Știai tu că deții chiar acum un instrument extraordinar cu ajutorul căruia îți poți transforma dorințele în realitate?

Acesta se numește Credința Subiectivă și este unul dintre atu-urile folosite de Subconștient pentru a transpune gândurile tale în realitatea subiectivă.

Hai să vedem cum poți folosi credința subiectivă pentru a-ți transforma viața în direcția dorită de tine.

Citește și articolul M-am reîntors unde am crescut , după 21 de ani. Cum văd copilăria mea?

Una dintre cele mai bune lecturi motivaţionale despre subconştient şi credinţa subiectivă, pe care am citit-o şi ţi-o recomand, este cartea de mai jos:


credinta subiectiva

îmbogăţeşte-te prin puterea subconştientului

Ce este credința subiectivă în manifestarea subconștientului?

Pe scurt, credința subiectivă înseamnă să ai convingerea certă că gândul tău a devenit realitate, înainte de a-l vedea materializat în realitatea obiectivă.

Pentru asta ai nevoie să lucrezi cu imaginația ta și să construiești mental împrejurările favorabile îndeplinirii gândului tău.

Fără să te îndoiești nicio clipă de rezultat.

Tot ceea ce mintea umană poate concepe și poate crede se poate transforma în realitate.

Însă pentru asta este nevoie să crezi, așa cum Biblia spune: „De poți crede, toate sunt cu putință celui care crede.”

Ai nevoie să dobândești acea credință de nezdruncinat, acel tip de credință care poate muta munții din loc.

Cum reușești să faci asta, dacă ești o persoană sceptică?

Te-ar putea interesa să citești și articolul Top citate despre Autosugestie. Emile Coue

Mai jos găseşti o ofertă foarte avantajoasă la cărţi de toate genurile, într-una dintre cele mai cunoscute librării online din România. Clic pe imagine ca să vezi titlurile:

campanii credinţa subiectivă

Cum să dobândești credința subiectivă

Depinde de intensitatea dorinței tale.

Ți-ai stabilit unul sau mai multe scopuri?

Știi ce vrei să faci în viitorul apropiat?

Ți-ai propus anumite obiective pe care să le îndeplinești în anii care vin?

Cunoști destinația unde vrei să ajungi?

Dacă nu ai un răspuns la aceste întrebări, nu-i de mirare că nu poți experimenta beneficiile credinței subiective. Aceasta lucrează mână-n mână cu scopurile tale. Şi presupune întâi de toate să ai anumite obiective bine stabilite, ca să ştii încotro mergi.

Gândește-te la această unealtă ca la un truc magic pe care îl ai la îndemână pentru a-ți realiza visurile.

Depinde numai de tine să o înțelegi și să o folosești în favoarea ta. De avut, oricum o ai mereu la dispoziţie. De ce să nu faci uz de ea!?

Ți-ar plăcea să citești și De ce ajungi să nu obții ceea ce îți dorești.

Pe Youtube am postat un videoclip foarte interesant în care te ajut să înveţi cum să-ţi transformi obiectivele în realitate. Clic pe video-ul de mai jos.

Unde greșește majoritatea oamenilor

Problema cu puterea minții fiecăruia nu este că nu și-o descoperă ci, mai degrabă, că o lasă pe pilot automat.

Făcând asta, oamenii nu își controlează firul gândurilor și lasă experiențele negative să le domine mintea.

Mulți oameni nu sunt conștienți sau informați corespunzător despre puterile latente care sălășluiesc în străfundurile minții lor.

Pe alții nu-i interesează, întrucât au impresia că nu au nevoie să își folosească mintea pentru a-și creea realitatea dorită.

Citește și 7 cărți recente despre Anxietate și Fobii

Majoritatea oamenilor cred mai degrabă că nu pot să facă un anumit lucru și derulează în continuu filmul mental al eșecurilor avute în trecut.

Se îndoiesc de propria persoană și de capacitățile lor. Își formează concepții greșite și distorsionate asupra realității iar apoi se miră că le merge din ce în ce mai rău.

Așteptările creează realitatea

credinţa subiectivă

Poate că cel mai simplu o pot spune așa: așteptările tale îți creează realitatea.

Cu alte cuvinte, ceea ce simți în interiorul tău că se va întâmpla, în mod frecvent, tinde să se manifeste în plan fizic.

Asta înseamnă manifestarea credinței subiective. Convingerile tale intime formează tipare subconștiente care vor atrage în viața ta stări, situații, oameni și împrejurări de aceeași natură.

De ce crezi că atunci când simți că ceva rău este pe cale să se întâmple, chiar se întâmplă?

Cum îți explici că un rău nu vine niciodată singur?

Toate aceste cugetări "din popor" reflectă valabilitatea legii atracției care aduce în viața ta lucrurile la care te aștepți cel mai mult.

De ce să nu-ți formezi așteptări pozitive? 

Dacă tot gândești, de ce n-ai face-o în termeni și imagini mentale pozitive?

Citeşte şi articolul meu despre Adevăruri şocante despre Subconştient. Ce nu înveţi la şcoală! 

Ce fac dacă sunt sceptic cu privire la lucrurile astea?

Sunt mulți oameni care iau în derâdere principiile gândirii pozitive și tot ce înseamnă dezvoltarea personală.

Scepticii sunt peste tot, în orice domeniu. Și fiecare om este liber să-și aleagă părerile și să-și formeze credințele pe care le consideră de cuviință.

Tu ești liber să culegi informațiile din mai multe surse, să le combini și să tragi concluziile tale.

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. Fă-ți propriul research pentru a înțelege mai multe.

Prima condiție ca să te bucuri de o viață mai bună este să-ți deschizi mintea către informații noi.

Iar al doilea pas este să nu ai preconcepții negativiste.

Să nu pui în față cuvinte precum „nu pot”, „nu merge”, „nu este adevărat”. Păstrează-ți mintea limpede și simțurile ascuțite pentru a vedea adevărul.

Dacă faci parte din categoria oamenilor sceptici eu îți recomand să aprofundezi mai mult subiectul dezvoltare personală.

Am scris mai multe articole pe Blog care te pot ajuta să dobândeşti încredere în aceste principii universale, însă cred că cel mai potrivit pentru tine acum ar fi Discursul motivaţional care a şocat omenirea!

Caută să aplici conceptele pe care le înveți în articolele mele. Pune în practică credința subiectivă și construiește mental realitatea pe care îți dorești s-o trăiești.

Poate că nu de fiecare dată lucrurile vor ieși așa cum le proiectezi mental, însă rezultatul final te va bucura cu siguranță.

Lucrul cu procesele minții creatoare este o activitate care te formează și te dezvoltă foarte mult.

Prin urmare, orice îți dorești de la viață caută să crezi că deja ai obținut și vei începe să trăiești realitatea respectivă dacă menții această atitudine un anumit timp.

Cât timp este necesar?

Vom afla în articolul următor, aici pe Blog. Fii sigur că rămâi aproape ca să nu-l ratezi.

În continuare îți recomand să citești și articolele care apar în lista de mai jos. Te vor ajuta să afli mai multe despre puterile tale lăuntrice.

Dacă îţi plac articolele mele, te rog să completezi formularul de mai jos ca să te abonezi la Newsletter şi să primeşti săptămânal pe Email sugestii preţioase pentru succesul în viaţă.


Dacă ţi-a plăcut acest articol despre cum să-ţi însuşeşti credinţa subiectivă, te-a ajutat şi dacă crezi că îi poate ajuta sau inspira şi pe cunoscuţii tăi, te rog să-i dai un Like şi să-l distribui pe reţele tale de socializare chiar acum.

Împreună formăm o comunitate puternică de oameni pozitivi şi creştem frumos.

(Sursă poze: Pixabay)

(Informare: prezentul articol conţine link-uri de afiliat. În situaţia în care dai clic pe ele şi cumperi, eu voi încasa un comision, fără ca preţul tău să fie afectat. Îţi mulţumesc!)

Atenţionare. Acest articol este protejat de drepturi de autor, conform Legii nr. 8/1996 şi este proprietatea Psihologia Gândului, fiind creat de autorul Adi Andrei. 

Este interzisă copierea sau distribuirea oricărei părţi din acest articol (cu excepţia citatelor) pe alte canale, fără consimţământul autorului.

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Stai! IA-ŢI CADOUL!

Descarcă acum GRATUIT Ebook-ul "10 paşi pentru o viaţă mai bună", pe care l-am scris special pentru tine.

Completează formularul de mai jos şi verifică-ţi imediat adresa de email cu care te-ai înregistrat, ca să confirmi abonarea şi să primeşti cartea.

Articole recente

ianuarie 20, 2023

ianuarie 12, 2023

decembrie 31, 2022

decembrie 13, 2022

noiembrie 29, 2022

noiembrie 12, 2022

Articole similare

Orice om are posibilitatea să se îmbogăţească din punct de vedere material şi să acceadă la secretele bogăţiei financiare. Chiar şi tu! Se poate întâmpla asta dacă înveţi legile educaţiei financiare, care nu sunt deloc grele. Ţine mult de strategia corectă a gândirii. Ştii de ce îndrăznesc să spun asta? Pentru că fiecare om are de-a face (…)

De când este lumea relationarea cu ceilalti a constituit o preocupare continuă a oamenilor. Cum să te înţelegi cu oamenii? Cum să treci peste dezamăgirile produse de alţi oameni? Cum să te împrieteneşti cu ceilalţi? Aceste întrebări stau şi astăzi în mintea indivizilor care încearcă să apeleze la diferite „trucuri” mai mult sau mai puţin eficiente pentru a relaţiona (…)

Când vine vorba despre rezolvarea problemelor şi evoluţia personală, nu putem aborda dezvoltarea personală fără să avem în vedere un duo de bază: sugestia şi autosugestia. Am publicat recent pe Youtube un videoclip în care vorbeam despre două posibilităţi prin care poţi stopa avanlanşa de evenimente negative din viaţa ta. Şi ştiu că pot părea cuvinte (…)

Din păcate există o grămadă de oameni care nu au abilităţi de relaţionare interumană. Mulţi dintre ei au suferit unele dezamăgiri şi au început să fie reticenţi cu privire la oamenii noi. Atitudinea de a te închide în tine nu este una constructivă pentru succesul tău, oricare ţi-ai dori să fie acesta. Şi ştii de ce? Pentru (…)

Despre Autor

Salut,
Numelele meu este Andrei şi sunt pasionat, printre altele, de lectura cărţilor de dezvoltare personală.
Îmi place blogging-ul şi sportul.
Până în prezent am citit câteva zeci de cărţi motivaţionale şi am învăţat multe lucruri interesante.
Am decis să scriu articole informative pe acest Blog pentru a veni în ajutorul tău cu sfaturi de viaţă, principii despre gândire şi recomandări de cărţi motivaţionale.
Scopul meu este să te ajut să depăşeşti momentele dificile şi să construieşti o viaţă mai bună.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Descarcă Ebook-ul Gratuit!

Am scris pentru tine cartea "10 Paşi pentru o viaţă mai bună". Completează

formularul de mai jos şi o vei primi pe email.

>
error: Acest conţinut este protejat!!