oamenii dificili

Cum să ne descurcăm cu oamenii dificili? Top sugestii valabile în anul 2022

Din păcate există o grămadă de oameni care nu au abilităţi de relaţionare interumană. Mulţi dintre ei au suferit unele dezamăgiri şi au început să fie reticenţi cu privire la oamenii noi.

Atitudinea de a te închide în tine nu este una constructivă pentru succesul tău, oricare ţi-ai dori să fie acesta.

Şi ştii de ce? Pentru că în aproape orice îţi doreşti să faci ai nevoie de oameni. Să interacţionezi cu ei, să le înţelegi punctele de vedere şi să-ţi strecori propriile opinii astfel încât să fie acceptate de celălalt.

Da, acesta este un articol despre dezvoltarea relaţiilor interumane, care să te ajute în relaţionările tale cu oamenii de orice categorie. Familie, căsnicie, locul de muncă, prietenii sau necunoscuţii… în toate cazurile te vor ajuta cele 22 de sugestii pe care ţi le prezint mai jos.

Le-am cules din câteva cărţi celebre de dezvoltare personală despre relaţii pe care le-am citit de-a lungul timpului, şi despre care fac menţiune în rândurile de mai jos. Le poţi citi şi tu şi le găseşti pe link-urile pe care le-am inclus către librăriile online.

Te invit să le citeşti cu atenţie şi să descarci pdf-ul de la finalul articolului, pentru a-l lua cu tine oriunde. Deschide-l şi citeşte-l din când în când, până când le memorezi.

Apoi aplică-le pe oameni. Cu încredere şi din inimă.

Te-ar putea interesa să citeşti şi articolul Cum să ai relatii interumane reuşite – Top 30 de principii fundamentale

Vezi că am făcut un Webinar Live pe Facebook despre Cele 22 de principii interumane ca să te descurci cu oamenii dificili, pe care te invit să-l vizionezi aici:

Vezi Webinar-ul Live

Cum să interacţionezi cu oamenii dificili în anul 2022? Am făcut un Webinar de o oră în care îţi explic pe larg toate principiile din acest articol. Apasă butonul de mai jos ca să-l vezi şi tu.

Sugestii valabile în 2022 pentru dezvoltarea relaţiilor interumane

1. Învaţă să ai încredere în tine

Încrederea este importantă. Imaginea de sine şi părerea despre tine sunt definitorii pentru toate acţiunile tale. Ceilalţi au „abilitatea” de a-şi da seama despre un om dacă este încrezător sau mai puţin încrezător.

Încrederea se cultivă, nu se naşte. Ţine numai de  tine să urmezi cursuri Top de dezvoltare personală şi să citeşti cele mai bune lecturi motivaţionale care să-ţi consolideze o stimă de sine sănătoasă.

Nimeni nu poate să-ţi rezolve problemele, decât numai tu prin învăţare activă şi continuă.

Îţi recomand să urmezi cursul video de Dezvoltare Personală „Personal Mastery”, cu Adrian Chira, acum la -50% reducere.

2. Caută să înţelegi punctele de vedere ale celorlalţi

Nu doar opiniile tale sunt importante. Şi ceilalţi oameni au ceva de spus şi s-ar putea ca dacă-i asculţi cu suficientă răbdare să îţi schimbi optica. Sau măcar să ţi-o remodelezi de aşa natură încât să găsiţi avantaje comune cu celălalt.

Caută să construieşti poduri către ceilalţi oameni nu să pui obstacole.

Reţine: ai nevoie de oameni orice ai vrea să faci în viaţă. Succesul tău se va măsura prin capacitatea ta de a te înţelege cu ceilalţi.

Îţi recomand să citeşti cărţile din Pachetul de 5 cărţi din colecţia „ABC-ul manipulării” de Chris Voss Kevin Dutton şi Tahl Raz. Sunt sarea şi piperul în psihologia relaţiilor interumane.

3. Transformă-te în prietenul tuturor

Atitudinea prietenoasă deschide sufletele şi minţile oamenilor către tine.

Un om sobru şi închis nu se bucură de indivizi care să dorească a-i fi în preajmă. În general, genul acesta de oameni sunt retraşi, singuri şi nefericiţi. Pentru că şi fericirea se măsoară într-un fel prin prisma sănătăţii relaţiilor tale.

A fi prietenul tuturor înseamnă să manifeşti curtoazie şi generozitate faţă de aceia care doresc să intre în viaţa ta, fără a le pune bariere şi fără a-i trata cu scepticism.

Dă fiecăruia o şansă să te cunoască.

Citeşte şi articolul meu Descoperă o modalitate nouă de înţelegere cu oamenii: comunicarea nonviolenta.

4. Recunoaşte atunci când ai greşit

Ce greu este să îţi asumi greşelile deschis, nu!?

Ei bine, asta înseamnă să fii om. Cu toţii greşim şi nu e nimic rău în asta, dacă pot spune aşa. Decât să îţi maschezi greşelile în speranţa că celălalt nu va găsi vinovatul, mai bine să arăţi primul asta şi s-o recunoşti deschis. Astfel vei transmite celuilalt mesajul că eşti un om integru, sincer şi dispus să îndrepte situaţia.

Dacă te confrunţi cu o atitudine defensivă din partea celui faţă de care ai greşit, este normal. Dă-i timp să proceseze situaţia. Curând va aprecia comportamentul tău şi ştii vorba aceea: „greşeala recunoscută e pe jumătate iertată”.

5. Nu face promisiuni pe care nu le ţii

Am făcut şi eu asta, poate că şi tu. Iar ceilalţi au „sărit pe noi” imediat ce nu ne-am ţinut cuvântul. Şi pe bună dreptate.

Când nu-ţi onorezi promisiunile, din diferite motive, scazi ca valoare în ochii celuilalt.

Ştiu, sunt situaţii când se iveşte ceva neaşteptat şi nu pot să te ţii de cuvântul dat. Dar ţine minte că nu toată lumea înţelege asta. Mai bine nu promite şi fă direct. Surprinzi mai bine şi este mai eficient.

Îţi recomand să citeşti şi articolul Tehnici de persuasiune prin comunicare.

6. Învaţă să aplici respectul şi curtoazia cu ceilalţi

Când respecţi pe cineva alimentezi buna părere de sine a lui. Îl faci să se simtă important. Şi asta îl ajută să se simtă bine.

Orice conflict poate fi prevenit cu o atitudine de respect faţă de celălalt. Fii omul despre care ceilalţi să-şi amintească frumos.

Devino maestru în arta curtoaziei şi tratează-i pe ceilalţi aşa cum ţi-ar plăcea şi ţie să se comporte lumea cu tine.

Sau aplică regula de platină: fă celuilalt, ceea ce i-ar plăcea lui să i se facă, nu ţie.

Pe acest subiect, îţi recomand să parcurgi cursul video de dezvoltare personală pe RELAŢII DE CUPLU cu dr. Cristian Andrei, la reducere -51% acum.

7. Încearcă să explici lucrurile în amănunt

Oamenii au nevoie să li se explice în detaliu. Nu presupune de la tine că celălalt înţelege printre cuvinte sau îţi citeşte gândurile. În cele mai multe cazuri nu o face şi nici nu e recomandat s-o facă.

Ai gură să vorbeşti. Ai minte să gândeşti. Spune lucrurilor pe nume şi oferă explicaţiile necesare astfel încât receptorul tău să înţeleagă perfect ce s-a întâmplat.

Asta te scuteşte de probleme şi erori de comunicare în viitor.

Şi în această direcţie te-ar putea ajuta foarte mult cursul online video de NLP PRACTITIONER susţinut de Dan Lambescu, acum la 65% reducere.

8. Priveşte, Ascultă, Învaţă

Singurul trio care îţi garantează succesul în orice vrei să faci. Toată viaţa învăţăm dacă ne ţinem minţile deschise.

Şi să ştii că eşecurile noastre provin din lipsa informaţiilor potrivite, la momentul oportun. Dacă am putea să dăm timpul înapoi şi să avem cunoaşterea pe care am dobândit-o până la o anumită vârstă, eşti de acord cu mine că multe dintre problemele noastre le-am fi putut evita?

Asta înseamnă că informaţia este putere iar atunci când o aplicăm ne ajută să găsim soluţii la problemele noastre, în orice domeniu.

În orice faci şi oriunde eşti Priveşte, Ascultă şi Învaţă în permanenţă. Vei reuşi garantat!

Vrei nişte cărţi ieftine şi noi de dezvoltare personală care să te ajute pe partea de relaţii şi gândire pozitivă?

Uite-te la titlurile reduse cu -50% pe librăria online. Apasă butonul de mai jos ca să le vezi pe toate:

9. Evită să foloseşti argumente non constructive

Caută să te foloseşti de afirmaţii care să producă un ecou pozitiv în minţile oamenilor.

Nimeni nu are nevoie de negativism şi cuvinte care evocă răul. Caută să îmbraci cuvintele tale într-o nuanţă pozitivă şi niciodată, dar niciodată să nu răspândeşti zvonurile rele.

Când nu ai cum să eviţi o discuţie în contradictoriu, încearcă să foloseşti acele argumente care subliniază beneficiile comune. Fii constructiv în tot ceea ce faci, gândeşti şi spui.

Oamenii iubesc lucrurile pozitive şi veştile bune.

Citeşte şi articolul Insula unde trăiau sentimentele umane.

10. Învaţă să fii sociabil şi abordabil

Ai avut ceva probleme în trecut. Relaţii eşuate, oameni care te-au supărat, frustrări acumulate din familie, etc.

Şi ce? Asta nu înseamnă că trebuie să te închizi în tine şi să pui etichete.

Deschide-te şi mai mult. Socializează oriunde, oricând, oricum. Arată-te oamenilor, pentru că repet: ai nevoie de ei în tot ce faci.

Şi dacă cineva nu se comportă frumos cu tine sau te nedreptăţeşte cu ceva, retrage-te elegant. Dar nu lăsa asta să te facă inabordabil cu alţi oameni noi.

Nu toţi oamenii sunt la fel, ţine minte asta. Mai contează şi cum îi faci să fie.

11. Insistă să faci servicii dezinteresate celorlalţi

Poţi face un bine comunităţii tale? Fă-l. Poţi să ajuţi pe cineva fără să îţi prejudiciezi propriile resurse? Fă-o.

Surprinde-i plăcut pe cei dragi.

Toţi avem nevoie de sprijin în anumite momente. Acela care ne întinde o mână şi ne scoate din probleme, este o binecuvântare pentru noi şi îl ţinem minte. Ţine-l aproape şi fă la fel cu el.

Întotdeauna execută binele. El se întoarce la tine cumva. Să fii sigur de asta.

12. Tot timpul alţii pe primul loc, tu la urmă

Ştiu, poate părea greu să faci asta într-o lume „nebună”, nu-i aşa?

Sigur că nu. Dacă îţi doreşti să ai relaţii magice cu oamenii trebuie să înveţi cum să-i pui pe primul loc.

E împotriva firii umane şi instinctului de conservare care spune că pe primul loc te afli tu şi nevoile tale, dar este mega constructiv. Mai ales în lumea anului 2022, în care oamenii s-au confruntat cu atâtea probleme.

Fii o binecuvântare pentru ceilalţi, nu un „pain in the ass”.

Dacă poţi, dacă nu, asta e. Asumă-ţi!

Ca să înţelegi mai bine ce spun, citeşte cărţile „12 reguli de viaţă. Un antidot la haosul din jurul nostru” şi „Cele cinci limbaje ale iubirii” (de Gary Chapman).

13. Nu critica niciodată pe cineva în public

Cea mai nasoală comportare, criticatul în public. Şi probabil că ai păţit-o şi tu. Eu am trăit-o din prisma celui criticat. E foarte urât!

Orice ar fi, trage persoana deoparte şi spune-i doar ei ce nu ţi-a plăcut, între patru ochi. Bine, şi aici este o paranteză. Nimeni nu suportă să fie criticat dar asta este o altă discuţie.

Însă, dacă nu te poţi abţine s-o faci ori situaţia e de aşa natură încât se impune, nu critica persoana de faţă cu alţii.

Deoarece atunci când critici de faţă cu alţii, veninul criticii se înmulţeşte cu atâtea urechi câte sunt acolo. Iar omul pe care îl critici se va simţi mizerabil.

Iar dacă se întâmplă asta, fii sigur că te va urî toată viaţa iar relaţia ta cu el este compromisă.

Te-ar putea interesa să citeşti şi articolul John Maxwell: 5 paşi ca să faci faţă descurajărilor.

14. Subliniază pozitivul întotdeauna, în orice situaţie

Nimic nu-i 100% rău sau bine. Există nuanţe, amestecuri. Depinde ce vezi şi ce alegi să iei.

Dacă eşti un om optimist, vei căuta partea bună în orice. Dacă eşti pesimist, partea rea a lucrurilor îţi va domina mintea tot timpul.

Aici ţine numai de  tine să îţi schimbi optica, în timp, citind şi învăţând cele mai bune tehnici de dezvoltare personală.

De exemplu, te-ar ajuta foarte mult să îţi cultivi pozitivitatea Pachetul de 5 cărţi despre Legea Atracţiei, scrise de Rhonda Byrne – Secretul, Învăţături zilnice, Puterea, Eroul si Magia.

Iar mai nou, autoarea a publicat în anul 2022 cartea Secretul Suprem, pe care la fel de bine ţi-o recomand.

Le-am citit pe toate şi crede-mă… nu eram atât de optimist şi sigur pe mine dacă nu puneam în practică ce am învăţat în cărţile acestea.

Dacă tu îţi îndrepţi atenţia spre pozitiv vei atrage în viaţa ta şi mai multe trăiri pozitive.

Îţi recomand să citeşti şi articolul Ce înseamnă Secretul şi Legea atractiei?

15. Aminteşte-ţi întotdeauna că oamenii au nevoie să se simtă importanţi

Stima de sine stă la baza tuturor acţiunilor umane. Ego-ul este responsabil pentru toate faptele uneori stupide pe care le facem.

Dacă îţi cumperi un telefon scump pe care nu ţi-l permiţi, oare de ce o faci? Ai atâta nevoie de el şi nu-ţi poţi lua unul mai ieftin? Sau o faci pentru că ai văzut la alţii şi vrei şi tu să te simţi „important”.

De ce îşi cumpără oamenii care nu-şi permit, IPHONE? Gândeşte-te.

Sau de ce îşi cumpără oamenii care nu-şi permit, maşini scumpe? De ce nu se mulţumesc cu o maşină românească, cum ar fi Dacia Logan sau Sandero Stepway?

Vezi? Cred că tot ce alegem să facem provine din nevoia de a satisface orgoliul personal şi de a ne simţi importanţi în ochii lumii.

Dar de cele mai multe ori este greşit. Pentru că nu alegem în favoarea noastră. Iar ceilalţi n-au nicio treabă cu ce facem noi.

Mar Kay Ash spunea: „pe fruntea fiecăruia există un semn invizibil pe care îl poartă acolo şi pe care scrie: fă-mă să mă simt important.”

Ţine minte asta când vorbeşti data viitoare cu cineva.

16. Acceptă-i pe ceilalţi aşa cum sunt

Cum scriam mai sus, oamenii au nevoie să se simtă importanţi. Asta îi deschide.

Când îi accepţi pe ceilalţi cu defectele lor, îi faci să se simtă confortabil şi să fie ei înşişi în preajma ta. Şi asta o să-i determine să te placă foarte mult.

Le ridică stima de sine, le reîntăreşte imaginea despre ei înşişi şi îi face să te accepte.

Aminteşte-ţi când a încercat cineva să te schimbe ultima dată. Cum te-ai simţit? Ţi-a plăcut?

Cred că nu. Deci n-o face nici tu pentru că îi îndepărtezi pe oameni.

Îţi spun din experienţă. Am făcut-o! Şi am tras ponoasele.

17. Apreciază-i pe oameni şi fă-le complimente sincere

[tcb-script async=”” src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1064329876681520″ crossorigin=”anonymous”][/tcb-script][tcb-script] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});[/tcb-script]

Învăţând să spui „mulţumesc” sincer oamenilor, le recunoşti calităţile şi îi ajuţi să se simtă importanţi.

Când omul şi-a satisfăcut foamea de orgoliu devine cooperant şi deschis faţă de ceilalţi.

Dacă ţi-e „foame”, te vei gândi numai la tine şi la cum poţi face să mănânci. Aşa şi cu orgoliul ăsta! Este foarte şugubeţ.

Să ţii minte că toţi oamenii iubesc complimentele. Fiecare îşi doreşte să fie lăudat sincer pentru ceea ce are bun şi face bine.

Adresează cel puţin trei complimente zilnice, la trei persoane diferite. Observă efectele.

Nu rata articolul Comportamentul social şi secretul fundamental al influenţării oamenilor.

18. Învaţă să fii agreabil cu ceilalţi

Suntem sătui de şefi sau prieteni care se plâng în continuu, sunt veşnic critici cu tot şi toate şi sunt nemulţumiţi de tot ce se întâmplă.

Nu ne plac cusurgiii şi pesimiştii. Ştii bine asta. Vrem un strop de speranţă şi lumină în vieţile noastre. Sau măcar să auzim din gurile celorlalţi ceva bun, pozitiv, frumos.

Fii congruent cu nevoile oamenilor şi bucură-te de prezenţa lor.

Aminteşte-ţi că fiecare om este important şi are calităţi unice. Subliniază-le şi recunoaşte-le.

19. Arată-ţi admiraţia pentru ceilalţi

Oamenii se dau peste cap pentru posesiunile şi realizările lor. Vor să le fie recunoscute şi valorificate.

Decât să vorbeşti despre tine şi rezultatele tale (ceea ce-i plictiseşte pe ceilalţi), caută să discuţi despre ce-l interesează pe interlocutorul tău.

Arată-ţi admiraţia pentru ceea ce face, are şi este el. Fii interesat sincer de el. Şi în felul acesta, fără să te lauzi, îl vei face să aibă o părere foarte bună despre tine.

Culmea, nu? Practic nu spui nimic despre tine, ci vorbeşti numai despre el. Te va adora!

Oamenii au o nevoie acerbă de a fi ascultaţi şi recunoscuţi. Dă-le ceea ce au nevoie.

Ca să înveţi mai bine cum să relaţionezi eficient cu ceilalţi îţi recomand să citeşti una din cărţile „Legea succesului” (de Napoleon Hill) şi „Secretele succesului. Cum să vă faceţi prieteni şi să deveniţi influent. Ediție de colecție” (de Dale Carnegie).

20. Învaţă să fii atent cu ceilalţi şi nevoile lor

Ca să faci asta trebuie să asculţi foarte atent, să adresezi întrebări şi să nu faci monolog. Nu răspunde la întrebări care nu ţi s-au adresat şi nu vorbi ca să plictiseşti lumea.

Dacă înveţi să asculţi activ, devii o persoană interesantă şi inteligentă fără să spui nimic.

Cei mai mulţi oameni au nevoie să fie ascultaţi, nu neapărat de un psiholog. Dacă poţi fi un prieten, soţ, coleg care ascultă cu atenţie, vei face un mare bine celuilalt.

Nu mai vorbi despre tine şi nu mai îl întrerupe pe cel care îţi vorbeşte. Lasă-l să termine ce are de spus. În felul acesta te asiguri că înţelegi corect nevoile celuilalt, iar apoi el le va înţelege pe ale tale.

Te-ar putea interesa să citeşti şi articolul Ascultarea – arta înţelegerii cu ceilalţi.

21. Nu critica, nu condamna şi nu te plânge niciodată

Chiar în cartea „Secretele succesului. Cum să vă faceţi prieteni şi să deveniţi influent” (de Dale Carnegie) am citit asta şi multe alte reguli de comportament cu ceilalţi.

Critica distructivă scade respectul de sine al cuiva, atrage ură şi mânie şi creează o atitudine defensivă, toate acestea făcându-l pe celălalt să te displacă.

Dacă n-ai încotro decât să critici, găseşte o strategie prin care să nu-l faci pe celălalt să se simtă rău.

Spune înainte de critică, două-trei laude sincere, pentru a-l pregăti pe celălalt de ceea ce urmează.

Şi ai grijă să nu transformi critica într-o condamnare a celuilalt pe veci. A greşit, toţi greşim.

Încearcă să nu faci din asta un mare fâs!

22. Manifestă grijă şi consideraţie faţă de fiecare persoană pe care o întâlneşti

Este adevărat că prin grija faţă de ceilalţi te conectezi la emoţiile lor şi îi faci să se deschidă faţă de tine.

A avea o atitudine de consideraţie faţă de celălalt înseamnă să te disciplinezi în a spune şi face lucrurile care sunt importante pentru el.

Reţine că dacă oferi celuilalt, şi tu vei primi ceea ce ai nevoie.

Poate nu neapărat de la el, poate nu atunci, dar cândva, cumva vei fi tratat la fel.

Este pură lege a atracţiei, de care scrie Rhonda Byrne în cartea „Secretul”: tot ceea ce faci, gândeşti şi simţi atragi în viaţa ta prin oameni, întâmplări şi împrejurări.

Iar dacă ţi-e frică să vorbeşti cu oamenii, îţi recomand să te uiţi la clipul meu de mai jos, despre cum să depăşeşti orice formă de frică şi Anxietate:

Gata.

Sper că aceste sugestii pentru a învăţa cum să te descurci cu oamenii dificili te vor ajuta să ai relaţii mai bune cu toţi oamenii.

Care dintre cele 22 de principii fundamentale ale influenţării oamenilor te-au pus pe gânduri cel mai mult?

Pe care dintre ele l-ai aplicat cel mai mult până acum?

Cu care nu eşti de acord sau ţi se pare greu de pus în practică?

Spune-ne într-un comentariu şi hai să dezbatem.

Totodată, m-ai ajuta şi pe mine dar şi pe ceilalţi căutători de înţelepciune dacă ai da un Like acestui articol şi dacă l-ai distribui pe reţelele tale de socializare.

Îţi mulţumesc şi îţi doresc relaţii cât mai reuşite cu oamenii!

Dacă vrei să te bucuri în fiecare zi de cele mai faine sugestii în materie de relaţii şi psihologie comportamentală, te invit să te înscrii la Mesajul Motivaţional Zilnic pe telefonul mobil. Ai 5 zile gratuit.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„e7345”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1},”856f4″:{„name”:”Accent Light Transparent”,”parent”:”e7345″,”lock”:{„lightness”:1}}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„e7345”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”},”856f4″:{„val”:”rgba(10, 130, 250, 0.05)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:210,”l”:0.51,”s”:0.96}}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„e7345”:{„val”:”rgb(217, 45, 45)”,”hsl”:{„h”:0,”s”:0.69,”l”:0.51,”a”:1}},”856f4″:{„val”:”rgba(217, 45, 45, 0.05)”,”hsl_parent_dependency”:{„h”:0,”s”:0.69,”l”:0.51,”a”:0.05}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Motivatie în fiecare zi, la îndemâna oricui!

Bucură-te în fiecare zi de Mesaje Motivaţionale pe WhatsApp cu învăţături inspirate din peste 100 de cărţi de self-help.

Înregistrează-te ACUM pentru 5 zile GRATUIT.

VREAU 5 MESAJE

(Sursă: diferite cărţi de dezvoltare personală despre relaţii, enumerate mai sus)

(Informare: prezentul articol conţine link-uri de afiliat. În situaţia în care dai clic pe ele şi cumperi, eu voi încasa un comision, fără ca preţul tău să fie afectat. Îţi mulţumesc!)

Atenţionare: Acest articol este protejat de drepturi de autor, conform Legii nr. 8/1996 şi este proprietatea Psihologia Gândului, fiind creat de autorul Adi Andrei.

Este interzisă copierea sau distribuirea oricărei părţi din acest articol (cu excepţia citatelor) pe alte canale, fără consimţământul autorului.

Dacă ţi-a plăcut, DISTRIBUIE

Stai! IA-ŢI CADOUL!

Descarcă acum GRATUIT Ebook-ul „10 paşi pentru o viaţă mai bună”, pe care l-am scris special pentru tine.

Completează formularul de mai jos şi verifică-ţi imediat adresa de email cu care te-ai înregistrat, ca să confirmi abonarea şi să primeşti cartea.

__CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„f8a6d”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„f8a6d”:{„val”:”var(–tcb-skin-color-0)”}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„f8a6d”:{„val”:”rgb(47, 138, 229)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.77,”l”:0.54,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ __CONFIG_colors_palette__{„active_palette”:0,”config”:{„colors”:{„75ee7”:{„name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{„name”:”Default”,”value”:{„colors”:{„75ee7”:{„val”:”hsla(210, 96%, 59%, 1) „}},”gradients”:[]},”original”:{„colors”:{„75ee7”:{„val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{„h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45,”a”:1}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__ DESCARCĂ ACUM

Articole Recente

septembrie 19, 2022

 

Cum să ne descurcăm cu oamenii dificili? Top sugestii valabile în anul 2022

septembrie 1, 2022

 

Cum să faci bani începând de la 0 IDEI şi BUGET – Lecţii din Babilon

august 18, 2022

 

Cele mai ieftine cărţi de psihologie disponibile acum în librăriile online

august 3, 2022

 

Cartea Atomic Habits (de James Clear) – review în limba română

iulie 23, 2022

 

Carte „Creierul fericit. Obiceiuri pentru a creste nivelul de serotonină, dopamină, oxitocină si endorfină” (de Loretta Graziano Breuning)

iulie 7, 2022

 

Ce este credința subiectivă și cum poate înfăptui miracole

Articole Similare

 

Psihologie motivaţională

Cum să ne descurcăm cu oamenii dificili? Top sugestii valabile în anul 2022

Din păcate există o grămadă de oameni care nu au abilităţi de relaţionare interumană. Mulţi dintre ei au suferit unele dezamăgiri şi (citeşte articolul)

Read More

Psihologie motivaţională

Ce este credința subiectivă și cum poate înfăptui miracole

Știai tu că deții chiar acum un instrument extraordinar cu ajutorul căruia îți poți transforma dorințele în realitate? Acesta se numește Credința (citeşte articolul)

Read More

Psihologie motivaţională

Insula unde trăiau sentimentele umane

Vreau să împărtăşesc cu tine o poveste filosofică care cred că o să-ţi placă mult şi care este despre emotii şi sentimente.Am (citeşte articolul)

Read More

Psihologie motivaţională

12 Secrete ale Fericirii pe care le poţi pune în practică ACUM

[tcb-script async=”” src=”https://cse.google.com/cse.js?cx=1eb74e5bfac6fad54″][/tcb-script] Facem ce facem şi ajungem din nou la ingredientul esenţial al fericirii – oamenii, astfel că în articolul de (citeşte articolul)

Read More

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Scroll to Top