanele cu stimă de sine ridicată pot accepta evenimentele dificile şi nu le vor permite să-i copleşească sau să-i descurajeze.”

Îţi recomand să citeşti şi Pachet 5 cărţi „Cine sunt? Ce vreau? Ce simt?”

Descoperă Ebook-ul 30 de cărţi bestseller în format infografic – sinteze şi idei scurte pentru memorarea facilă!

Ebook 30 de cărţi în format infografice

Ebook 30 de cărţi în format infografic

Fii diplomat

„Maeştrii în conversaţii au dat întotdeauna dovadă de tact.

Sunt interesanţi fără a ofensa. Unii oameni au o abilitate deosebită de a ajunge la partea cea mai bună din noi, sunt veseli şi plăcuţi.

Nu ne irită niciodată. Radiază tot ce este spontan, dulce şi frumos.

Alţii stârnesc trăsăturile noastre mai puţin dezirabile. De fiecare dată când sunt în prezenţa noastră, ne scot din sărite.

Fii deschis şi tolerant. Oamenii care încalcă bunul-simţ, sentimentele de justiţie şi de dreptate nu interesează şi nu atrag pe nimeni.

Ei blochează orice încercare de a ajunge la sinele lor interior, iar conversaţia le este superficială, mecanică şi lipsită de viaţă sau emoţie.”

Te-ar putea interesa şi articolul 7 cărţi recente despre Anxietate şi Fobii

Fii la curent cu noutăţile şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

DESCARCĂ

Propune-ţi să învingi teama

„Teama este un obicei al minţii pe care ai capacitatea să-l distrugi cu uşurinţă schimbându-ţi pur şi simplu modul de a gândi.

Încrederea este antidotul perfect.

Pe când teama vede doar întuneric şi umbre, încrederea vede partea bună a lucrurilor, soarele de dincolo de nori.

Teama priveşte în pământ şi se aşteaptă la ce este mai rău; încrederea priveşte în sus şi anticipează tot ce este mai bun.

Teama este pesimistă; încrederea este optimistă; Teama prevesteşte întotdeauna eşecul; încrederea prevede succesul;

Teama de sărăcie sau de eşec nu va exista dacă mintea este dominată de încredere.

Îndoiala nu va exista în prezenţa ei, căci încrederea este mai presus de toate dificultăţile.”

carti de dezvoltare personala online: Irina Binder

Dacă îţi doreşti să înveţi cum să dobândeşti o personalitate cuceritoare, cartea 10 paşi pentru o viaţă împlinită este, cu siguranţă, cea mai bună alegere.

Îţi recomand să citeşti şi cartea .

[tcb-script async=”” src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1064329876681520″ crossorigin=”anonymous”][/tcb-script][tcb-script] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});[/tcb-script]

Cartea Sistemul maestrului – Charles F. Haanel

carti de dezvoltare personala: Sistemul Maestrului

Această carte a stat la baza faimosului film „The Secret”, produs de Rhonda Byrne şi este una dintre cele mai complexe carti de dezvoltare personala pe care o poţi găsi în librăriile online.

Este singura prezentare clară, concisă, comprehensivă, definitivă, distinctă şi ştiinţifică a puterii creatoare a gândului.

„Adevăratul tău „eu” nu este corpul fizic. Acesta nu este decât un instrument de care „eu-ul” tău se foloseşte pentru a-şi îndeplini scopurile.

Eu-ul tău nu poate fi nici mintea, întrucât aceasta este doar un instrument de care el se foloseşte pentru a gândi, pentru a raţiona şi pentru a face planuri.

Eu-ul trebuie să fie un principiu care controlează şi care guvernează deopotrivă corpul şi mintea. El este cel care stabileşte ce vor face şi cum vor acţiona acestea.

Dacă vei ajunge să realizezi adevărata natură a „eu-ului” tău, tu te vei bucura de un simţ al puterii pe care nu l-ai cunoscut până în prezent.”

Citeşte şi articolul Copilul invizibil (Gaspar Gyorgy) – recenzie carte

„Puterea gândirii poate fi înlocuită cu multe contrafaceri, dar rezultatele obţinute în acest fel vor fi dăunătoare, nu folositoare.

De bună seamă, gândurile de teamă, de îngrijorare şi celelalte gânduri negative produc propriile lor roade. Cei care cultivă astfel de gânduri vor culege exact ce au semănat.

Descoperă rezumatele audio şi text la top cărţi care îţi arată calea spre cea mai bună versiune a ta:

Rezumate audio şi text la cărţi pentru cea mai bună versiune a ta

Rezumate audio şi text la cărţi pentru cea mai bună versiune a ta

Există curioşi care se desfată cu aşa-zisele dovezi şi demonstraţii făcute în cadrul şedinţelor de mediumitate. Ei îşi deschid porţile mentale şi se scufundă în cei mai otrăvitori curenţi care pot fi găsiţi în lumea psihică, fără să înţeleagă că în acest fel nu fac decât să îşi amplifice la infinit receptivitatea şi pasivitatea, golindu-se astfel de întreaga lor forţă vitală, fapt care le permite să atragă astfel de forme vibratorii ale gândurilor.”

Te-ar putea interesa şi articolul Descoperă Top 4 cărţi despre Vindecarea copilului interior şi Mindfulness

„Omul mediu nu are habar ce înseamnă gândirea profundă. El acceptă ideile celorlalţi şi le repetă la fel ca un papagal.

Acest lucru este folosit intensiv pentru formarea opiniei publice, iar această atitudine docilă a majorităţii poate fi văzută cu uşurinţă.

Mulţimea este întru totul de acord să lase o elită de mici dimensiuni să uzurpeze puterea lor şi să guverneze peste o ţară de supuşi.

Gândirea creatoare necesită atenţie.

Puterea atenţiei este numit concentrare. Ea este direcţionată de voinţă. De aceea, noi trebuie să refuzăm să ne concentrăm asupra altor lucruri decât cele pe care ni le dorim.

Foarte mulţi oameni se concentrează constant asupra durerii, pierderii şi conflictelor de toate felurile.

Dar fiind că gândirea este un proces creator, această concentrare îi conduce inevitabil către şi mai multă durere, către şi mai multe pierderi şi către şi mai multe conflicte.

Cum altfel s-ar putea petrece lucrurile?

carti de dezvoltare personala online cu transport gratuit

Pe de altă parte, atunci când dăm de succes, de câştig sau de o altă condiţie favorabilă, noi ne concentrăm în mod natural asupra ei şi astfel obţinem şi mai mult succes sau un câştig şi mai mare.

Cine are mult obţine de regulă şi mai mult.”

Ţi-ar plăcea să citeşti şi articolul Paul Kalanithi – „Cu ultima suflare” şi despre sensul vieţii

Dacă vrei un ghid minunat care te învaţă cum să obţii pas cu pas tot ce îţi doreşti de la viaţă, această carte este potrivită pentru tine.

carti de dezvoltare personala online coperta sistemul maestrului

carti de dezvoltare personala online coperta sistemul maestrului

În strânsă legătură cu Sistemul Maestrului se află şi cartea 7 strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii (de Jim Rohn)

Cartea Manuscrisul găsit la Accra – Paulo Coelho

carti de dezvoltare personala online manuscrisul găsit la Accra

carti de dezvoltare personala online manuscrisul găsit la Accra

Această carte te învaţă să trăieşti clipa pentru a-ţi păstra sufletul viu. La fel, suntem norocoşi că şi aceasta este una dintre cele mai captivante cărţi de dezvoltare personală pe care le putem găsi în librăriile online. Încă!

Promoţie Citeşte şi Înfloreşte

Promoţie Citeşte şi Înfloreşte

„Descrie-i pe cei înfrânţi, s-a rugat un negustor, când Coptul a sfârşit de vorbit.

Şi el a răspuns: înfrânţii sunt cei care nu au renunţat. Înfrângerea ne face să pierdem o bătălie sau un război.

Renunţarea nu ne mai lasă să luptăm.

Înfrângerea vine când nu reuşim ceva ce ne dorim de mult. Renunţarea nu ne lasă să visăm. Deviza sa e: „Nu dori nimic şi astfel nu vei suferi niciodată.”

Înfrângerea ia sfârşit când ne angajăm într-o luptă nouă. Renunţarea nu are un sfârşit: este o alegere în viaţă.

Înfrângerea este pentru cei care, deşi le este teamă, trăiesc în entuziasm şi credinţă.

Înfrângerea este pentru cei viteji. Doar ei pot avea onoarea de a pierde şi bucuria de a câştiga.”

Citeşte şi articolul Ce au în comun toate cărţile de dezvoltare personală?

„Şi cineva s-a rugat: când totul pare îngrozitor, trebuie să ne îmbărbătăm spiritul. Aşadar, vorbeşte-ne despre frumuseţe.

Şi el a răspuns: frumuseţea este prezentă în tot ce a fost creat. Dar primejdia constă în faptul că noi, oamenii, fiinţe adeseori foarte îndepărtate de Energia Divină, ne lăsăm înrâuriţi de judecata străină.

Tăgăduim propria frumuseţe pentru că ceilalţi nu pot sau nu vor să o recunoască. În loc să acceptăm cine suntem, căutăm să imităm ce vedem în jur.

Căutăm să fim ca aceia despre care toţi spun: „ce drăguţ!” Treptat sufletul nostru se istoveşte, voinţa ni se slăbeşte şi puterea de a împodobi lumea dispare.

Uităm că lumea este ceea ce ne închipuim că este.

Îţi propun să citeşti şi cartea Manualul razboinicului luminii (de Paulo Coelho)

carti de dezvoltare personala online Paulo Coelho

carti de dezvoltare personala online Paulo Coelho

Încetăm să mai fim strălucirea lunii şi devenim băltoaca de apă care o reflectă. A doua zi, soarele va face să se evapore apa, şi nu va rămâne nimic.

Totul pentru că într-o zi cineva a spus: „eşti urât”. Sau altul a comentat: „E frumoasă.”

Cu doar două cuvinte, au reuşit să ne răpească toată încrederea pe care o aveam în noi înşine.

Şi asta ne face urâţi. Şi ne umple de amărăciune.”

Te-ar putea interesa şi articolulTop 5 cele mai bune carti de dezvoltare personala în 2021

„Iar Almira, care încă mai credea că o armată de îngeri şi de arhangeli va coborî din ceruri ca să ocrotească oraşul sfânt, s-a rugat: „Vorbeşte-ne despre miracol”.

Şi el a răspuns: ce e un miracol?

Îl putem defini în mai multe feluri: ceva care merge împotriva legilor naturii, o intervenţie în clipele de criză profundă, vindecări şi viziuni, întâlniri imposibile, o răsturnare de situaţie când apare Nedorita de Oameni.

Toate aceste definiţii sunt adevărate. Dar miracolul este mai mult: el ne umple inimile de Iubire. Când se întâmplă asta, simţim o profundă recunoştinţă pentru harul pe care ni l-a dăruit Dumnezeu.

Chiar dacă nu suntem în stare să-l vedem, fiindcă mintea noastră pare să urmărească doar fapte şi cuceriri mari.

Când vom fi singuri şi abătuţi, să ne ţinem ochii deschişi spre viaţa care ne înconjoară: floarea care se naşte, stelele care se mişcă pe cer, cântul îndepărtat al păsării sau scâncetul copilului de lângă noi.

Să încercăm să înţelegem că există lucruri atât de importante, încât trebuie să le descoperim fără ajutorul nimănui.”

Descoperă

Categoric că şi această carte este una dintre recomandările mele în materie de cărţi fascinante de dezvoltare personală pe care o găseşti în librăriile online.

Manuscrisul găsit la Accra este o carte care se citeşte pe nerăsuflate. Trebuie păstrată mereu aproape, căci îi va dezvălui cititorului de fiecare dată când o deschide, un nou înţeles.

Care dintre aceste cărţi ţi-au plăcut?

Tu ai citit vreuna? Dacă da, lasă-mi un comentariu şi spune-mi ce ai învăţat.

Sper că ţi-a plăcut acest articol cu top 3 cele mai captivante cărţi de dezvoltare personală pe care le găseşti acum în librăriile online.

Ţi-aş fi recunoscător dacă ai da un Like şi l-ai distribui şi prietenilor tăi.

Lectură plăcută!

Fii la curent cu noutăţile şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

DESCARCĂ

“Gândeşte-te la binecuvântările de care te bucuri în momentul de faţă, căci orice om are numeroase motive să se simtă binecuvântat; nu te gândi la nenorocirile din trecut, deşi orice om a trecut prin astfel de evenimente neplăcute.”

Adi Andrei

Rhonda Byrne/ Magia

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Atenţie

În final, vreau să iei informaţiile prezentate în acest articol cu un gram de rezervă şi să le treci prin judecata ta proprie.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach, nu psiholog sau psihoterapeut.

Deci reţine că articolul de faţă conţine ideile mele, bazate pe experienţa mea şi pe ceea ce am învăţat şi perceput citind cărţi de dezvoltare personală şi având diferite trăiri.

Cu toate că s-ar putea să fie valabile pentru oricine şi să producă rezultate foarte bune, informaţiile cuprinse în acest articol ar putea fi nepotrivite pentru unele persoane ori este posibil ca pe alocuri să fie inexacte sau incomplete.

De aceea, utilizează aceste îndemnuri pe propria ta răspundere şi completându-le cu recomandările de cărţi şi resurse externe/interne incluse în cuprinsul acestuia. 

Nu lua informaţia fragmentat şi ruptă din context. Este necesar să citeşti cât mai multe articole de pe Blog, pentru a înţelege cât mai bine ideile pe care le expun.

Articole Recente

carti de dezvoltare personala online top 3

Cărţi motivaţionale

Top 3 cele mai captivante cărți pentru succesul oricui

Când vine vorba despre schimbări pentru atingerea potenţialului nostru maxim, este clar că avem nevoie de îndrumare iar aceste carti de dezvoltare personala pe care le găseşti acum în librăriile online sunt câteva dintre cele mai captivante lecturi motivaţionale pe care le-am parcurs până acum şi ţi le recomand. De aceea, pentru că pe mine

Citeşte ArticolulPuterea subconştientului tău

Dezvoltare Personală

De ce nu se îndeplinesc dorinţele tale?

Se întâmplă să citeşti o carte de dezvoltare personală care să te determine să-ţi stabileşti anumite ţeluri. Faci ceea ce ai învăţat, aştepţi şi parcă dorinţa respectivă nu se mai îndeplineşte. Te întrebi probabil ce ai făcut greşit şi dacă nu găseşti un răspuns mulţumitor este posibil să renunţi. Şi probabil că în tine se

Citeşte Articolul

Dezvoltare Personală

5 Atitudini Pozitive care te vor ajuta întotdeauna

Cred că multe dintre problemele omului provin din înţelegerea greşită a ceea ce i se întâmplă. Gândeşte-te cum ai reacţionat ultima dată când cineva ţi-a vorbit pe un ton ridicat. Sau ce părere ţi-ai făcut despre un om care s-a uitat urât la tine. Ce zici de prietenul acela care nu ţi-a mai răspuns la

Citeşte Articolulputerea extraordinara a subconstientului tau recenzie

Cărţi motivaţionale

Rezumat Cartea Puterea extraordinară a subconştientului tău (de Joseph Murphy) – Capitolul I

Una dintre cele mai frumoase cărţi de dezvoltare personală pe care am citit-o la vârsta de 14 ani (acum 20 de ani) este Puterea extraordinară subconştientului tău, de Joseph Murphy. Fără a intenţiona să divulg în totalitate conţinutul cărţii, respectând munca autorului, îţi voi împărtăşi în mai multe articole succesive pe Blog, ideile principale din

Citeşte Articolul__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Cine sunt eu?

Mă numesc Andrei, sunt consilier pentru dezvoltare personală, blogger, vlogger şi creator de conţinut motivaţional în domeniul online.

Pasiunea mea pentru psihologie şi dezvoltare personală s-a născut din copilărie, când am început să citesc primele cărţi de self-help de la acea vreme.

Am hotărât că nu vreau să ţin doar pentru mine ceea ce învăţ de-a lungul timpului, aşa că am construit comunitatea online Psihologia Gândului pentru a împărtăşi cele mai eficiente tehnici care te ajută să ai succes şi o gândire pozitivă ce produce rezultate reale.

Scopul meu este ca tu să ai o viaţă mai bună şi să îţi găseşti liniştea în tumultul evenimentelor actuale, care sunt atât de noi şi totodată vechi…

Vino alături de mine în cea mai frumoasă călătorie pe care o vei face vreodată!

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„f3080”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”f2bba”:{„name”:”Main Light 10″,”parent”:”f3080″},”trewq”:{„name”:”Main Light 30″,”parent”:”f3080″},”poiuy”:{„name”:”Main Light 80″,”parent”:”f3080″},”f83d7″:{„name”:”Main Light 80″,”parent”:”f3080″},”frty6″:{„name”:”Main Light 45″,”parent”:”f3080″},”flktr”:{„name”:”Main Light 80″,”parent”:”f3080″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„f3080”:{„val”:”var(–tcb-tpl-color-5)”},”f2bba”:{„val”:”rgba(22, 23, 22, 0.5)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:120,”l”:0.09,”s”:0.02}},”trewq”:{„val”:”rgba(22, 23, 22, 0.7)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:120,”l”:0.09,”s”:0.02}},”poiuy”:{„val”:”rgba(22, 23, 22, 0.35)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:120,”l”:0.09,”s”:0.02}},”f83d7″:{„val”:”rgba(22, 23, 22, 0.4)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:120,”l”:0.09,”s”:0.02}},”frty6″:{„val”:”rgba(22, 23, 22, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:120,”l”:0.09,”s”:0.02}},”flktr”:{„val”:”rgba(22, 23, 22, 0.8)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:120,”l”:0.09,”s”:0.02}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„f3080”:{„val”:”rgb(23, 23, 22)”,”hsl”:{„h”:60,”s”:0.02,”l”:0.09}},”f2bba”:{„val”:”rgba(23, 23, 22, 0.5)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:60,”s”:0.02,”l”:0.09,”a”:0.5}},”trewq”:{„val”:”rgba(23, 23, 22, 0.7)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:60,”s”:0.02,”l”:0.09,”a”:0.7}},”poiuy”:{„val”:”rgba(23, 23, 22, 0.35)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:60,”s”:0.02,”l”:0.09,”a”:0.35}},”f83d7″:{„val”:”rgba(23, 23, 22, 0.4)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:60,”s”:0.02,”l”:0.09,”a”:0.4}},”frty6″:{„val”:”rgba(23, 23, 22, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:60,”s”:0.02,”l”:0.09,”a”:0.2}},”flktr”:{„val”:”rgba(23, 23, 22, 0.8)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:60,”s”:0.02,”l”:0.09,”a”:0.8}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Enter your text here…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top