puterea extraordinara a subconstientului tau recenzie

Rezumat Cartea Puterea extraordinară a subconştientului tău (de Joseph Murphy) – Capitolul I

Una dintre cele mai frumoase cărţi de dezvoltare personală pe care am citit-o la vârsta de 14 ani (acum 20 de ani) este .

Fără a intenţiona să divulg în totalitate conţinutul cărţii, respectând munca autorului, îţi voi împărtăşi în mai multe articole succesive pe Blog, ideile principale din fiecare capitol al acestei cărţi.

Totodată, în curând urmează să public pe canalul meu de Youtube şi varianta audio a cărţii pentru cei interesaţi să o asculte.

Totuşi, îndemnul meu este să achiziţionezi cartea şi să o citeşti la rândul tău, pagină cu pagină, pentru că nimic nu se compară cu plăcerea unei lecturi proprii şi personale.

Aşa că dacă vrei să cumperi această carte cât încă mai este disponibilă pe piaţă, având în vedere că a apărut în anul 1963, iar în România a fost publicată prin anul 1991, fiind foarte veche dar extrem de valoroasă, îţi las mai jos adresa librăriei online unde o poţi găsi. Apasă pe imaginea de mai jos sau pe buton (vezi unde este disponibilă acum).

zambetul tau carte

Carte Puterea extraordinară a Subconştientului tău – Capitolul I

Să purcedem la deschiderea cărţii şi la explorarea primului său capitol, intitulat „În noi se ascunde un adevărat tezaur”.

Iată câteva dintre ideile forţă pe care le regăsim aici:

 • Bogăţiile infinite ale lumii sunt aproape de noi iar în fiinţa umană există o mină de aur de unde omul poate extrage tot ceea ce are nevoie.

Credem că succesul, fericirea şi abundenţa se află în exterior, însă ele sunt în chiar în interiorul nostru. Acolo sunt toate bogăţiile şi energia infinită pentru a face orice ne dorim. Totul este să avem credinţă în puterile sale nelimitate şi să căutăm răspunsurile, cu încredere, în interiorul spiritului nostru.

„Puteţi să aduceţi în viaţa dumneavoastră mai multă bogăţie, sănătate, putere, bucurie şi fericire tocmai prin cunoaşterea şi folosirea acestei puteri ascunse în subconştient.” (Joseph Murphy – Puterea extraordinară a subconştientului tău)

Te-ar putea interesa să citeşti şi articolul De ce îmi place lectura cartii de dezvoltare personala şi la ce concluzii am ajuns după 150 de cărţi citite?

 • Marele secret al reuşitei în orice îţi propui constă în puterea miraculoasă care există în subconştientul tău. Acolo caută cei mai puţin oameni, pentru că au obiceiul de a se concentra doar pe lucrurile exterioare şi a-şi măsura succesul ori eşecul în funcţie de ele.

Întrucât avem capacitatea de a ne fixa obiective şi a parcurge drumul către îndeplinirea lor, putem avea convingerea că suntem capabili să reuşim în orice ne propunem, dacă suntem dispuşi să plătim preţul cuvenit.

În cartea „Puterea extraordinară a subconştientului tău” Murphy ne învaţă că puterea curativă care sălăşluieşte în mintea omului este capabilă să vindece afecţiuni, să ne elibereze de constrângerile materiale, psihice sau matoare. Dacă avem încredere nezdruncinată în această putere colosală putem realiza chiar şi imposibilul.

Un alt citat important din acest prim capitol al cărţii este următorul:

„Cu toate că este invizibilă, această forţă a subconştientului este foarte puternică. În subconştient veţi găsi soluţia problemelor cu care vă confruntaţi şi cauzele tuturor problemelor pe care le aveţi.”

Îţi recomand să citeşti şi articolul Cartea Atomic Habits (de James Clear) – review în limba română

 • Tot ceea ce imprimi în subconştient se va reflecta mai târziu în viaţa ta sub formă de experienţe, limitări, oameni sau stări emoţionale diverse.

Rolul minţii conştiente (sau obiective) este de a păzi subconştientul de ideile false pe care le putem concepe. Însă, cum noi ne încăpăţânăm câteodată să persistăm în anumite preconcepţii false, subconştientul nu are încotro decât să le preia ca pe nişte ordine directe, pe care urmează să le aducă la îndeplinire.

Nu-i de mirare că omul ajunge să experimenteze fix ceea ce a gândit şi simţit de-a lungul timpului.

În virtutea legii atracţiei, tot ceea ce gândeşti, spui, faci şi simţi în mod constant şi cu convingere, vei ajunge să experimentezi.

Citeşte şi articolul Ce înseamnă Secretul şi Legea atractiei?

Joseph Murphy în cartea „Puterea extraordinară a subconştientului tău” ne învaţă că:

„Legile subconştientului sunt legi care implică foarte mult puterea credinţei din partea unei fiinţe umane. Prin urmare, trebuie să credeţi în acţiunea lor, să credeţi chiar în uriaşa putere a credinţei.”

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

 • Gândurile pe care le cultivi constant în minte pe parcursul vieţii determină evenimentele, acţiunile şi împrejurările din viaţa ta.

Şi de ce crezi că se întâmplă aşa? Pare un fel de magie şi unii sceptici ar putea să nu creadă în această idee.

Păi este simplu. Noi funcţionăm pe bază de convingeri, idei preconcepute şi raţionamente uneori ilogice. Cum suntem obişnuiţi să ne agăţăm cu tot dinadinsul de ele, fără a le pune la îndoială veridicitatea, ajungem să acţionăm conform lor.

Iar în momentul în care gândul dă naştere unei acţiuni, este firesc să întâmpinăm un anumit rezultat care nu ar avea cum să fie diferit de sămânţa pe care am plantat-o.

Orice gând este o cauză şi orice acţiune este un efect. Dacă înţelegem pe deplin acest principiu de gândire, putem schimba foarte multe lucruri în viaţa noastră.

Dacă vrei să descoperi şi alte cărţi care te învaţă cum să lucrezi cu Subconştientul tău, citeşte şi cartea Secretele Prosperităţii, scrisă de Joseph Murphy.

Secretele prosperităţii Joseph Murphy

 • Elimină din mintea ta ideile false, superstiţiile, convingerile limitative şi temerile nejustificate ale tale sau ale celorlalţi.

De cele mai multe ori suntem supuşi puterii sugestiei. Suntem în anturaje şi ascultăm concluziile altor oameni. Partea proastă este că de multe ori le preluăm ca fiind adevărate, fără a le analiza mai în amănunt. Astfel, ajungem să ne însuşim convingerile altora şi să obţinem aceleaşi rezultate mereu şi mereu.

Ţi-ar plăcea să citeşti şi articolul Sugestia şi Autosugestia: cel mai puternic instrument al dezvoltării personale. Trebuie să ştii asta!

Murphy ne învaţă: „Nu spuneţi niciodată „mi-e imposibil” sau „nu am mijloace să…”. Subconştientul va prelua aceste sugestii şi va face astfel încât să nu aveţi bani sau să nu puteţi face ce v-aţi propus. Afirmaţi mereu: „îmi stă în puteri să fac orice datorită subconştientului meu.”

Ţine minte această formulă!

 • Gândul este forţa ce declanşează procesele psihice din subconştient ia reacţiunea constă în faptele care ţi se întâmplă.

Totul este legat. William James dacă nu mă înşel, spunea în felul următor: „semeni un gând, culegi un cuvânt. Semeni un cuvânt, culegi o faptă. Semeni o faptă, culegi un obicei. Semeni un obicei, culegi un destin.”

Eu aş dezvolta puţin această formulă, astfel:

Semeni o idee, culegi un GÂND;

Semeni un gând, culegi o CONVINGERE;

Semeni o convingere, culegi o ACŢIUNE;

Semeni o acţiune, culegi un OBICEI;

Semeni un obicei, culegi un COMPORTAMENT;

Semeni un comportament, culegi o ATITUDINE;

Semeni o atitudine, culegi un DESTIN.

Deci partea frumoasă este că îţi poţi schimba destinul, schimbând gândurile pe care le nutreşti în mod frecvent.

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Rezumate Audio şi Text cu ideile principale din cărţi de dezvoltare personală bestseller-uri internaţionale

Accesează învăţăturile preţioase din zeci de cărţi despre succes, în câteva minute şi economiseşte astfel bani, timp şi energie.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„004fc”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„004fc”:{„val”:”rgb(255, 23, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„004fc”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Află mai multe

 • Putem compara mintea cu o grădină. Noi suntem grădinarii care plantează diferite seminţe pe parcursul zilei (gânduri, cuvinte, fapte, emoţii). Ceea ce semeni în subconştient vei culege mai târziu ca roade (efecte) în viaţa ta.

Nu ai cum să culegi smochine din scaieţi şi nici nu-ţi vor ieşi stejari din rod de salcâm. Înţelegi ideea? Dacă pe parcursul întregii tale vieţi ai nutrit gânduri negative, te-ai adresat oamenilor cu ură şi resentimente, ai trăit emoţii neplăcute în diferite împrejurări, nu-i de mirare că rezultatele din viaţa ta nu te mulţumesc acum.

O altă carte interesantă despre puterea subconştientului este Puterea miraculoasă a minţii tale, în 4 volume.

Puterea miraculoasă a minţii tale

Este o legătură directă între seminţele pe care le-ai plantat în trecut (prin gânduri, cuvinte, fapte) şi recolta pe care o culegi acum. Dar nu-i târziu să ai o nouă recoltă în viitor. Tot ce trebuie să faci este să te apuci de o nouă plantaţie, mai bună decât cea pe care ai lucrat-o până acum.

Fii la curent cu noutăţile şi Descarcă Ebook-urile Gratuite!

DESCARCĂ

 • Subconştientul hrăneşte şi multiplică orice fel de gânduri, bune sau rele, fără a alege singur pentru tine.

Omul poate să facă atât binele, cât şi răul. Este o consecinţă firească a liberului nostru arbitru. Încotro ne îndreptăm energia cu care ne-a înzestrat bunul Dumnezeu, într-acolo merg şi consecinţele pe care le vom trăi.

Tu poţi să fii călăul vieţii tale dar şi îngerul binefăcător. Care din cele două variante crezi că ţi s-ar potrivi cel mai bine?

Pentru că vezi tu, ceea ce faci nu contează atât de mult pentru alţii, ci este vorba despre tine. Ceea ce oferi şi creezi, se întoarce la tine cândva, cumva, într-o anumită formă. Se poate numi asta karma sau destin.

Citeşte şi articolul Cărţi de Dezvoltare Personală pentru Adolescenţi pe care trebuie să le citească toată lumea!

 • Lumea interioară a omului este formată din gândurile, sentimentele şi imaginile mentale care creează lumea exterioară.

Joseph Murphy ne învaţă că schimbându-ne radical şi într-un sens benefic modul de a gândi, ne vom influenţa pozitiv destinul.

Este o afirmaţie puternică şi care încurajează. Nu este uşor să-ţi schimbi gândirea, dacă tot timpul ai fost o persoană care căuta nod în papură la orice, dar este posibil cu voinţă şi muncă.

Depinde numai de tine ce fel de rezultate vrei să obţii în viitor. Dacă-ţi place ceea ce vezi în viaţa ta la momentul prezent, atunci fă ceea ce ai făcut şi până acum. Nu schimba nimic. Dacă nu-ţi place însă, va trebui să îţi schimbi mentalitatea lucrând cu subconştientul tău.

Te-ar putea interesa şi cele mai noi cărţi despre puterea subconştientului.

 • Orice problemă poate fi rezolvată dacă este eliminată cauza ei, iar aceasta constă în felul de gândire.

Orice problemă ascunde în ea o oportunitate sau o lecţie de viaţă. Doar că omul se concentrează asupra dezavantajului care vine cu problema, în loc să caute sămânţa de binefacere din ea.

Vezi, tocmai în asta constă felul de a gândi. Când eşti o persoană optimistă, cauţi ceea ce este mai bun în orice om, situaţie şi experienţă. În felul acesta, nu te mai stresezi şi nu laşi tristeţea să pună stăpânire pe sufletul tău generând stări emoţionale negative şi distructive pentru viitorul tău.

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„7e24d”:”Fantasy”,”ed901″:”Carnation”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

ÎNCEPE-ŢI FIECARE ZI CU UN ZÂMBET

Cum Să Ai Energie Pozitivă În Fiecare Zi

Descoperă Dezvoltarea Personală şi învaţă cum să atragi Succesul, folosindu-te de telefonul tău mobil.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„c4728”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”,”hsl”:{„h”:163,”s”:0.83,”l”:0.31}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ AFLĂ MAI MULTE __CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„7e24d”:”Fantasy”,”ed901″:”Carnation”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

 • Mintea este formată din două părţi componente principale: conştientul care raţionează şi subconştientul care nu raţionează ci preia ca atare tot ceea ce ajunge la el.

În conferinţele sale, Murphy preda următoarea formulă: „Niciodată să nu terminaţi o declaraţie negativă, ci contraziceţi-o imediat cu una pozitivă şi optimistă şi atunci miracolele nu vor întârzia să apară.”

Este firesc ca gândurile negative să ne ia cu asalt minţile câteodată. Dar trebuie să fim conştienţi de aceste otrăvuri mentale care ne pătrund mintea şi să le eliminăm cât mai rapid. Cea mai bună soluţie este să înlocuim gândurile şi imaginile mentale neplăcute, cu altele opuse, plăcute şi pozitive.

Astfel, cu practică şi trecerea timpului, vom reuşi să substituim prototipurile mentale negative cu altele pozitive şi benefice. Desigur că în consecinţă şi viaţa noastră se va schimba, în virtutea legii acţiunii şi reacţiunii.

Îţi recomand să citeşti şi articolul Importanta Optimismului: de ce nu funcţionează Gândirea Pozitivă?

 • Subconştientul se mai numeşte mentalul subiectiv întrucât este permanent sugestionat de mentalul conştient.

Tot ceea ce mintea omului crede, manifestă prin comportament. Dar mai mult decât atât, sistemul de convingeri al omului atrage experienţe care să le întărească pe parcurs.

Merg şi mai departe şi spun că aceste convingeri servesc ca nişte lupe prin care persoana vede lumea şi ceea ce i se întâmplă.

Câteodată este bine să ne oprim şi să ne mai ştergem aceste lupe prin care s-ar putea să vedem distorsionat unele lucruri şi să credem că aceea este realitatea obiectivă.

În încheiere, îţi las mai jos descrierea diferenţelor dintre conştient şi subconştient, astfel cum cel mai bine o face Joseph Murphy în cartea „Puterea extraordinară a subconştientului tău”:

„Vom ilustra principalele deosebiri ce există între cele două părţi ale mentalului prin următoarele comparaţii: mentalul conştient este asemenea unui căpitan de vapor care stă pe puntea navei.

El dirijează toate manevrele şi dă ordine oamenilor aflaţi în sala motoarelor care, la rândul lor, controlează toate instrumentele. Mecanicii nu ştiu încotro se îndreaptă nava, dar se supun ordinelor pe care le primesc. Ei pot chiar să facă nava să eşueze pe stânci, dacă omul de pe punte, servindu-se în mod greşit de compas şi sextant, le dă indicaţii eronate.

Mecanicii i se supun în mod automat, pentru că el este comandantul. Căpitanul este stăpân pe navă şi ordinele sale sunt executate întocmai.

Tot astfel, mentalul conştient este căpitanul navei care este constituită din fiinţa, anturajul şi toate afacerile dumneavoastră. Subconştientul primeşte absolut toate ordinele pe care i le daţi şi le consideră adevărate.”

__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors____CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{„47f73″:”Carnation”,”b168b”:”Alabaster”,”3f001″:”Wax Flower”,”6cb25″:”Burnt Sienna”,”fdf1e”:”White”,”6c62b”:”Burnt Sienna”},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Descarcă ebook-ul gratuit

10 Paşi pentru o Viaţă mai Bună

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„a2651”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”0ba8a”:{„name”:”Accent Low Opacity”,”parent”:”a2651″},”c4e45″:{„name”:”Accent Medium opacity”,”parent”:”a2651″}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”var(3f001)”,”hsl”:{„h”:15,”s”:0.99,”l”:0.01,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}},”c4e45″:{„val”:”rgba(255, 255, 255, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:13,”l”:1.44,”s”:0.84}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„a2651”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}},”0ba8a”:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.08)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.08}},”c4e45″:{„val”:”rgba(47, 138, 229, 0.2)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:0.2}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„9bd08”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(255, 255, 0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„9bd08”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ Descarcă 

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi ai învăţat ceva util din el, împărtăşeşte-l şi altora apăsând butonul de distribuire pe reţelele de socializare, de mai jos.

Totodată, lasă-mi un comentariu şi spune-mi dacă ai citit această carte şi care este ideea principală cu care ai rămas în minte.

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Atenţie

În final, vreau să iei informaţiile prezentate în acest articol cu un gram de rezervă şi să le treci prin judecata ta proprie.

Sunt consilier pentru dezvoltare personală şi coach, nu psiholog sau psihoterapeut.

Deci reţine că articolul de faţă conţine ideile mele, bazate pe experienţa mea şi pe ceea ce am învăţat şi perceput citind cărţi de dezvoltare personală şi având diferite trăiri.

Cu toate că s-ar putea să fie valabile pentru oricine şi să producă rezultate foarte bune, informaţiile cuprinse în acest articol ar putea fi nepotrivite pentru unele persoane ori este posibil ca pe alocuri să fie inexacte sau incomplete.

De aceea, utilizează aceste îndemnuri pe propria ta răspundere şi completându-le cu recomandările de cărţi şi resurse externe/interne incluse în cuprinsul acestuia. 

Nu lua informaţia fragmentat şi ruptă din context. Este necesar să citeşti cât mai multe articole de pe Blog, pentru a înţelege cât mai bine ideile pe care le expun.

Cine sunt eu?

Mă numesc Andrei, sunt consilier pentru dezvoltare personală, blogger, vlogger şi creator de conţinut motivaţional în domeniul online.

Pasiunea mea pentru psihologie şi dezvoltare personală s-a născut din copilărie, când am început să citesc primele cărţi de self-help de la acea vreme.

Am hotărât că nu vreau să ţin doar pentru mine ceea ce învăţ de-a lungul timpului, aşa că am construit comunitatea online Psihologia Gândului pentru a împărtăşi cele mai eficiente tehnici care te ajută să ai succes şi o gândire pozitivă ce produce rezultate reale.

Scopul meu este ca tu să ai o viaţă mai bună şi să îţi găseşti liniştea în tumultul evenimentelor actuale, care sunt atât de noi şi totodată vechi…

Vino alături de mine în cea mai frumoasă călătorie pe care o vei face vreodată!

 

Articole recente

 

februarie 2, 2023

Ce este, cu adevărat, Coaching-ul şi cum te poate ajuta chiar şi pe tine?

(…)

ianuarie 20, 2023

Secretele Bogăţiei Financiare – Învaţă cum să devii bogat începând cu puţin…

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Orice om are posibilitatea să se îmbogăţească din punct de vedere material şi să acceadă la secretele bogăţiei financiare. Chiar şi tu! Se poate întâmpla asta dacă înveţi legile educaţiei financiare, care nu sunt deloc grele. Ţine mult de strategia corectă a gândirii. Ştii de ce îndrăznesc să spun (…)

 

ianuarie 12, 2023

De ce îmi place lectura cartii de dezvoltare personala şi la ce concluzii am ajuns după 150 de cărţi citite?

Nu ştiu alţii cum sînt însă mie îmi place lectura cartii de dezvoltare personala întrucât mă educă în continuu şi mă ajută să-mi ating obiectivele. Fără cultură cred că nu avem cum să evoluăm altfel. Înainte ca tu să mă consideri credul sau visător, te rog să citeşti acest articol până la final. Vei avea (…)

 

decembrie 31, 2022

Subconştientul şi Relaţiile Umane Armonioase

De când este lumea relationarea cu ceilalti a constituit o preocupare continuă a oamenilor. Cum să te înţelegi cu oamenii? Cum să treci peste dezamăgirile produse de alţi oameni? Cum să te împrieteneşti cu ceilalţi? Aceste întrebări stau şi astăzi în mintea indivizilor care încearcă să apeleze la diferite „trucuri” mai mult sau mai puţin (…)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top