secretul şi legea atractiei

Ce înseamnă Secretul şi Legea atractiei?

Dacă ai auzit sau citit cărţile autoarei Rhonda Byrne atunci cu siguranţă că ai întâlnit referiri la secretul şi legea atractiei.

Dacă nu ai citit niciuna dintre cărţile enunţate, atunci acest articol îţi va fi de mare folos ca să înţelegi ce înseamnă această lege psihologică universală. Iar dacă te situezi printre cei care au citit cel puţin cartea Secretul (scrisă de aceeaşi autoare) atunci vei găsi în acest articol un rezumat sintetic al celor citite.

La finalul articolului îţi indic cele mai interesante cărţi în care vei afla informaţii suplimentare despre acest subiect minunat.

Tot mai multe cărţi de dezvoltare personală fac referire la „secretul succesului”, „secretul universal”, „secretul suprem”. Însă este acest secret chiar aşa de „secret”? Şi de ce nu l-ai putea afla şi tu?

Te invit să citeşti acest articol până la final şi te asigur că vei fi pe deplin motivat să aplici la rândul tău acest principiu universal.

De ce? Pentru că îl vei înţelege foarte bine şi vei vedea cât este de eficient.

De fapt, e foarte simplu…

Îţi recomand să citeşti şi Memoria subconştientului – cauza a tot ceea ce se întâmplă!

Secretul este legea atractiei în acţiune

ce este secretul şi legea atractiei

În cartea Secretul, Rhonda Byrne subliniază încă de la început că secretul vieţii este Legea atracţiei. Ea susţine că lucrurile asemănătoare în viaţă se atrag. Astfel, orice gând pe care îl emani atrage la rândul său gânduri asemănătoare.

Cu alte cuvinte, gândurile se materializează, adică se transformă în realitate. Însă pentru a se întâmpla acest lucru este necesar să fie întreţinute în minte o perioadă suficientă de timp şi să fie asociate cu emoţiile potrivite.

Este bine să reţii că fiinţa umană este precum un turn de transmisie care reproduce în Univers energia constantă a gândurilor de peste zi. Apoi, Inteligenţa Infinită din subconştient recepţionează gândurile similare care se întorc din Univers către emiţătorul iniţial.

În concluzie, legea atracţiei este o lege a naturii, la fel de universal valabilă ca şi legea gravitaţiei ori a magnetismului.

Este imparţială şi aplicabilă tuturor, fie că au încredere în ea sau nu.

Citeşte şi 10 cărţi care îţi schimbă viaţa.

Legătura dintre legea atracţiei şi sentimentele omului

Dacă te-ai întrebat vreodată ce fel de gânduri ai avut până în prezent, este simplu acum să afli răspunsul. Pur şi simplu conştientizează cum te simţi. Sentimentele pe care le ai în prezent îţi spun ce fel de gânduri ai avut în trecut.

Prin urmare, este interesant de observat că gândurile omului determină frecvenţa energiei pe care o transmite în exterior şi natura sentimentelor sale. Dacă te simţi bine, înseamnă că ai gândit bine. La polul opus, dacă ai o stare neplăcută înseamnă că ai gândit negativ în majoritatea timpului.

Rhonda Byrne afirmă că pentru a schimba frecvenţa emoţiilor pe care le avem, putem folosi ceea ce ea numeşte „Pârghiile Secrete.” Acestea pot fi o plimbare în natură, lectura unei cărţi educative, muzica preferată, un joc sau orice activitate care îţi creează bucurie. Adică starea de bine.

De asemenea, se zice că sentimentul iubirii are cea mai înaltă frecvenţă din univers. Dacă poţi iubi totul în jurul tău, fără pic de discriminare, viaţa ta s-ar putea schimba în bine într-o secundă.

Asta pentru că acolo unde nu mai există ură, nu mai există nici negativitate.

Te-ar putea interesa şi Ce este legea atracţiei universale

Procesul creator fundamental

secretul sau legea atractiei universale

Dacă îţi stabileşti un obiectiv şi vrei să îl îndeplineşti trebuie să înţelegi cum funcţionează procesul creator al universului.

Ei bine, procesul creator presupune următorii trei paşi:

  • Cere Universului plin de încredere;
  • Crede că ai primit deja şi aşteaptă-te să primeşti;
  • Primeşte şi simte-te ca şi cum dorinţa ţi s-ar fi îndeplinit deja.

Atunci când te situezi pe o frecvenţă specifică receptării, tu eşti mult mai aproape de îndeplinirea dorinţelor tale. Asta pentru că subconştientul prea sugestia succesului şi determină transformarea ei în realitate.

Mai trebuie să ştii că Universul nu are nevoie de timp pentru a îndeplini dorinţele.

Timpul este doar o noţiune cu care noi am fost învăţaţi. În Univers nu există timp şi spaţiu, aşa cum a descoperit şi celebrul Einstein.

Totul depinde numai de încrederea ta în ţelul propus şi de modul în care foloseşti legea atractiei, adică secretul.

Profit de ocazie să îţi ofer acum un Cadou, dacă ai ajuns până aici. Descarcă GRATUIT Ebook-ul scris de mine şi intitulat 10 Paşi pentru o viaţă mai bună.

OFERTĂ EXCLUSIVĂ

Ebook 10 paşi pentru o viaţă mai bună

Cel mai scurt şi eficient Ebook de dezvoltare personală. Apasă butonul de mai jos şi îl vei primi GRATUIT.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„c4728”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default Palette”,”value”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„c4728”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ DESCARCĂ EBOOK-UL __CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit____CONFIG_local_colors__{„colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__

Poţi începe să te simţi bine acum

Momentul cel mai potrivit ca să faci o schimbare pozitivă în viaţa ta este acum. Nu îţi trebuie condiţii speciale ori pregătiri de vreun anume fel. Poţi începe prin a-ţi creea o zi mai bună.

Pentru asta, ai nevoie ca dimineaţa când te trezeşti să îţi creezi anticipat ziua. Ia o foaie de hârtie şi notează sarcinile pe care vrei să le aduci la îndeplinire. Pentru asta, alocă în dreptul fiecăreia şi o perioadă estimativă de timp.

Trecând la acţiune şi preluând controlul asupra timpului pe care îl ai la dispoziţie, vei deveni mai organizat şi vei avea mai multe şanse să fii productiv.

Aminteşte-ţi că toţi oamenii au 24 de ore la dispoziţie. Ce face fiecare cu ele, determină destinul său.

Citeşte şi De ce gândirea pozitivă face minuni? Iată secretul.

Foloseşte aşteptările pozitive în legea atracţiei

Chiar dacă nu ai niciun motiv „aparent” să te bucuri în momentul de faţă, pur şi simplu aşteaptă-te la ceva bun. Încearcă să te transpui în starea de bucurie specifică aşteptării unei veşti bune, a unei realizări de mult aşteptate, ori a unei plăceri pe nepusă masă.

În felul acesta, tu activezi secretul şi legea atractiei prin crearea emoţiei bucuriei anticipate în subconştientul tău. Acesta, cum este un slujitor fidel minţii raţionale, va căuta în imensitatea posibilităţilor şi va materializa starea de bine pe care ai cultivat-o.

În scurt timp, vei observa că într-adevăr ceva bun se va întâmpla în viaţa ta.

Explicaţia este că aşteptările constituie o forţă de atracţie puternică.

Nu uita: dacă vrei să îţi schimbi viaţa în bine şi să te bucuri mai mult, fii recunoscător acum pentru tot ceea ce este frumos în existenţa ta.

Gratitudinea este garanţia bucuriilor ce stau să vină în viaţa ta.

Cărţi despre Secretul şi legea atractiei

Aşa cum ţi-am spus la începutul articolului, îţi voi recomanda câteva cărţi scrise de autoarea Rhonda Byrne, care dezbat pe larg tema articolului de faţă.

Dacă vrei întregul pachet de 4 cărţi la un preţ redus, intră aici: pachet 4 cărţi Rhonda Byrne preţ promoţional.

Iată care sunt cărţile:

(dă clic pe imaginea fiecăreia pentru a ajunge la librăria online de unde o poţi cumpăra la preţ redus)

metoda eficientă de a face baniprofesor dezvoltare personalatop cărţi de dezvoltare personală - eroul

Sursă de inspiraţie:cartea Secretul, de Rhonda Byrne.

Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai făcut timp să citeşti acest articol despre secretul şi legea atractiei.

Sper că ţi-a oferit răspunsul la unele întrebări pe care le ai.

Dă-i un like şi distribuie-l pe reţelele de socializare ca să-i ajutăm şi pe alţii să înveţe despre asta.

Nu uita, trebuie să aplici ceea ce ai învăţat ca să observi rezultatele.

Până data viitoare, lasă-mi un comentariu mai jos şi spune-mi impresiile tale.

[tcb_post_list query=”{‘filter’:’custom’,’related’:|{||}|,’post_type’:’post’,’orderby’:’date’,’order’:’DESC’,’posts_per_page’:’6′,’offset’:’1′,’no_posts_text’:’There are no posts to display.’,’exclude_current_post’:|{|’1’|}|,’rules’:|{||}|}” type=”masonry” columns-d=”2″ columns-t=”3″ columns-m=”1″ vertical-space-d=”15″ horizontal-space-d=”15″ ct=”post_list-43431″ ct-name=”Image & Text 05″ tcb-elem-type=”post_list” pagination-type=”none” pages_near_current=”2″ css=”tve-u-17822fefa99″ horizontal-space-t=”15″ vertical-space-m=”10″ horizontal-space-m=”0″ article-tcb_hover_state_parent=”” element-name=”Post List” no_posts_text=”” total_post_count=”84″ total_sticky_count=”0″ posts_per_page=”6″ featured-content=”0″ disabled-links=”0″ masonry='{„itemSelector”:”.post-wrapper”,”columnWidth”:”.post-wrapper”,”gutter”:15}’ class=” article-tcb_hover_state_parent=” article-permalink=’|{|tcb-article-permalink|}|’ ][tcb_post_list_dynamic_style]@media (min-width: 300px){[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []{background-image: url(„[tcb_featured_image_url size=large]”) !important;}[].tcb-post-list #post-[tcb_the_id] []:hover []{background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 143, 255, 0.1) 0%, rgba(255, 255, 255, 0) 78%), url(„[tcb_featured_image_url size=medium]”) !important;}}[/tcb_post_list_dynamic_style]

[tcb_post_published_date date-format=’F j, Y’ date-format-select=’F j, Y’ show-time=’0′ time-format=” time-format-select=’g:i a’ type=’published’ inline=’1′]

 

[tcb_post_title link=’1′ rel=’0′ target=’0′ inline=’1′ css=” static-link='{„className”:”tve-froala”,”href”:”https://psihologiagandului.ro/relatii-interumane”,”title”:”Cum să ai relatii interumane reuşite – Top 30 de principii fundamentale”,”class”:”tve-froala”}’]

[/tcb_post_list]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top